Vezi toate serviciile

Reparatii covorase auto

Pret: din 500 lei

Potrivit opiniei unanime a numerosi soferi, setul original de covoare arata cu adevarat organic in orice vehicul. Faptul este ca selectia sa este determinata de interiorul unei anumite masini si este realizata prin eforturile designerilor calificati.

Prin urmare, este sigur sa spunem ca produsul din fabrica se potriveste perfect in interiorul destinat acestuia. Este imposibil sa aluneci pe el, va retine perfect umiditatea si murdaria si, de asemenea, va proteja fundul de procesele de coroziune. In acelasi timp, este imposibil sa zaboviti cu repararea covoarelor intr-o masina - pentru a evita probleme grave. Este putin probabil sa existe soferi care doresc sa inlocuiasca astfel de accesorii de inalta calitate. Cu toate acestea, cum ramane cu aspectul de zgarieturi si daune?

De obicei, produsele pe care au aparut fisuri sau prin perforatii sunt cele mai susceptibile la uzura. Desigur, inlocuirea intregului set datorita unei singure gauri intr-unul dintre covoare poate lovi proprietarul masinii in buzunar. In ceea ce priveste optiunile ieftine, nu este clar cine le-a produs si importat, in mod clar nu ar trebui achizitionate si chiar luate in considerare.

In vremea noastra, prelungirea duratei de viata a kitului din fabrica este destul de posibila. Dar numai cu atitudine atenta si repararea in timp util a covoraselor de cauciuc. Da, un mester priceput, datorita priceperii sale, va face totul pentru ca tu sa folosesti in continuare aceste elemente. Vor rezista cativa ani, asa cum au reusit sa se asigure numerosi proprietari de masini.

Astfel, repararea covoraselor auto este mai profitabila decat cumpararea unora noi. Veti economisi bani si veti pastra aspectul interior al prietenului dvs. pe patru roti. Uita de necazul de a gasi produsul potrivit!

Persoanele interesate sa comande si sa efectueze serviciul corespunzator vor sa stie cat costa procedura de restaurare a covorului. De regula, maestrii, atunci cand raspund la aceasta intrebare, vorbesc despre cateva aspecte importante care afecteaza pretul final:

- cat de dificila este operatia - in functie de numarul si natura defectelor;
Cat de urgenta este comanda?
- care este materialul din care este realizat produsul (cauciuc, poliuretan, textile);
-metoda de reparare;
- Care este numarul de elemente care trebuie restaurate cat mai curand posibil.

Angajatii atelierului de reparatii auto Anvelopele.md sunt cei mai buni la repararea covoraselor auto. Acest lucru a devenit posibil datorita experientei vaste, a personalului de specialisti si a utilizarii noilor tehnologii. Va asteptam!

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau se repara covorase?

Serviciile de reparatii covorase sunt disponibile la service-ul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Suntem pregatiti sa oferim produse de calitate la cele mai accesibile preturi in Moldova in cel mai scurt timp posibil.

Cat costa reparatia covoarelor auto?

Costul reparatiei covoraselor auto poate varia foarte mult. Trebuie inteles ca gradul de deteriorare a covoarelor poate fi diferit. Doar un specialist, dupa ce va examina starea covoraselor, va putea anunta pretul final.

Cum sa faci o programare la atelierul tau de reparatii auto?

Exista 2 moduri de a va inscrie la atelierul nostru. Puteti completa o cerere direct pe site-ul nostru sau suna la numarul de telefon + 373 60 336 236​.

Ce metode de plata sunt furnizate de service-ul dumneavoastra auto?

Plata serviciilor oferite este disponibila atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare valabile in tara noastra sunt permise la plata.

Sus