Vezi toate serviciile

Inlocuirea coloanei de directie

Pret: din 500 lei

Scopul principal al coloanei de directie este de a transmite miscarea de rotatie de la volan la rotile din fata, dupa care rotile se rotesc in directia dorita si asigura miscarea vehiculului. Functia principala a coloanei de directie este:o garantie a montarii sigure si de inalta calitate a volanului, capacitatea de a schimba directia de miscare a masinii, simplificarea controlului vehiculului si cresterea duratei de viata a masinii. Inlocuirea si repararea coloanei de directie trebuie efectuate de un specialist calificat, altfel puteti provoca daune ireparabile masinii dumneavoastra. Reparatia si inlocuirea coloanei de directie pot specialisti in service-ul nostru auto. Au o vasta experienta si cunostinte in domeniul lor.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau poate fi inlocuita coloana de directie?

Daca aveti nevoie de un serviciu pentru a inlocui coloana de directie, ne puteti contacta in siguranta la serviciul auto. Veti fi servit rapid, eficient, la un pret scazut si cu o garantie!

Care sunt semnele unei defectiuni a coloanei de directie?

Puteti intelege ca coloana de directie este defecta prin urmatoarele semne:

  • Aparitia loviturilor sau vibratiilor
  • Rotirea volanului prea tare sau prea usoara
  • Reactia volanului
  • Scurgeri de ulei
Cat costa Inlocuirea suportului de directie?

Costul inlocuirii suportului de directie in service-ul nostru auto porneste de la 500 de lei. Pretul exact depinde de cantitatea de munca si de marca masinii. Puteti afla mai multe detalii de la managerul nostru.

Cand trebuie sa schimb coloana de directie?

Daca observati simptome ale unei defectiuni, trebuie sa contactati imediat serviciul auto. De asemenea, trebuie sa diagnosticati in mod regulat coloana de directie, deoarece controlabilitatea masinii depinde de aceasta.

Sus