Reparatie arborelui cu came

Arborele cu came, cunoscut și ca arborele cu came, este una dintre componentele esențiale ale motorului automobilului, de care depinde buna sa funcționare. Această piesă importantă este responsabilă pentru deschiderea și închiderea supapelor, reglând astfel intrarea aerului și evacuarea gazelor arse din cilindri. Dacă arborele cu came nu funcționează corect, acest lucru poate duce la probleme serioase ale motorului și, ca urmare, la costuri ridicate de reparații.

Pentru a asigura funcționarea fără probleme a motorului și pentru a menține performanța acestuia, este necesar un control regulat și, dacă este cazul, repararea arborelui cu came.

Repararea arborelui cu came  implică următoarele etape:

  • Diagnosticare: Primul pas este diagnosticarea stării arborelui cu came și a altor componente conexe. Acest lucru permite identificarea defecțiunilor și determinarea necesității reparației.

  • Dezmembrare: În cazul în care se detectează defecțiuni, arborele cu came este dezmembrat pentru a verifica starea componentelor sale.

  • Reparație sau înlocuire: În funcție de problemele identificate, se efectuează reparații sau înlocuirea arborelui cu came și a altor piese.

  • Asamblare și instalare: După reparații sau înlocuirea pieselor, arborele cu came este asamblat și instalat înapoi pe motor.

Alegerea Anvelopele.md pentru repararea arborelui cu came al mașinii dvs. are numeroase avantaje. Mecanicii noștri profesioniști au experiența și cunoștințele necesare pentru o reparație de calitate. Folosim echipamente moderne și piese de schimb originale, ceea ce garantează fiabilitatea și durata de viață lungă a motorului dvs. În plus, oferim prețuri accesibile și servicii excelente, făcând procesul de reparație cât mai convenabil și profitabil pentru clienții noștri.

Încredințați reparația arborelui cu came al automobilului profesioniștilor de la Anvelopele.md și bucurați-vă de funcționarea fiabilă a motorului dvs.

Daca aveti intrebari sau intentionati sa faceti o programare pentru inlocuire, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236 pentru consultanta. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea arborelui cu came 1Repararea arborelui cu came 2Repararea arborelui cu came 3Repararea arborelui cu came 4Repararea arborelui cu came 5Repararea arborelui cu came 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png