Diagnoza auto motor de inalta calitate

Pret: din 280 lei

Automobilistii sunt adesea ingrijorati de aparitia unei imagini pe tabloul de bord “CHECK ENGINE” fiindca este o indicatie directa a faptului ca motorul auto nu functioneaza corect. Pentru a afla exact care este problema, priviti ce arata diagnoza motor auto. Este imposibil sa aflati singuri acest lucru fara a se folosi un echipament special. Cea mai dificila sarcina pentru un specialist care se ocupa diagnoza auto motor este - a gasi cauza corecta a defectiunii.

De ce este importanta diagnosticare computer motor auto?

Acest proces nu este simplu. Diagnosticare computer motor corecta necesita competente si abilitati specifice. Specialistul trebuie sa:

 • cunoasteti locatia prizei de diagnosticare la fiecare marca de vehicul;
 • sa aiba experienta in lucru cu scanner;
 • cunostinte baze de date;
 • sa stie cum sa decodifice corect codurile de eroare.

Dupa ce tehnicianul a efectuat o diagnoza computerizata a motorului vehiculului, ar trebui sa intocmeasca un raport cu defectiunile detectate. Scopul principal al diagnosticare computer motor auto este de a gasi cele mai bune metode de rezolvare a problemelor.

De ce trebuie sa veniti la noi?

Auto service nostru auto va ofera serviciu de cea mai inalta calitate diagnosticare computerizata auto in Chisinau, iar preturile la reparatii auto va vor surprinde placut. Puteti contacta cu serviciul nostru, unde diagnosticare motor va fi realizat la cel mai inalt nivel. Pentru a afla costul diagnosticarii computerizate auto, sunati-ne la numarul + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46!

Inregistrarea serviciului
Unde se efectuează diagnosticarea computerizată în Chișinău? Unde se efectuează diagnosticarea computerizată în Chișinău?
Service auto anvelopele.md efectueaz─â diagnosticare computerizat─â a ma╚Öinii. Putem oferi servicii de ├«nalt─â calitate la un pre╚Ť mic. Angaj─âm numai profesioni╚Öti ├«n domeniul lor cu mul╚Ťi ani de experien╚Ť─â. Ei vor oferi toate serviciile necesare ├«n cel mai scurt timp posibil.
Cum sa va inscrieti la service-ul auto? Cum sa va inscrieti la service-ul auto?
V─â pute╚Ťi rezerva un timp pentru a primi servicii de transport auto ├«n serviciul nostru auto complet├ónd o aplica╚Ťie pe site sau sun├ónd la atelierul de repara╚Ťii auto la telefon + 373 60 336 236. Speciali╚Ötii no╚Ötri sunt capabili s─â rezolve probleme de orice complexitate. Pretul de diagnosticare computerizata a motorului in service-ul nostru auto este optim si va multumi pe fiecare dintre clientii nostri. Ave╚Ťi ├«ncredere ├«n noi - ╚Öi ve╚Ťi fi mul╚Ťumit!
În ce moment ar trebui să fac o diagnosticare computerizată a unei mașini? În ce moment ar trebui să fac o diagnosticare computerizată a unei mașini?
Nu este necesar s─â a╚Ötepta╚Ťi defec╚Ťiuni ╚Öi defec╚Ťiuni. Este recomandat s─â efectua╚Ťi acest proces ├«n mod regulat. Trecerea ├«n timp util a diagnostic─ârii computerului va preveni consecin╚Ťele nepl─âcute pe drum ╚Öi, de asemenea, v─â poate reduce semnificativ costurile financiare ├«n viitor.
Ce alte servicii v─â poate oferi atelierul de repara╚Ťii auto? Ce alte servicii v─â poate oferi atelierul de repara╚Ťii auto?
De asemenea, putem oferi urm─âtoarele servicii ale serviciului nostru auto:
 
 • repararea trenului de rulare
 • ├«ntre╚Ťinere
 • repararea caroseriei
 • repararea sistemului de racire
 • repararea transmisiei
 • repararea motorului
 • diagnosticare tehnic─â ╚Öi informatic─â
Precum și alte servicii suplimentare.
Sus to-top.png