Indepartarea mirosului din masina

Pret: din 500 lei

Mulți oameni nu știu să indepărteze mirosul urit din mașină, cred că este ceva dificil și fără soluție. Mirosurile din interiorul unei mașini pot avea cauze complet diferite.

De exemplu, banca umedă din cauza unei ploi in care fereastra a fost lăsată deschisă, alimente sau băuturi care au căzut pe tapițerie, covoare, vărsături etc.

Prin urmare, una dintre părțile fundamentale pentru fiecare proprietar este să știe să distingă aceste mirosuri și să ia măsuri privind eliminarea mirosurilor in mașină.

Indepartarea mirosului din masina

Cum să faceți indepărtarea mirosului din mașină

Dacă cauza mirosului urit din mașină este legată de umiditate, ca și in cazul mucegaiului, această problemă trebuie abordată mai intii. Există mai multe moduri de a elimina mirosul din interiorul unei mașini:

  • Indepărtați ceea ce provoacă mirosul

Indiferent dacă covorul nu este uscat, fie că sacul cu mincarea este deja stricat, scoateți-l din mașină. Dacă nu știi de unde vine mirosul urit, primul lucru de făcut este să identificați unde este problema. Privește in interiorul compartimentelor, in mijloc și sub scaune, in portbagaj, pe părțile interioare ale ușilor. Găsiți ce provoacă mirosul apropiindu-vă de el.

  • Aspirați toată mașina

Acum că știți sau ați găsit cauza mirosurilor mașinii, este timpul să folosiți aspiratorul pentru curățarea interiorului mașinii.

  • Folosiți lavetă din microfibră și dezinfectant

Acum, este timpul să vă suflecați minecile și să incepeți curățarea interioară. Mai intii treceți o cirpă uscată și indepărtați tot praful de pe tabloul de bord și din interiorul mașinii. Apoi, diluați un dezinfectant lichid profesional in apă caldă și, cu ajutorul unei cirpe din microfibră, treceți soluția pe suprafața interioară a mașinii. Treceți peste tot panoul, torpedoul și alte compartimente pentru a depozita obiecte, schimbătorul de viteze, părțile laterale ale scaunelor din față și din spate. Pentru scaune, stoarceți bine cirpa pentru a nu lăsa exces de umezeală pe scaune. Așteptați ca totul să se usuce, lăsind ușile vehiculului deschise.

Dacă nu aveți timp pentru toată această procedură, stați fără griji căci Anvelopele.md se ocupă de indepărtarea mirosului din mașina dumneavoastră.

Serviciul nostru auto Anvelopele.md oferă servicii de îndepărtare a mirosurilor auto. Suntem un atelier de reparații auto cu o spălătorie auto dedicată, unde vă puteți rezolva problema cu mirosul mașinii, aducând în același timp o contribuție pozitivă la mediu.

Dacă sunteți din Chișinpu, vă putem ajuta cu eliminarea mirosurilor din mașină. Noi suntem experți in biospălarea auto și ne angajăm să facem partea noastră pentru a păstra mediul inconjurător, satisfacind in același timp clienții noștri cind vine vorba de curățarea auto.

Anvelopele angajează angajați calificați care vor curăța rapid și eficient interiorul mirosului și vor elimina mirosul din mașină. Vino și elimină odată pentru totdeauna mirosul din mașină. Prețul pentru eliminarea mirosului din mașină în service-ul nostru auto este destul de mic. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Eliminarea mirosurilor 1Eliminarea mirosurilor 2Eliminarea mirosurilor 3Eliminarea mirosurilor 4Eliminarea mirosurilor 5Eliminarea mirosurilor 6
Inregistrarea serviciului
Unde la Chisinau sa aplici pentru serviciul de indepartare a mirosului din interiorul masinii? Unde la Chisinau sa aplici pentru serviciul de indepartare a mirosului din interiorul masinii?

Puteti efectua aceasta procedura intr-un service auto pe monede, pe Maria Dragan 1/1. Ne bucuram mereu de clienti noi si suntem gata sa oferim serviciile noastre de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Cat timp dureaza pentru a elimina complet mirosul din interiorul masinii? Cat timp dureaza pentru a elimina complet mirosul din interiorul masinii?

De regula, timpul mediu pentru a elimina complet un miros neplacut din interiorul unei masini dureaza aproximativ 60 de minute. Specialistii nostri vor elimina toate sursele de miros, precum si va vor sfatui cu privire la operarea ulterioara.

Merita sa va preinregistrati pentru o vizita la service-ul dvs. auto? Merita sa va preinregistrati pentru o vizita la service-ul dvs. auto?

Pentru a evita cozile lungi, se recomanda rezervarea din timp. Puteti face acest lucru direct pe site-ul nostru sau contactand numarul de telefon + 373 60 336 236.

Ce metode de plata sunt disponibile la service-ul dumneavoastra auto? Ce metode de plata sunt disponibile la service-ul dumneavoastra auto?

Sunt acceptate platile pentru serviciile centrului nostru auto atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar?

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png