Vopsea protectoare a autovehiculului

Masina ta si-a pierdut farmecul din cauza uzurii? A aparut rugina? Vopseaua este ciobita sau decolorata? Exista o solutie care promite sa redea aspectul original si sa va salveze masina de conditiile meteorologice nefavorabile - vopsirea auto de protectie.

Vopsirea de protecție a masinii: nuante ale procesului.

Vopsirea protectoare a masinii este un serviciu conceput pentru a da o noua viata masinii dumneavoastra. De-a lungul timpului, aspectul masinii dvs. este supus la multi factori de mediu. De la conditiile meteorologice aspre pana la resturile de pe sosea, acestia afecteaza aspectul estetic al masinii dumneavoastra. Un serviciu de vopsire protectoare presupune aplicarea unui strat special de protectie pe suprafata masinii dvs. care nu numai ca ii va imbunatati aspectul, dar o va si proteja de conditiile dure ale deplasarii zilnice la serviciu si in afara orasului.

De ce ai nevoie de vopsirea de protectie a masinii?

Vopsirea auto de protectie va va oferi urmatoarele beneficii:

  • Vopseaua protectoare protejeaza impotriva zgarieturilor, a cioburilor de piatra si a zgarieturilor minore, asigurandu-va ca masina dvs. isi va pastra un aspect elegant pentru anii urmatori.
  • Spuneti adio vopselei decolorate si finisajelor terne. Vopseaua noastra protectoare pentru masina isi va pastra stralucirea originala, atragand atentia oriunde mergeti.
  • Conditiile meteorologice imprevizibile nu vor mai fi o problema. Stratul de protectie respinge ploaia, zapada si chiar razele UV, mentinandu-va masina frumoasa in orice anotimp.
  • Curatarea masinii dvs. este mai usoara datorita proprietatilor hidrofobe ale stratului protector. Murdaria si praful aluneca cu usurinta sub un usor jet de apa, lasand masina dumneavoastra curata.
  • Un aspect bine intretinut inseamna o valoare de revanzare mai mare. Potentialii cumparatori vor fi hipnotizati de starea impecabila a masinii dumneavoastra. Bine intretinuta la exterior - bine intretinuta la interior!
  • Vopseaua auto de protectie prelungeste perioada de timp dintre lucrarile de vopsire, ceea ce va va permite sa economisiti bani pe termen lung.

Nu stii unde poti sa-ti vopsesti masina in Chisinau? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Aplicarea vopselei auto de protectie in cadrul ingrijirii auto periodice este o modalitate sigura de a va asigura ca masina dvs. nu doar va arata spectaculos, dar va fi si protejata de intemperii. 

Iar echipa de profesionisti de la service-ul auto Anvelopele va fi bucuroasa sa efectueze lucrari de vopsire a masinii dumneavoastra. 

Vopsirea de protectie a masinii dumneavoastra in service-ul auto Anvelopele este o garantie de calitate si preturi mici! Doar contactati operatorii nostri la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Vopsirea de protectie a masinii 1Vopsirea de protectie a masinii 2Vopsirea de protectie a masinii 3Vopsirea de protectie a masinii 4Vopsirea de protectie a masinii 5Vopsirea de protectie a masinii 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png