Inlocuirea pompei lichidului de racire

Pret: din 280 lei

Multi oameni tind sa se gandeasca la motor ca la inima unei masini. Dar, de fapt, cea care seamana cel mai mult cu acest organ este pompa de apa. Este una dintre componentele principale ale sistemului de racire, fiind responsabila de circulatia lichidului de racire prin motor. Pompa de apa este o componenta vitala, iar defectiunile pot fi foarte costisitoare daca nu sunt remediate rapid.

Care este functia pompei de apa din motor?

In interiorul sistemului de racire, pompa de apa are functia de a circula lichidul de racire prin motor. Prin urmare, ea este una dintre responsabile pentru mentinerea temperaturii ideale a motorului, evitand astfel supraincalzirea infama si problemele mai mari in consecinta precum un motor explodat.

Reparatie pompe

Care sunt semnalele ca aveti nevoie de inlocuirea pompei sistemului de racire?

Mai jos aveti principalele semne ca pompa de apa este defecta.

  • Scurgere de apa
  • Zgomot diferit de motor
  • Rugina pe pompa
  • Cureaua poate fi slabita
  • Lumina lichid de racire sau lumina thermostat
  • Functionare defectuoasa a aerului conditionat

Mai mult decat sa va protejati masina prin inlocuirea pompei sistemului de racire Chisinau, intretinere si revizii, alegerea unui service auto non-stop este esentiala pentru a va asigura ca aveti unde merge in cele mai diverse situatii.

La Anvelopele.md, mecanicii auto rezolva problema legata de inlocuirea pompei sistemului de racire, precum si orice alta problema a masinii dumneavoastra, calitativ si la pret accesibil. Daca doriti sa va protejati masina de orice situatie neplecuta alegeti echipa noastra.

Va asteptam cu drag pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea pompei auto 1Repararea pompei auto 2Repararea pompei auto 3Repararea pompei auto 4Repararea pompei auto 5Repararea pompei auto 6
Inregistrarea serviciului
Unde se repara pompa auto in Chisinau? Unde se repara pompa auto in Chisinau?

Pompa se poate repara in service-ul auto Chisinau de pe strada calea basarabiei 46. In atelierul de reparatii auto efectueaza lucrari de calitate la repararea sistemului de racire la un pret accesibil.

Care este functia unei pompe intr-o masina? Care este functia unei pompe intr-o masina?

Sarcina principala a pompei din interiorul masinii este de a asigura circulatia lichidului de racire in sistemul de racire al motorului cu ardere interna in sine.

Ce cauzeaza defectarea unei pompe? Ce cauzeaza defectarea unei pompe?

Cauza unei defectiuni a pompei intr-o masina poate fi:

  • defectarea rulmentului
  • defectarea rotorului
  • degradarea densitatii articulatiilor
Ce alte servicii poti oferi? Ce alte servicii poti oferi?

In service-ul nostru auto sunt disponibile si servicii pentru curatarea radiatorului, inlocuirea antigelului, inlocuirea sau repararea radiatorului motorului si inlocuirea termostatului.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png