Livrare si plata

Anvelopele.md nu este doar o gama larga de produse, ci si cumparaturi confortabile. Ne-am asigurat ca clientii nostri isi pot primi comenzile in toate colturile Moldovei. De aceea cooperam cu diversi transportatori si companii de transport care pot aranja livrarea achizitiilor dumneavoastra in orice oras.

Atrageti atentia!

In magazinul online anvelopele.md, livrarea in Chisinau va costa 60 de lei, daca costul nu este mai mare de 1500 de lei. Daca suma este mai mare de 1500 lei, atunci livrarea in Chisinau este gratuita. Costul livrarii catre orase depinde de tarifele unei anumite companii de transport.

Plata pentru bunuri

Pentru a va plati achizitiile, am dezvoltat doua forme de plata: numerar si non-numerar. Plata cash va fi convenabila pentru clientii din capitala si suburbiile Chisinaului. Plata fara numerar este posibila prin sistemele bancare Visa si MasterCard. De asemenea, acceptam plati in moneda electronica prin WebMoney si PayPal.

Atrageti atentia!

Pentru fiecare achizitie emitem o chitanta si un card de garantie, indiferent de ce tip de plata si livrare a ales clientul nostru.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png