Reparatie toba esapament

Evacuarea contribuie la performanele motorului vehiculului, crescind astfel puterea acestuia. Dacă evacuarea are o problemă, precum infundarea, motorul va funcționa cu dificultate, reducindu-și astfel performanța.

Țoba de eșapament are mai multe funcții, cum ar fi de a ajuta la eliberarea gazelor rezultate din ardere și de a ajuta la durata de viață a motorului. Dacă mașina consumă mult combustibil, fiți atenți, deoarece ar putea fi o problemă cu evacuarea. Evacuarea fiind bună, poate fi sinonimă cu economia de combustibil, un alt avantaj este reducerea emisiilor de poluanți.

Reparatie toba esapament

Care sunt cauzele pentru toba eșapament reparații

Pe lingă zgomotul neplăcut pe care il face conducta, atunci cind evacuarea are o gaură, trebuie luate in considerare și alte motive foarte semnificative, care duc la reparație toba eșapament imediat.

In funcție de dimensiunea deteriorării, există opțiuni pentru repararea sau inlocuire tobă eșapament. Dacă este ceva izolat ajungind doar la o parte a piesei, zona poate fi adăugată de un metal in locul deteriorat, acest lucru se poate face dacă problema este la conductă, dacă situația este in camera unde trec gazele, amortizorul, nu exista nicio opțiune de reparație fiind necesară inlocuire tobă eșapament integrală. Costul reparație tobe eșapament poate varia intre 1000 lei și 2500 lei, inclusiv piesele și forța de muncă.

Puteți conduce o mașină cu toba de eșapament spartă?

Dacă cauza unui eșapament zgomotos nu este un defect, este doar zgomot, s-ar putea să nu fie atit de periculos să conduceți. Semnele unei tobe sparte includ un zgomot in timp ce vehiculul merge.

Cit timp durează reparație tobă eșapament?

Inlocuirea unei tobe de eșapament nu ar trebui să dureze mai mult de o oră, cu sincronizarea țevii din mijloc la un timp similar. Totuși, conducta de jos, deoarece este cea mai adincă parte a eșapamentului, durează intre 2-3 ore.

La Anvelopele.md aveți servicii de reparație toba Chișinău de către o echipă de mecanici profesioniști. La noi prețuri service auto corespund calității prestate, astfel că o dată ce reparăm, greu veți reveni cu aceeași problemă. Prin urmare, vă așteptăm pe str. Calea Basarabiei 54.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatie toba esapament 1Reparatie toba esapament 2Reparatie toba esapament 3Reparatie toba esapament 4Reparatie toba esapament 5Reparatie toba esapament 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png