Schimbare lichid de racire

Pret: din 280 lei

Desi cu totii cunoastem acest lichid ca antigel, este necesar sa stim ca numele sau este lichid de racire, deoarece functia sa principala este de a raci motorul. De asemenea, functioneaza si pentru a preveni inghetarea acestui circuit in cazul temperaturilor extreme. Este un element de baza in motorul vehiculului, asa ca trebuie sa cunoasteti cand este necesara schimbare lichid de racire. Manualul vehiculului dumneavoastra arata, de asemenea, tipul de lichid antigel pe care ar trebui sa il utilizati pentru o functionare corecta.

Cum are loc se schimbarea lichiduri de racire al masinii

Stiti ce va face masina sa functioneze la temperaturi extreme, atat reci, cat si calde? Lichidul de racier. Daca nu este in stare buna sau are scurgeri de lichid de racire, masina se va supraincalzi sau se va raci si puteti avea tot felul de probleme, dintre care unele sunt foarte scumpe de reparat. Pentru ca acest lucru sa nu vi se intample, trebuie sa efectuati schimbare lichid de racire de cate ori este recomandat.

Cand trebuie de schimbat lichidul de racire al masinii?

Se recomanda schimbarea lichiduri de racire la fiecare 2 ani sau la fiecare 40.000 de kilometri. Antigelul poate parea a fi in stare buna, totusi, din cauza vechimii utilizarii, este posibil sa-si fi pierdut deja majoritatea proprietatilor. De asemenea, se recomanda verificarea starii de conservare si a nivelurilor acesteia la fiecare 1 an sau la 20.000 de kilometri.

Pentru toate aceste servicii puteti apela cu incredere la service-ul auto de pe str. Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md. Chiar daca sunteti blocat undeva si nu va puteti deplasa cu serviciul nostru service auto mobil puteti sta linistit. Pentru mai multe detalii apelati-ne la + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuire antigel 1Inlocuire antigel 2Inlocuire antigel 3Inlocuire antigel 4Inlocuire antigel 5Inlocuire antigel 6
Inregistrarea serviciului
Unde se poate inlocui antigelul in Chisinau? Unde se poate inlocui antigelul in Chisinau?

Puteti inlocui antigelul in service-ul nostru auto specializat, pe langa inlocuirea antigelului, oferim si alte servicii pentru repararea sistemului de racire.

De ce merita sa schimbati antigelul intr-o masina? De ce merita sa schimbati antigelul intr-o masina?

Antigelul raceste motorul, mentinandu-i temperatura de functionare. Protejeaza sistemul de racire de coroziune, inghet si depuneri, actioneaza si ca lubrifiant pentru pompa.

Cat de des trebuie sa schimbati antigelul? Cat de des trebuie sa schimbati antigelul?

De regula, antigelul trebuie schimbat la fiecare 40-50.000 km. Cu toate acestea, mult depinde de proprietatile si calitatea antigelului. Deci unele trebuie schimbate la fiecare 2 ani, iar altele la fiecare 5 ani.

Ce alte servicii pot folosi in service-ul dvs. auto? Ce alte servicii pot folosi in service-ul dvs. auto?

Service-ul nostru auto include urmatoarele servicii:

  • Reparatie pompe
  • Curatare radiatoare
  • Inlocuirea si repararea radiatorului motorului
  • Inlocuire termostat
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png