Purjarea franelor la autovehicul

La repararea, curatarea sistemului de franare, la inlocuirea placutelor de frana sau pur si simplu din greseala, in sistemul de franare poate intra aer. Acest lucru reduce eficienta sistemului si este necesara o purjare a franelor pentru a rezolva aceasta problema. 

Sistemul de frânare este un element critic al siguranței vehiculului dumneavoastră. Procedura de purjare sau aerisire a frânelor este esențială pentru a elimina aerul din conductele de frână, îmbunătățind astfel reacția frânelor și prevenind întârzierile în acționarea lor. Acest lucru este crucial pentru a asigura o frânare eficientă și pentru a preveni situații de urgență pe șosea. Purjarea regulată a frânelor menține sistemul lor în stare de funcționare optimă și crește siguranța în timpul condusului.

Deci, cum va puteti da seama daca aveti nevoie de o purjarea franelor?

Aveti nevoie de o pompare a franelor daca:

  • Etrierii, placutele si lichidul de frana au fost inlocuite recent.

  • Pedala de frana este mai moale.

  • Dar franarea este mai dura, franarea este sacadata, lipsa de fluiditate.

  • Distanta de franare este mai mare.

Sangerarea franelor - eliminarea aerului din sistemul de franare prin presiune. Multi automobilisti folosesc o seringa, care este o metoda eficienta, dar departe de a fi cea mai fiabila. Daca intrati in detalii, aceasta metoda poate fi eficienta doar atunci cand se pompeaza franele fara absenteism. La centrele profesionale de asistenta auto, pomparea franelor cu un compresor, care elimina tot aerul suplimentar din sistem.

Ignorarea aerului din sistemul de franare ar putea provoca un accident sau ar putea deteriora alte sisteme ale vehiculului. Asumati-va responsabilitatea nu numai pentru dumneavoastra si pentru masina dumneavoastra, ci si pentru ceilalti. Discutati cu un expert, veti fi surprins de diferenta.

Ti-ai dat seama ca ai nevoie de pomparea franelor, dar esti ingrijorat de pret? Sunati la centrul nostru de service la numarul + 373 60 336 236 pentru o consultatie. Mecanicii auto de la centrul nostru va recomanda sa nu amanati repararea franelor si sa nu va asumati riscul ca defectiunea sa se extinda la masina dumneavoastra. Pomparea franelor fara ABS, cu ABS, cu ESP la centrul nostru de service auto este usoara, rapida si ieftina. 

Nu pierdeti timpul, noi ne ocupam de sistemul de franare la centrul nostru de service auto din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Purjarea franelor 1Purjarea franelor 2Purjarea franelor 3Purjarea franelor 4Purjarea franelor 5Purjarea franelor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png