Inlocuirea coloanei de directie

Pret: din 500 lei

Coloana de directie a masinii este proiectata pentru a ajuta la rezolvarea unei probleme constante care a aparut cu majoritatea sistemelor traditionale de servodirectie.

Desi este posibil sa efectuati acasa inlocuirea coloanei de directie, aceasta este considerata o procedura mai avansata, asa ca este recomandata o buna experienta mecanica.

Daca va confruntati cu o defectiune a coloanei de directie si apare intrebarea daca puteti conduce asa, ei bine trebuie sa stiti ca raspunsul este nu. In acel moment volanul se blocheaza, si un volan blocat reprezinta o situatie periculoasa.

Ce se intampla daca coloana de directie se defecteaza?

Cea mai probabila cauza a defectarii directiei este pierderea puterii de directie, acest lucru se poate intampla daca o conducta hidraulica se rupe sau este taiata de resturile drumului. Daca se pierde puterea de directie, fiti pregatit sa apucati volanul cu toata puterea pentru a-l intoarce.

Cand sunteti la volan si auziti un sunet mai accentuat, ca un gamut, din partea din fata a masinii, inseamna ca exista o problema cu bucsa. Iar daca coloana de directie esueaza, este necesar sa va opriti imediat. Daca nu puteti opri, atunci franati cat mai repede posibil. Daca conditiile meteorologice nu sunt favorabile, este ploaie sau ninsoare, franati incet pentru a incetini si a evita derapajul.

Inlocuirea coloanei de directie in Moldova

Alegeti o echipa profesionista pentru inlocuirea coloanei de directie

Service auto mobil, Anvelopele.md, ofera servicii de inlocuirea coloanei de directie in Chisinau la cel mai inalt nivel. Mecanicii nostri sunt calificati si reactioneaza prompt la fiecare cerere de-a dumneavoastra. Ne puteti face o vizita pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea coloanei de directie 1Inlocuirea coloanei de directie 2Inlocuirea coloanei de directie 3Inlocuirea coloanei de directie 4Inlocuirea coloanei de directie 5Inlocuirea coloanei de directie 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau poate fi inlocuita coloana de directie? Unde in Chisinau poate fi inlocuita coloana de directie?

Daca aveti nevoie de acest serviciu, ne puteti contacta in siguranta la service auto. Vei fi servit rapid, eficient, la un pret mic si cu garantie!

Ce semne indica o defectiune? Ce semne indica o defectiune?

Puteti intelege ca piesa este defecta dupa urmatoarele semne:

  • Aparitia loviturilor sau vibratiilor
  • Rotirea volanului prea tare sau prea usoara
  • Reactia volanului
  • Scurgeri de ulei
Cat costa acest job? Cat costa acest job?

Costul acestui proces in service-ul nostru auto incepe de la 500 lei. Pretul exact depinde de volumul de lucru si de marca masinii. Puteti afla mai multe de la managerul nostru.

Cand ar trebui sa sunati la un service auto? Cand ar trebui sa sunati la un service auto?

Daca observati simptome ale unei defectiuni, trebuie sa contactati imediat serviciul auto. De asemenea, trebuie sa diagnosticati in mod regulat coloana de directie, deoarece controlabilitatea masinii depinde de aceasta.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png