Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice sofer stie ca, de dragul miscarii confortabile, sunt necesare anvelope excelente. Pentru selectarea necesara a anvelopelor 225/65 R17, este important sa cunoasteti multe dintre cele mai importante caracteristici, de exemplu: valoarea vitezei si a sarcinii. Perioada de functionare este un parametru destul de important. Nealinierea anvelopelor poate cauza accidente! Ce diferentiaza anvelopele all-season, iarna si vara 225/65 R17?

Anvelope de vara 225/65 R17

Anvelopele sunt schimbate regulat in Moldova primavara. Vremea este de aproximativ 9 °С sau mai mult. Anvelopele de vara 225/65 R17 au o multime de proprietati, ele corespund climei din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe pavajul umed. Ce tradeaza oprirea automata a fulgerului. 
  2. Controlul confortului. O astfel de proprietate poate rezolva o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat conducerea va deveni mai sigura.
  3. Rezistenta buna la derapaj. Si pentru a fi mai precis, cum sunt adaptate anvelopele pentru a conduce pe drumuri ude.

Teritoriul Moldovei este dominat de un numar foarte mare de ploi abundente in sezonul estival, asa ca aceste proprietati sunt importante de retinut.

Anvelope de iarna 225/65 R17

De indata ce temperatura scade sub cinci °C, trebuie sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 225/65 R17 sunt un compus chimic special. Va permite sa mentineti elasticitatea la frig. Anvelopele.md – online shop cu cauciucuri ieftine ofera produse cu proprietati excelente, precum:

  1. Model incastrat. Acest tip are capacitatea de a curata murdaria. De asemenea, se descurca bine pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Durabilitate. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista multi ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia provine din produse de la marci de incredere!

Pentru a conduce confortabil iarna, trebuie sa achizitionati rampe de iarna 225/65 R17!

Cauciucuri pentru toate anotimpurile 225/65 R17

In ciuda scepticismului, rampele 225/65 R17 pentru orice vreme nu sunt concepute pentru a fi conduse pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la + zece grade. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste roti contin optiuni de vara si iarna. Pentru soferi, all season anvelope poate fi o solutie la problema pastrarii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar unul. In cazul in care doriti sa cumparati cauciucuri 225/65 R17 tot sezonul, contactati operatorul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png