Inlocuirea curelei de servodirectie

Pret: din 140 lei

Cureaua servodirectiei functioneaza pentru a activa pompa hidraulica, care trimite lichid la mecanismul de directie. Astfel se reduce forta necesara pentru a roti volanul in timpul manevrelor. Ruperea curelei nu provoaca avarii masinii, directia continua sa functioneze, dar devine mai grea.

Simptomele care indica necesitatea inlocuirea curelei de servodirectie:

  1. Zgomote care provin de la centura
  2. Verificati cureaua pentru deteriorari
  3. Curea glisanta

Ce consecinte sunt daca cureaua de servodirectie se rupe in timpul conducerii?

Daca va confruntati cu o astfel de problema, sa se rupa cureaua de servodirectie in timp ce conduceti cu un motor de interferenta, atunci arborele cu came se opreste. In acest moment supapele motorului raman deschise, ceea ce poate provoca deteriorari majore a motorului (supape sparte, pistoane deteriorate etc.).

Inlocuirea curelei de servodirectie in Moldova

Se poate de condus fara curea de servodirectie?

Nu este rau. Doar ca este mai greu de condus. Dar asa au condus oamenii timp de multe decenii inainte de aparitia servodirectiei. Cu toate acestea, asigurati-va ca pompa dumneavoastra de servodirectie este montata corect pe blocul motor si cureaua serpentina, deoarece cureaua trebuie sa aiba toate scripetele montate si stranse.

Cand trebuie efectuata inlocuirea lantului si curelei de distributie?

Centurile prezente in sistemul hidraulic de directie trebuie schimbate dupa 20 de mii de kilometri. Desi faptul de a nu efectua schimbarea nu provoaca riscuri intense, in cazul in care cureaua se rupe, se observa ca directia este ponderata si oarecum incomoda.

Anvelopele.md presteaza servicii de inlocuirea curelei de servodirectie in Chisinau, la pret accesibil si in timp util. Mecanicii nostri sunt profesionisti si pot rezolva orice defectiune. Prin urmare, daca va intampinati cu problema inlocuirea curelei de servodirectie Chisinau, va asteptam la service auto Chisinau 24/24 de pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea curelei de servodirectie 1Inlocuirea curelei de servodirectie 2Inlocuirea curelei de servodirectie 3Inlocuirea curelei de servodirectie 4Inlocuirea curelei de servodirectie 5Inlocuirea curelei de servodirectie 6
Inregistrarea serviciului
Ce se intampla daca nu schimbati cureaua servodirectiei in timp util? Ce se intampla daca nu schimbati cureaua servodirectiei in timp util?

Actiunile premature pot duce la un salt la unul sau mai multi dinti. Acest lucru va cauza o functionare defectuoasa a sistemului de aprindere, ceea ce va duce la dificultati la incercarea de a porni masina, precum si la vibratii neobisnuite ale motorului.

Cat de des trebuie schimbate curele de servodirectie? Cat de des trebuie schimbate curele de servodirectie?

Specialistii service-ului nostru auto recomanda efectuarea unei schimbari atunci cand masina atinge 80 - 100 mii de kilometri. In caz contrar, neglijenta poate agrava situatia si in loc de schimbare, va fi necesar sa efectuati si alte reparatii care va pot lovi semnificativ buzunarul.

Cat va costa acest serviciu? Cat va costa acest serviciu?

Lucrarile de reparatii te pot costa de la 1500 lei. Pretul final depinde de modelul de masina specific si de cantitatea de munca care trebuie facuta.

De ce este necesara schimbarea elementului inferior dupa o perioada lunga de utilizare? De ce este necesara schimbarea elementului inferior dupa o perioada lunga de utilizare?

Dupa depasirea semnului de 5 ani de functionare, elasticitatea curelei se pierde si exista o mare probabilitate de rupere a acesteia. Este mai bine sa nu asteptati „surprize neplacute” si sa le inlocuiti in timp util.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png