Vezi toate serviciile

Inlocuirea antigelului intr-o masina

Pret: din 280 lei

Antigelul este un lichid de racire care este folosit pentru a impiedica supraincalzirea motorului. Antigelul nu ingheata la temperaturi scazute, ceea ce face ca utilizarea sa sa fie universala. Specialistii service-ului nostru auto recomanda inlocuirea antigelului in 2-3 ani. Inlocuirea antigelului se efectueaza dupa o clatire si curatare completa a radiatorului. Inlocuiti antigelul numai cu motorul oprit. Desi antigelul are o durata de viata lunga, nu trebuie sa-l lasati nesupravegheat. Daca trebuie sa inlocuiti antigelul, va rugam sa contactati serviciul nostru auto. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde se poate inlocui antigelul in Chisinau?

Puteti inlocui antigelul in service-ul nostru auto specializat, pe langa inlocuirea antigelului, oferim si alte servicii pentru repararea sistemului de racire.

De ce merita sa schimbati antigelul intr-o masina?

Antigelul raceste motorul, mentinandu-i temperatura de functionare. Protejeaza sistemul de racire de coroziune, inghet si depuneri, actioneaza si ca lubrifiant pentru pompa.

Cat de des trebuie sa schimbati antigelul?

De regula, antigelul trebuie schimbat la fiecare 40-50.000 km. Cu toate acestea, mult depinde de proprietatile si calitatea antigelului. Deci unele trebuie schimbate la fiecare 2 ani, iar altele la fiecare 5 ani.

Ce alte servicii pot folosi in service-ul dvs. auto?

Service-ul nostru auto include urmatoarele servicii:

  • Reparatie pompe
  • Curatare radiatoare
  • Inlocuirea si repararea radiatorului motorului
  • Inlocuire termostat
Sus