Vezi toate serviciile

Diagnosticare transmisie automata auto

Pret: din 500 lei

O transmisie automata este unul dintre tipurile de transmisie, datorita caruia proprietarul masinii determina numarul de livrare dorit, care este selectat pentru programul de trafic si din alte motive. Diagnosticarea transmisiei automate a unui vehicul este necesara atunci cand exista semne de defectiune a transmisiei, care se disting printr-o varietate uriasa. In timpul utilizarii masinii, transmisia automata sufera sarcini semnificative, care la randul lor pot afecta aparitia unei defectiuni. Principalele probleme care indica o defectiune a transmisiei automate pot fi o smucitura sau un salt la conducerea unui vehicul. In orice caz, de indata ce intampinati dificultati in timpul utilizarii vehiculului, trebuie sa contactati imediat un service auto. La urma urmei, defectiunile transmisiei automate pot cauza mari probleme pe drumuri si, in general, pun viata in pericol atat pentru tine, cat si pentru pasageri. Prin urmare, merita sa contactati specialistii din timp pentru a diagnostica o transmisie automata. In service-ul nostru auto, maestrii nostri vor diagnostica transmisia automata la un pret placut pentru tine!

Inregistrarea serviciului
Unde este disponibil serviciul de diagnosticare a transmisiei automate in Chisinau?

Este posibil sa se efectueze diagnosticarea transmisiei automate in service-ul auto de la Maria Dragan 1/1. Echipa noastra de specialisti este intotdeauna gata sa preia reparatii de orice complexitate.

Cum este procesul de diagnosticare a unei transmisii automata?

Procesul de diagnosticare include:

  • verificarea nivelului uleiului
  • test sub presiune
  • test drive in curs
Merita sa va preinregistrati pentru un service auto?

Este foarte recomandat sa faceti o programare in avans, deoarece acest lucru va va scuti de asteptarea indelungata la coada pentru reparatii. Pentru a va inscrie, trebuie sa lasati o cerere pe site sau sa suni la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Cum pot plati pentru serviciile oferite?

Pentru serviciile oferite, acceptam plata in numerar si transfer bancar. Plata este disponibila de pe toate cardurile bancare emise si valabile pe teritoriul Moldovei.

Sus