Сuratarea sistemului de alimentare cu combustibil

Pret: din 500 lei

Elementele unui sistem de alimentare cu combustibil sunt:

 • Rezervorul de gaz este rezervorul pentru sistem si contine gaz sau motorina;
 • Conductele de combustibil sunt tevile care transporta combustibilul de la rezervor la motor;
 • Filtrele de combustibil capteaza orice murdarie sau nisip care ar putea fi in conducte, pentru a preveni infundarea injectoarelor;
 • Pompele de combustibil imping combustibilul pe langa filtrele de combustibil si prin injectoarele de combustibil;
 • Injectoarele de combustibil au duze minuscule care arunca o pulverizare foarte fina de combustibil in cilindru.

Сuratarea sistemului de alimentare cu combustibil

Cum stii daca sistemul de combustibil al masinii tale trebuie curatat?

Semnele ca este timpul pentru curatarea sistemului de alimentare cu combustibil si de ce este o intretinere preventiva buna:

 • Putere scazuta la urcare.
 • Porniri grele si tremuraturi la ralanti.
 • Acceleratie lenta sau raspuns zgomotos al motorului de la pedala de acceleratie.

Va sugeram curatarea sistemului de alimentare cu combustibil dupa fiecare 60.000 pana la 90.000 de mile. In momentul cand observati ca masina consuma mai mult combustibil decat norma sau ca masia nu are putere, simtind senzatie de lent atunci cand accelerati, ar putea insemna ca aveti nevoie de un serviciu de curatare a sistemului de combustibil.

Functioneaza curatarea sistemului de combustibil?

Se merita de apelat la servicii pentru curatarea sistemului de alimentare cu combustibil? Da! Cand curatarea sistemului de combustibil se efectueaza regulat ajuta la indepartarea depunerilor care sunt nocive si la prevenirea formarii altora noi. Procedura de curatare sistem alimentare cu motor diesel este deosebit de importanta pentru motoarele care functioneaza cu benzina care contine etanol si motoarele cu injectie de combustibil.

Anvelopele.md detine un autoservice Chisinau, unde mecanicii nostri va pot rezolva orice problema, la cel mai inalt nivel de profesionalism, la pret accesibil. Asadar, daca aveti probleme cu curatarea sistemului de alimentare cu combustibil cu motor diesel, noi le rezolvam pe toate. Sunati-ne sau veniti chiar la noi la adresa str. Calea basarabiei 54, Chisinau pentru confortul masinii dumneavoastra. Va asteptam.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatarea sistemului de combustibil 1Curatarea sistemului de combustibil 2Curatarea sistemului de combustibil 3Curatarea sistemului de combustibil 4Curatarea sistemului de combustibil 5Curatarea sistemului de combustibil 6
Inregistrarea serviciului
Unde se spala sistemul de combustibil in Chisinau? Unde se spala sistemul de combustibil in Chisinau?

Puteti spala sistemul de alimentare al unei masini in atelierul nostru de reparatii auto, oferim servicii de calitate la preturi atractive, angajam adevarati profesionisti in domeniul lor cu experienta si cunostinte vaste.

Cat costa spalarea sistemului de alimentare cu combustibil al masinii? Cat costa spalarea sistemului de alimentare cu combustibil al masinii?

Pentru a afla preturile pentru reparatiile auto, trebuie sa verificati starea actuala a acestuia. Abia dupa aceea, maestrul va va putea spune costul final al lucrarii care va trebui facuta.

Cat de des trebuie spalat sistemul de combustibil? Cat de des trebuie spalat sistemul de combustibil?

Curatarea periodica a sistemului de combustibil va ajuta la evitarea contaminarii severe a injectoarelor si a rezervorului de combustibil. Recomandam o curatare preventiva a sistemului de alimentare la fiecare 10 - 12.000 km.

Care sunt semnele unui sistem de combustibil infundat? Care sunt semnele unui sistem de combustibil infundat?

Semnele unui sistem de combustibil infundat pot include:

 • motor greu de pornit
 • oprirea intermitenta a motorului
 • consum crescut de combustibil
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png