Filtrul
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Ulei de motor Volga Oil

Din pacate, produsele de acest brand nu sunt disponibile pe site-ul acum, puteti priviti la variante de la alti producatori

Cumpara in Chisinau uleiuri Volga Oil de motor

un sir mare de uleiuri Volga Oil de motor gasiti in catalogul nostru. Aiesta firma a obtinut demult o imensa celibretatae si este iubita de o multime de proprietari de automibil de pe toate contenentele. Noi dam asigurare pentru calitatea tuturor uleiurilor de motor prezentate in sortiment, din motiv ca cumparam doar marfa originala, de inalta calitate.

Ulei Volga Oil sintetic are stadiu ridicat de adaptare la temperatura. Aceasta e o optiune fantastica pentru un motor care lucreaza la temperatura minima si maxima. Proprietatile uleiului artificial cuprind: oxidativa mare si fixitate termica; performanta mare la temperaturi mici; indice de vascozitate mare; evaporare mica; coeficient redus de frecare.

Uleiul pentru motor semi-sintetic constata prin universalitatea sa si este admisibil pentru aproximativ fiece model de motor. Uleiul semi-artificial are vascozitate mai mica si stadiu mai mic de aditivi.

Uleiurile Volga Oil minerale de motor sunt potrivite pentru autovehiculele cu motoare care nu necesita intretinere deosebita. Aceasta e o optiune buna si convenabila pentru autovehiculele invechite.

Cum sa alegi uleiuri de motor?

Pentru a selectiona lubrifiantul admisibil, trebuie sa cunoasteti: sezonul si gradul de vascozitate, modelul de motor cu ardere interna, kilometrajul autovehiculului. Aceasta informatie poate fi gasita in documentatia tehnica a autovehiculului sau incredintati selectionarea profesionistilor nostri. Cumparati chiar acum si savurati absolut de toate beneficiile in catalogul nostru anvelopele.md. Suntem mereu gata sa va surprindem cu servicii de inalta calitate, preturi profitabile si reduceri dese.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png