Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Lățime openfilter
Diametru openfilter
Offset (ET) openfilter
Întărire (PCD) openfilter
ЦО (Dia): openfilter
Numărul de grinzi openfilter
Culoare openfilter
Pentru auto openfilter
Stil fascicul/disc openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Jante pentru masina Rial in Republica Moldova

Jantele pentru masina sunt o parte indispensabilaintegranta a oricarui vehicul . Acestea au o influenta evidenta asupra confortului de conducere, asigurind miscarea fiabila pe variate suprafete de drum si conditii climatice. Fiind in regiunea centrala a rotii, jantelele automobilului acopera butucul si se imperecheaza cu partea exterioara. Jantele pentru masina au impact deasupra aspectului masinii.

De ce ar trebui sa oferiti atentie jantelelor auto Rial?

Avem zeci de jante auto Rial dintre care sa alegem, proprietatile principale sunt: ​​​​fiabilitatea si calitatea. Necesitatea urioasa se datoreaza popularitatii a acestor jante auto in sirul automobilistilor. In productia lor, se ofera o atentie deosebita aspectului . Aspectul e una din esentialele proprietati ale jantelor auto. Un numar mare de recenzii pozitive din partea automobilistilor confirma rezonabilitatea cumpararii lor. In lansare, se folosesc materii prime de calitate inalta, iar procesul se efectueaza folosind tehnologii si dispozitive moderne. Inainte de lansare, fiece parte e testata pentru imperfectiuni. Pe jante e anexat certificatul general recunoscut de calitate, care indica conformitatea cu standardele relevante. Pentru a vedea avantajele trebuie sa procurati jantelele auto Rial pe site-ul nostru online anvelopele.md . Va asiguram ca, veti fi multumit.

Cum sa alegi Rial jantele auto?

Jantelele auto difera in diametru, latime si greutate. Atrageti atentia, in primul rand, la modelul automobilului Dvs, cand alegeti afinitatea lor. Jantelele alese gresit, pentru o masina in timpul deplasarii pot sa duca la situatii nefavorabile pe traseu, care pot sa duca la costuri financiare inutile. Exista un rind mare de Rial jante din toate posibilitatile accesibile. Apelati la profesionistii pe siteul anvelopele.md, daca nu cunoasteti ce sa alegeti.

🌍 Tara

Germania

⏳ Fondata

1978

⚙️ Jante aliaj

Da

⚙️ Jante otel

Nu

⚙️ Jante forjate

Nu

🔄 Alternativa

AkojantAsterroPDWGianna

💲 Pret

de la 3000 lei

🚀 Livrare

Da, in toata Moldova

📋 Garantie

Da

📠 Adresa

Chisinau, st. Maria Dragan 1/1

📞 Contacte

+ 373 68 257 576

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png