Vezi toate serviciile

Diagnosticare computer motor auto

Pret: din 280 lei

O sarcina deosebit de dificila in diagnosticarea unui motor de masina este stabilirea nodului in care a aparut problema. Multe masini nu au un intreg sistem electronic de control al motorului, ca urmare, expertii isi indreapta atentia asupra simptomelor diferitelor defectiuni, efectueaza multe operatiuni dificile de diagnosticare. In timpul unor proceduri similare, atasamentele sunt adesea indepartate, motorul masinii este pe jumatate demontat. Diagnosticarea computerizata a unei masini este modalitatea curenta de verificare a elementelor si ansamblurilor care interactioneaza cu sistemul electronic de control al motorului. Adesea, defectiunile unui mecanism afecteaza functionarea altuia. Erorile similare sunt capturate in timpul analizei, ceea ce ajuta la localizarea eficienta si precisa a defectiunilor. Diagnosticarea computerizata a vehiculului ajuta la evaluarea datelor motorului in timpul functionarii si la compararea acestora cu cele nominale. In service-ul nostru auto puteti efectua diagnosticare computerizata a motorului la un pret avantajos! Tot aici puteti repara si diagnostica injectorul, scoateti si inlocuiti rezervorul de combustibil, inlocuiti parghiile si multe altele. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde sa aplici pentru diagnosticarea computerizata a unui motor auto in Chisinau?

Pentru diagnosticarea computerizată a motorului din Chișinău, trebuie să contactați serviciul nostru auto Anvelopele.md. Oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

In ce moment ar trebui sa te gandesti la diagnosticarea motorului?

Diagnosticarea computerizata a motorului se efectueaza in cazurile in care apar urmatoarele puncte:

  • motorul dureaza mult sa se incalzeasca
  • consum crescut de combustibil
  • motor greu de pornit
  • pierderea puterii motorului
Cat costa diagnosticarea motorului auto?

Costul diagnosticarii computerizate a motorului masinii dumneavoastra poate fi de la 350 lei. Pretul final poate fi stabilit dupa ce specialistii analizeaza intreaga cantitate de munca pe care o au de facut.

Cat dureaza diagnosticarea computerului a motorului?

Pentru a efectua diagnosticarea computerizata a motorului masinii dumneavoastra, specialistii serviciului nostru auto Anvelopele.md vor avea nevoie de pana la 30 de minute de timp, timp in care vor fi identificate toate cauzele si defectiunile motorului.

Sus