Reparatii covorase auto

Pret: din 500 lei

Covorașul auto este un accesoriu esențial pentru oricine ii place să aibă grijă și să-și păstreze vehiculul cu aspect nou, chiar și in cele mai extreme condiții de utilizare.

Reparatii covorase auto

Dezvoltat pentru a proteja interiorul mașinii impotriva oricărui fel de murdărie, de la praf, nisip, pietre și chiar lichide, fiecare model de covoraș are forma sa turnată conform decupajului mașinii.

Covorașele auto sunt unul dintre acele elemente care au fost in mașină aproape de la origini. Atit cele așezate la picioarele șoferului, cit și cele ale restului pasagerilor. Și se pare că nu par să fi evoluat prea mult in citeva decenii, in afară de utilizarea materialelor din ce in ce mai ieftine. Acest lucru trebuie să ne facă să reflectăm că, dacă nu au dispărut nici in cele mai moderne mașini, este pentru un motiv intemeiat. De aceea trebuie să acordăm atenție utilizării și intreținerii lor corecte și să gindim cu calm atunci cind dorim să facem reparații covorașe auto.

Covorul auto poate părea o zonă de luptă, chiar și după doar citeva luni intr-un automobil. Petele de mincare, arsurile de țigări și murdăria uzează fibrele covorului și strică estetica interiorului mașinii. Acest lucru reduce valoarea mașinii și face din interior o atmosferă mai puțin plăcută atunci cind conduceți.

Unde sa ma contactati pentru repararea covoraselor auto in Chisinau? Vino pe Anvelopele.md pentru a repara covorașe pentru a reda aspectul și plăcerea de a conduce. Angajații cu experiență ai service-ului nostru auto vor repara rapid și eficient covorașele auto.

Cind ar trebui să faceți reparații covorașe auto?

Indepărtarea și inlocuirea covorului dintr-o mașină poate părea complicată, dar este de fapt o procedură destul de simplă și rapidă. Unul dintre cei mai importanți pași este tăierea găurilor in covoraș pentru a găzdui șuruburi și alte accesorii, cum ar fi atașamentele centurii de siguranță. Localizarea și tăierea găurilor pentru aceste obiecte necesită puțină răbdare, dar merită pină la urmă cind aveți un covoraș nou instalat in mașină. Nu există un timp recomandat pentru repararea covorașelor din cauciuc, deoarece va depinde, evident, de modul in care folosiți mașina și de cit de atent o curățăți. De asemenea puteți lua decizia de a le schimba din motive estetice sau de siguranță. Odată ce ați observat mici tăieturi pe covor, este timpul să reparați covorașele mașinii.

După cum putem vedea, covorașele vehiculului sunt un element de bază, dar nu lipsit de valoare. Pentru tot ceea ce ne aduce in siguranță, merită să investim ceva timp și bani pentru a le alege pe cele potrivite. Auto service in Buiucani Anvelopele.md vă pune la dispoziție servicii de reparații covorașe auto in cel mai scurt timp posibil la cel mai bun preț.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatii covorase auto 1Reparatii covorase auto 2Reparatii covorase auto 3Reparatii covorase auto 4Reparatii covorase auto 5Reparatii covorase auto 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau se repara covorase? Unde in Chisinau se repara covorase?

Serviciile de reparatii covorase sunt disponibile la service-ul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Suntem pregatiti sa oferim produse de calitate la cele mai accesibile preturi in Moldova in cel mai scurt timp posibil.

Cat costa reparatia covoarelor auto? Cat costa reparatia covoarelor auto?

Costul reparatiei covoraselor auto poate varia foarte mult. Trebuie inteles ca gradul de deteriorare a covoarelor poate fi diferit. Doar un specialist, dupa ce va examina starea covoraselor, va putea anunta pretul final.

Cum sa faci o programare la atelierul tau de reparatii auto? Cum sa faci o programare la atelierul tau de reparatii auto?

Exista 2 moduri de a va inscrie la atelierul nostru. Puteti completa o cerere direct pe site-ul nostru sau suna la numarul de telefon + 373 60 336 236​.

Ce metode de plata sunt furnizate de service-ul dumneavoastra auto? Ce metode de plata sunt furnizate de service-ul dumneavoastra auto?

Plata serviciilor oferite este disponibila atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare valabile in tara noastra sunt permise la plata.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png