Indreptarea aripii spate auto

Daca aripa spate a masinii dumneavoastra este indoita sau indoita, stiti cat de inestetica este. Si nu doar aspectul vizual este afectat, ci si modul in care functioneaza masina dumneavoastra. De aceea, indreptarea sau inlocuirea aripii spate este atat de importanta. Dar haideti sa o analizam mai in detaliu.

Ce presupune repararea aripii spate?

Procesul de indreptare sau de reparare a unei aripi spate este relativ simplu. In primul rand, zona deteriorata este evaluata pentru a determina amploarea daunelor. Daca denivelarea este minora, aceasta poate fi indreptata pur si simplu cu ajutorul unui aparat de indreptare sau al unui ciocan. Cu toate acestea, daca denivelarea este mai severa, poate fi necesara sudarea metalului la loc. Odata reparat, metalul este slefuit si amorsat inainte de a fi vopsit din nou. 

Cand se efectueaza o indreptare a arcului aripii spate?

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de repararea sau indreptarea aripii spate.  Beneficiile repararii aripii spate:

  • Manevrabilitate imbunatatita. Un vehicul reglat corespunzator are o aerodinamica mai buna. Acest lucru duce la o manevrabilitate mai buna, ceea ce va face ca sofatul sa fie mai sigur.
  • Aspect imbunatatit. O aripa reparata sau indreptata va face ca masina dumneavoastra sa arate mult mai atractiva.
  • Crestere a valorii de revanzare. Daca doriti sa va vindeti masina, un exterior bine intretinut se va vinde cu mai mult decat o masina cu o aripa deteriorata.

Nu stii unde in Chisinau poti sa-ti indrepti si sa repari aripa spate la un pret bun? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca masina ta are aripa spate deteriorata, nu amana repararea sau indreptarea acesteia. Este mai bine sa apelati la profesionistii in caroserie de la Anvelopele car service!

Vom efectua indreptarea si vopsirea aripii spate a masinii dvs. in cel mai scurt timp posibil! Suntem gata sa efectuam intreaga gama de servicii. De la indreptarea obisnuita, pana la sudarea completa in cazul unor daune grave. Desi, in unele cazuri, este posibila repararea arcului aripii spate fara sudura. Totul depinde de gradul de deteriorare. Consultati expertii!

Pentru a rezerva o inlocuire sau o indreptare a aripii spate, contactati-ne la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Service-ul nostru auto din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md! 

Vom fi bucurosi sa va raspundem la orice intrebare si sa va repunem masina pe drum in cel mai scurt timp posibil.

Indreptarea aripii spate 1Indreptarea aripii spate 2Indreptarea aripii spate 3Indreptarea aripii spate 4Indreptarea aripii spate 5Indreptarea aripii spate 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png