Reparatie toba esapament

Pret: din 500 lei

Evacuarea contribuie la performanele motorului vehiculului, crescind astfel puterea acestuia. Dac─â evacuarea are o problem─â, precum infundarea, motorul va func╚Ťiona cu dificultate, reducindu-╚Öi astfel performan╚Ťa.

╚Üoba de e╚Öapament are mai multe func╚Ťii, cum ar fi de a ajuta la eliberarea gazelor rezultate din ardere ╚Öi de a ajuta la durata de via╚Ť─â a motorului. Dac─â ma╚Öina consum─â mult combustibil, fi╚Ťi aten╚Ťi, deoarece ar putea fi o problem─â cu evacuarea. Evacuarea fiind bun─â, poate fi sinonim─â cu economia de combustibil, un alt avantaj este reducerea emisiilor de poluan╚Ťi.

Reparatie toba esapament

Care sunt cauzele pentru toba e╚Öapament repara╚Ťii

Pe ling─â zgomotul nepl─âcut pe care il face conducta, atunci cind evacuarea are o gaur─â, trebuie luate in considerare ╚Öi alte motive foarte semnificative, care duc la repara╚Ťie toba e╚Öapament imediat.

In func╚Ťie de dimensiunea deterior─ârii, exist─â op╚Ťiuni pentru repararea sau inlocuire tob─â e╚Öapament. Dac─â este ceva izolat ajungind doar la o parte a piesei, zona poate fi ad─âugat─â de un metal in locul deteriorat, acest lucru se poate face dac─â problema este la conduct─â, dac─â situa╚Ťia este in camera unde trec gazele, amortizorul, nu exista nicio op╚Ťiune de repara╚Ťie fiind necesar─â inlocuire tob─â e╚Öapament integral─â. Costul repara╚Ťie tobe e╚Öapament poate varia intre 1000 lei ╚Öi 2500 lei, inclusiv piesele ╚Öi for╚Ťa de munc─â.

Pute╚Ťi conduce o ma╚Öin─â cu toba de e╚Öapament spart─â?

Dac─â cauza unui e╚Öapament zgomotos nu este un defect, este doar zgomot, s-ar putea s─â nu fie atit de periculos s─â conduce╚Ťi. Semnele unei tobe sparte includ un zgomot in timp ce vehiculul merge.

Cit timp dureaz─â repara╚Ťie tob─â e╚Öapament?

Inlocuirea unei tobe de e╚Öapament nu ar trebui s─â dureze mai mult de o or─â, cu sincronizarea ╚Ťevii din mijloc la un timp similar. Totu╚Öi, conducta de jos, deoarece este cea mai adinc─â parte a e╚Öapamentului, dureaz─â intre 2-3 ore.

La Anvelopele.md ave╚Ťi servicii de repara╚Ťie toba Chi╚Öin─âu de c─âtre o echip─â de mecanici profesioni╚Öti. La noi pre╚Ťuri service auto corespund calit─â╚Ťii prestate, astfel c─â o dat─â ce repar─âm, greu ve╚Ťi reveni cu aceea╚Öi problem─â. Prin urmare, v─â a╚Ötept─âm pe str. Calea Basarabiei 54.

Inregistrarea serviciului
Unde pot repara o toba de esapament? Unde pot repara o toba de esapament?

Compania Anvelopele ofera toate serviciile posibile de reparatii auto, inclusiv repararea si inlocuirea tobei de esapament auto.

Care sunt cauzele esecului tobei de esapament? Care sunt cauzele esecului tobei de esapament?

Principalele cauze ale esecului tobei de esapament sunt:

  • Daune mecanice in timpul conducerii
  • Acumularea de umiditate in zonele stagnante
  • Temperatura ridicata a gazelor de esapament
  • Arderea benzinei de calitate scazuta
Cum sa intelegeti ca toba de esapament este defecta? Cum sa intelegeti ca toba de esapament este defecta?

Printre indicatorii de esec al tobei de esapament, se pot distinge cum ar fi:

  • Roaring si alte sunete neplacute in timpul conducerii
  • Vibratii in partea din spate a masinii
  • Fum prea intunecat de sub fundul masinii
  • O scadere brusca a puterii motorului
Cat costa repararea unei tobe de esapament? Cat costa repararea unei tobe de esapament?

Pretul pentru repararea unui amortizor de zgomot incepe de la 150 de lei si depinde puternic de numarul si complexitatea lucrarilor necesare.

Sus to-top.png