Vezi toate serviciile

Indepartarea mirosului din masina

Pret: din 500 lei

Un miros neplăcut într-o mașină nu este în mod clar ceva ce ți-ai dori să simți când stai pe scaunul mașinii. Mirosul neplăcut din mașină provoacă un disconfort sever pasagerilor și șoferului. Pot exista multe motive pentru respirația urât mirositoare în mașina ta. Pentru a identifica cauza, este necesară o examinare amănunțită. Este necesar să se efectueze eliminarea mirosurilor în interiorul mașinii, dar și pentru a preveni această problemă în viitor. Pot exista mai multe motive și modalități de a elimina un miros neplăcut, cel mai bine este să contactați un service auto unde veți fi scutit de această problemă. Pentru informații mai sigure, ar trebui să contactați service-ul auto. Avem meșteri care vor face totul pentru tine cu calitate înaltă și la un preț ieftin! Dacă aveți întrebări, sunați la +37368257576 sau trimiteți un mesaj completând formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde la Chisinau sa aplici pentru serviciul de indepartare a mirosului din interiorul masinii?

Puteti efectua aceasta procedura intr-un service auto pe monede, pe Maria Dragan 1/1. Ne bucuram mereu de clienti noi si suntem gata sa oferim serviciile noastre de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Cat timp dureaza pentru a elimina complet mirosul din interiorul masinii?

De regula, timpul mediu pentru a elimina complet un miros neplacut din interiorul unei masini dureaza aproximativ 60 de minute. Specialistii nostri vor elimina toate sursele de miros, precum si va vor sfatui cu privire la operarea ulterioara.

Merita sa va preinregistrati pentru o vizita la service-ul dvs. auto?
Ce metode de plata sunt disponibile la service-ul dumneavoastra auto?

Sunt acceptate platile pentru serviciile centrului nostru auto atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar?

Sus