Filtrul
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Jante M&K

Din pacate, produsele de acest brand nu sunt disponibile pe site-ul acum, puteti priviti la variante de la alti producatori

Jante auto M&K in Republica Moldova

Jantele auto sunt o parte importanta a orisicarui vehicul . Aiestea au un impact vizibil deasupra confortului de deplasare, asigurind deplasarea fiabila pe o varietate de autostrazi si conditii climatice. Situate in regiunea centrala a rotilor, jantelele masinii ascund butucul si se conecteaza cu partea exterioara. Jantele auto au efect deasupra infatisarii masinii.

De ce ar trebui sa daruiti atentie jantelelor M&K?

Avem in stoc un sir de jante, proprietatile principale sunt: ​​​​fiabilitatea si calitatea. Necesitatea urioasa se datoreaza popularitatii a acestor jante auto in sirul proprietarilor de vehicul. O atentie deosebita a aspectului se acorda in productia lor. Aspectul este una din caracteristici principale ale jantelor auto. Un numar mare de recenzii afirmative din partea proprietarilor de automobile arata oportunitatea achizitiei lor. In lansare, sunt utilizate materiale de inalta calitate, iar procesul se desfasoara aplicind tehnologii si echipamente de ultima generatie. Inainte de a fi lansate, fiece element este testata pentru erori. Pe jante e anexat certificatul general recunoscut de calitate, ce indica potrivirea cu toate standardele recente. Pentru a simti avantajele este nevoie sa procurati jantelele auto M&K pe site-ul nostru anvelopele.md . Va garantam ca, veti ramane multumit.

Cum sa selectezi jantele auto?

Jantelele auto se deosebesc prin diametru, latime si greutate. In principal, trebuie sa acordati atentia la tipul automobilului Dvs, cand selectati conformitatea lor . Jantelele selectate gresit, pentru un automobil in timpul conducerii pot sa duca la rezulte dezamagitoare pe drum, care pot sa duca la costuri materiale inutile. E un sir larg de jante pentru masina din toate variantele disponibile. Contactati mesterii in catalogul anvelopele.md, daca nu stiti ce sa alegeti.

Pentru ce mașini sunt potrivite aceste jante M&K? Pentru ce mașini sunt potrivite aceste jante M&K?

 În acest moment, puteți cumpăra jante M&K de la 15 la 22 inci. Pentru clarificari sunati la 373 68 257 576

Aveți livrare în Moldova? Aveți livrare în Moldova?

Am încheiat contracte cu diverși transportatori și companii de transport care organizează livrarea mărfurilor în orice oraș din Moldova. Livrarea in Chisinau de la 1500 lei este gratuita.

Puteți vinde o anvelopă sau o roată? Puteți vinde o anvelopă sau o roată?

Uneori se întâmplă asta. Prin urmare, dacă doriți să cumpărați un disc de un anumit model în valoare de o bucată, lăsați o cerere pe site sau contactați consultantul nostru la telefon 373 68 257 576

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png