Diagnosticarea ambreiajului auto

Pret: din 500 lei

Ambreiajul oricarui vehicul se uzeaza din timp si isi pierde caracteristicile originale. Diagnosticarea ambreiajului auto trebuie sa se efectueze atunci cand sunt prezente urmatoarele indicii de functionare defectuoasa:

  • deteriorarea parametrilor de ambreiaj;
  • scaderea dinamicii la tractarea remorci;
  • prezenta unor sacadari constante;
  • exista dificultati la schimbarea vitezelor.

Daca observati oricare dintre semnele de mai sus, este necesar un diagnosticarea ambreiajului imediat. Reparatie la timp nu numai va asigura confortul si siguranta pe sosea, dar si va proteja de la agravarii probleme, care ar putea sa duce la reparatii scumpe. 

Cand este necesara diagnostica

Aceasta componenta este in mod normal evaluata pentru 90 pana la 140 de t-kilometri in conditii normale de functionare auto. Cu toate acestea, daca utilizati masina la conditii mai dificile, timpul poate fi redus radical. Diagnosticarea ambreiajului periodica va minimiza riscurile. Procedura nu este complicata. Tot ce trebuie sa faceti este sa stati pe o suprafata stabila, sa apasati ambreiajul si sa puneti treapta cincea de viteza. Apoi, incercati sa porniti, daca totul este in ordine, atunci masina se va opri. Daca ea se misca de pe loc, primul lucru la care trebuie sa va ganditi este diagnosticarea ambreiajului.

Adresati-va la profesionisti in auto service Anvelopele

Avem echipa de profesionisti cu inalta calificare. Pret la diagnosticare computer auto va va uimi placut! Incredintati la noi reparatii auto dvs in Chisinau, va garantam un nivel inalt de servicii si o calitate inalta a rezultatelor muncii. Mecanicii nostri vor efectua diagnosticarea ambreiajului in cel mai scurt timp posibil. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon:+ 373 60 336 236. Va asteptam la Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea ambreiajului 1Diagnosticarea ambreiajului 2Diagnosticarea ambreiajului 3Diagnosticarea ambreiajului 4Diagnosticarea ambreiajului 5Diagnosticarea ambreiajului 6
Inregistrarea serviciului
Unde la Chisinau pentru a diagnostica ambreiajul unei masini? Unde la Chisinau pentru a diagnostica ambreiajul unei masini?

Diagnosticarea ambreiajului auto poate fi efectuata in serviciul nostru auto Anvelopele.md. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi din Moldova.

Ce indica o defectiune a ambreiajului masinii? Ce indica o defectiune a ambreiajului masinii?

Semnele unei defectiuni ale ambreiajului masinii sunt:

  • alunecarea
  • maraie cand este pornit
  • sunet neobisnuit atunci cand este apasat
Cum sa va inscrieti la service-ul auto? Cum sa va inscrieti la service-ul auto?

Va puteti inscrie la serviciul nostru auto completand o aplicatie direct pe site sau contactandu-ne direct la numarul de telefon + 373 60 336 236. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim servicii de calitate la preturi accesibile.

Ce metode de plata furnizati? Ce metode de plata furnizati?

Toate tipurile de plati sunt acceptate in centrul nostru auto. Pentru serviciile prestate plata se face atat in numerar, cat si prin transfer bancar.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png