Refacerea si refacerea usilor

Panourile usilor de masina sunt adesea trecute cu vederea, dar joaca un rol important in aspectul si senzatia interiorului. In timp, acestea se pot decolora, pata sau chiar rupe. Daca placutele de usa arata uzate, retusarea garniturilor de usa este o modalitate excelenta de a le readuce la gloria de odinioara.

Retusarea cardurilor de usa: nuantele procesului.

Refacerea panourilor de usa este procesul de inlocuire a tesaturii sau a vinilului de pe panourile de usa ale masinii dvs. Acest lucru poate fi facut pentru a imbunatati aspectul masinii dvs. sau pentru a repara daunele care au fost facute. Procesul implica, de obicei, indepartarea tesaturii sau a vinilului vechi, curatarea panourilor usilor si apoi coaserea noii tesaturi sau a noului vinil.

De ce ar trebui sa va cositi din nou placutele de usa?

Pot exista mai multe motive pentru care ar putea fi nevoie sa va recusati placutele de usa. Iata cateva dintre cele mai frecvente motive:

  • Pentru a imbunatati aspectul vehiculului dvs.
  • Pentru a repara daunele aduse panourilor de usa.
  • Pentru a proteja panourile usilor de deteriorari ulterioare.
  • Pentru a va face masina mai confortabila.
  • Pentru a adauga o nota de lux masinii dumneavoastra.

Nu stiti unde sa va refinisati placutele de usa la un pret mic? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

Daca panourile de usa ale masinii dvs. par uzate, refacerea placutelor de usa le va readuce la gloria de odinioara. Este o modalitate relativ accesibila de a imbunatati aspectul masinii dumneavoastra, precum si de a va proteja panourile usilor de deteriorari ulterioare.

La centrul nostru de service auto din Anvelopele, va asteapta profesionisti gata sa se apuce de treaba cat mai curand posibil!

Aveti nevoie sa va retusati placutele cu piele ecologica? Vinil? Tesatura? Service-ul nostru auto Anvelopele foloseste cele mai populare materiale! Contactati operatorii nostri la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la toate intrebarile pe care le aveti. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Re-trimming usilor auto 1Re-trimming usilor auto 2Re-trimming usilor auto 3Re-trimming usilor auto 4Re-trimming usilor auto 5Re-trimming usilor auto 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png