Detonarea parbrizului auto

Coloratia parbrizului este o modalitate populara de a reduce stralucirea si caldura din interiorul masinii dumneavoastra. Cu toate acestea, in timp, colorarea parbrizului se poate estompa, se poate fisura sau se poate deteriora. Daca nu mai aveti nevoie de vopsire, este posibil sa aveti nevoie de o detonarea profesionala a parbrizului. Ar trebui sa stiti cateva lucruri despre acest proces.

Cum se face detonarea parbrizului?

Detonarea parbrizului este un proces care presupune indepartarea vechii vopseluri de pe parbriz si inlocuirea acesteia cu o noua pelicula transparenta. Procesul este de obicei realizat de un profesionist care foloseste un pistol termic si o lama de ras.

De ce ati putea avea nevoie de detonarea parbrizului?

Exista multe beneficii pentru indepartarea vopselurilor de pe parbrizul dumneavoastra. Unele dintre cele mai comune beneficii includ:

  • Vizibilitate imbunatatita. Indepartarea colorarii parbrizului dumneavoastra poate imbunatati vizibilitatea pe timp de noapte si in conditii de lumina slaba.
  • Cresterea sigurantei. Indepartarea nuantarii permite ca mai multa lumina sa patrunda in vehicul. Acest lucru ii ajuta pe soferi sa vada mai bine si sa evite accidentele.
  • Reducerea stralucirii. Indepartarea colorarii reduce stralucirea de la soare si de la alte surse. Acest lucru poate face ca sofatul sa fie mai confortabil si poate reduce oboseala ochilor.

Nu stiti unde se efectueaza detonarea parbrizului in Chisinau? Serviciul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Indepartarea detonarea parbrizului este un proces relativ simplu si accesibil, care are o serie de avantaje. 

Cu toate acestea, vopsirea are o nuanta care trebuie luata in considerare atunci cand decideti sa eliminati vopsirea de pe parbriz.

In cazul in care parbrizul este crapat sau deteriorat, este aproape imposibil sa indepartezi colorarea fara a deteriora si mai mult sticla. Un uscator de par provoaca fluctuatii de temperatura, iar sticla sparta nu face o treaba foarte buna in distribuirea stresului intern.

Si de aceea ar trebui sa alegeti specialisti profesionisti care pot indeparta colorarea de pe sticla fara probleme. Puteti gasi astfel de specialisti in service-ul auto Anvelopele. 

Avem cele mai avantajoase preturi pentru tuning auto din tot Chisinaul. Daca sunteti interesat de detonarea parbrizului, noi o vom efectua in cel mai scurt timp! Pentru a face o programare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Detonarea parbrizului 1Detonarea parbrizului 2Detonarea parbrizului 3Detonarea parbrizului 4Detonarea parbrizului 5Detonarea parbrizului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png