Vezi toate serviciile

Diagnosticarea ambreiajului

Pret: din 500 lei

Exista situatii in care ambreiajul autovehiculului se defecteaza, iar momentan nu se poate repara. Prin urmare, merita din cand in cand sa efectuati diagnosticarea ambreiajului masinii. Va puteti testa aderenta din mers, acordati atentie urmatoarelor puncte:sunete de la terti in timpul conducerii, complicatii ale miscarii, schimbarea dificila a vitezelor. De obicei, pentru a determina daca ambreiajul functioneaza corect, este necesar sa se diagnosticheze componentele importante. Abia dupa ce ambreiajul este scos, puteti intelege daca piesele sunt in ordine. Aceasta procedura nu este rapida, dar exista semne cheie care arata ca sistemul nu functioneaza asa cum ar trebui. Cat timp va functiona mecanismul ambreiajului este determinat de obiceiurile soferilor si de obiceiurile lor de conducere. Daca incepeti sa va deplasati in mod constant la viteze mari sau alunecati adesea, discul de ambreiaj se poate defecta. In conditii normale, este proiectat pentru 90-160 de mii de kilometri. Este foarte important sa ne amintim ca conducerea cu ambreiajul deteriorat este foarte periculoasa si, prin urmare, este mai bine sa efectuati diagnostice intr-un service auto si sa schimbati componentele in timp util. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576. Serviciile noastre populare:repararea carburatorului, repararea cablajelor, diagnosticarea computerului sistemului de combustibil, repararea covoarelor.

Inregistrarea serviciului
Unde la Chisinau pentru a diagnostica ambreiajul unei masini?

Diagnosticarea ambreiajului auto poate fi efectuata in serviciul nostru auto Anvelopele.md. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi din Moldova.

Ce indica o defectiune a ambreiajului masinii?

Semnele unei defectiuni ale ambreiajului masinii sunt:

  • alunecarea
  • maraie cand este pornit
  • sunet neobisnuit atunci cand este apasat
Cum sa va inscrieti la service-ul auto?
Ce metode de plata furnizati?

Toate tipurile de plati sunt acceptate in centrul nostru auto. Pentru serviciile prestate plata se face atat in numerar, cat si prin transfer bancar.

Sus