Vezi toate serviciile

Inlocuirea curelei de servodirectie

Pret: din 140 lei

Masinile de astazi sunt echipate cu servodirectie, al carei scop este de a facilita conducerea. Boosterul hidraulic consta din diferite tipuri de componente, inclusiv o curea conceputa pentru a transmite cuplul de la scripetele de lucru. Pe masura ce vehiculul este utilizat, o astfel de centura incepe sa se uzeze treptat si, ca urmare, necesita inlocuire si service calificat. Centurile de servodirectie pot diferi in functie de tipul si materialul lor. De exemplu, o curea trapezoidale poate distribui fortele moderat, se remarca prin fiabilitate. Dezavantajul acestei curele este posibilitatea alunecarii, mai ales daca apar probleme de tensiune sau uzura. Indiferent de tipul de centura de servodirectie folosita, pe masura ce masina este utilizata, o astfel de transmisie este intinsa, apar microdeteriorari, alunecari si alte defectiuni in functionarea servodirectiei. Pentru a preveni astfel de probleme si pentru a oferi o fiabilitate suficienta a controlului vehiculului, este necesar sa efectuati service si sa inlocuiti cureaua servodirectiei la timp. In service-ul nostru auto, totul va fi facut calitativ si la un pret bun! Executam servicii de sudura, inlocuim cureaua alternatorului si multe altele. De asemenea, puteti cumpara anvelope de la noi. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Ce se intampla daca nu schimbati cureaua servodirectiei in timp util?

Inlocuirea prematura a curelei de servodirectie poate duce la saritul curelei de unul sau mai multi dinti. Acest lucru va cauza o functionare defectuoasa a sistemului de aprindere, ceea ce va duce la dificultati la incercarea de a porni masina, precum si la vibratii neobisnuite ale motorului.

Cat de des trebuie schimbate curele de servodirectie?

Specialistii service-ului nostru auto recomanda schimbarea curelei de servodirectie atunci cand masina atinge 80-100 mii de kilometri. In caz contrar, neglijenta poate agrava situatia si in loc sa inlocuiti doar cureaua, vor fi necesare alte reparatii, care va pot lovi semnificativ buzunarul.

Cat costa inlocuirea curelei de servodirectie?

Inlocuirea curelei servodirectiei te poate costa de la 1500 lei. Pretul final depinde de modelul de masina specific si de cantitatea de munca care trebuie facuta.

De ce ar trebui sa schimb cureaua servodirectiei dupa o perioada lunga de functionare?

Dupa depasirea semnului de 5 ani de functionare, elasticitatea curelei se pierde si exista o mare probabilitate de rupere a acesteia. Este mai bine sa nu asteptati „surprize neplacute” si sa le inlocuiti in timp util.

Sus