Schimbarea suportului amortizorului de socuri auto

Auziti un zgomot zgomotos si zdranganit in caroserie dupa o calatorie accidentata? Duceti-va masina la un atelier cat mai curand posibil. Aveti un suport de amortizor uzat.

La ce servesc suportii amortizorului?

Suportii amortizoarelor sunt piese elastice din cauciuc metal care amortizeaza sunetul de pe sosea, reduc vibratiile caroseriei si asigura o manevrare sigura si lina a autovehiculului. 

Cum imi pot da seama daca montantii amortizorului sunt uzati?

Exista mai multe indicii din cele mentionate mai sus:

  • Un bazait si/sau un zgomot ocazional de ciocanituri de la roti.

  • Probleme cu directia. Lipsa de reactie la viraje.

  • Consum crescut de combustibil.

Daca gasiti unul dintre aceste semne in masina dumneavoastra - ar trebui sa va adresati specialistilor in service auto. Acest tip de problema nu trebuie ignorat. Vibratiile cauzeaza cu usurinta deteriorarea tuturor sistemelor autovehiculului dumneavoastra, iar daca nu rezolvati aceasta problema la timp, va trebui sa reparati mai tarziu de zeci de ori daune mai minore. Este mai bine sa o rezolvi acum decat sa platesti de zeci sau chiar sute de ori mai mult mai tarziu. 

Inlocuirea amortizorului este o procedura simpla, pretul nu este scump si se face rapid daca apelati la un profesionist. 

Mecanicii auto din centrul nostru recomanda sa nu intarziati cu inlocuirea montarii amortizorului si sa nu riscati sa deteriorati si mai mult sistemul masinii dumneavoastra. Sunati la +373 60 336 236 sau veniti pe Calea Basarabiei 46 din Chisinau pentru o consultatie si diagnosticare.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea suportului amortizorului de socuri 1Schimbarea suportului amortizorului de socuri 2Schimbarea suportului amortizorului de socuri 3Schimbarea suportului amortizorului de socuri 4Schimbarea suportului amortizorului de socuri 5Schimbarea suportului amortizorului de socuri 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png