Serviciu de schimbare a uleiului

Schimbarea uleiului și a lichidelor tehnice la un autovehicul este un aspect cheie al întreținerii regulate. Această procedură nu doar prelungește durata de viață a motorului și a altor componente, dar și menține performanța optimă și economia de combustibil.

Schimburile regulate ajută la prevenirea uzurii, coroziunii și evitarea costisitoarelor reparații.

Schimbarea uleiului în mașină este o procedură regulată care joacă un rol crucial în menținerea durabilității și fiabilității vehiculului dvs. La service-ul auto Anvelopele.md, oferim servicii profesionale de schimbare a uleiului pentru a vă asigura că mașina dvs. funcționează întotdeauna la cel mai înalt nivel.

Uleiul din motor este un lichid vital care lubrifiază și răcește motorul, previne uzura pieselor și îmbunătățește eficiența sa. Cu timpul, uleiul se deteriorează, își pierde proprietățile și se contaminează, ceea ce poate duce la daune grave ale motorului.

Mecanicii noștri calificați de la Anvelopele.md efectuează schimbarea uleiului folosind doar uleiuri și filtre de calitate. Acest lucru ajută la menținerea performanței optime a motorului și la prelungirea duratei sale de funcționare. Schimbarea regulată a uleiului contribuie, de asemenea, la economisirea combustibilului și la reducerea emisiilor de substanțe nocive.

Nu subestimați importanța schimbării uleiului la intervale regulate. Încredințați-vă profesioniștilor de la Anvelopele.md, iar mașina dvs. va funcționa întotdeauna la cel mai înalt nivel de performanță și fiabilitate. Ne preocupăm de confortul și siguranța dvs. pe drum.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea uleiului si fluidelor tehnice 1Inlocuirea uleiului si fluidelor tehnice 2Inlocuirea uleiului si fluidelor tehnice 3Inlocuirea uleiului si fluidelor tehnice 4Inlocuirea uleiului si fluidelor tehnice 5Inlocuirea uleiului si fluidelor tehnice 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png