Inlocuirea kitului de sincronizare

Motoarele de vehicule usoare sunt, in general, compuse din doua seturi de piese de baza, blocul, in partea inferioara, unde sunt amplasate pistoanele, biela si arborele cotit, si chiulasa, in partea superioara, unde se afla comanda motorului si supape, de exemplu. Comunicarea intre aceste piese se face prin cureaua de distributie, componenta a carei inlocuire periodica necesita folosirea unor scule pentru sincronizarea motorului.

Inlocuirea curelei fara utilizarea uneltelor pentru sincronizarea motorului poate lasa comunicarea dintre bloc si cap imperfecta, nefunctionala, ceea ce poate cauza probleme de performanta in vehicul.

Anvelopele.md este si un magazin de instrumente pentru intretinerea si repararea autovehiculelor care are unelte pentru inlocuirea kitului de sincronizare si multe altele.

Inlocuirea kitului de sincronizare in Moldova

Alegeti Anvelopele.md pentru inlocuirea kitului de sincronizare in Chisinau

Anvelopele.md ofera o serie de avantaje pentru cei care au nevoie sa achizitioneze unelte pentru sincronizarea motorului pentru revanzare. Compania comercializeaza en-gros kituri cu toate instrumentele necesare pentru inlocuirea curelei de distributie si, de asemenea, vinde fiecare componenta a kiturii separat.

Printre instrumentele pentru sincronizarea motorului utilizate se numara:

  • unealta pentru cronometrarea scripetelor;
  • instrument de imobilizare si reglare a intinzatorului;
  • stift pentru sincronizarea arborelui cotit.

Seturile si instrumentele de sincronizare a motorului sunt identificate de producator si de modelul vehiculului pentru care sunt potrivite. Potrivirea fiecarui element trebuie sa fie exacta, permitand reglarea perfecta a lantului si pozitionarea corecta a fiecarei componente.

De asemenea, efectuam procedura propriu-zisa de inlocuirea kitului de sincronizare a masinii. Va asteptam cu drag la service auto de pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea kitului de sincronizare 1Inlocuirea kitului de sincronizare 2Inlocuirea kitului de sincronizare 3Inlocuirea kitului de sincronizare 4Inlocuirea kitului de sincronizare 5Inlocuirea kitului de sincronizare 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png