Diagnostica cutie automata

Pret: din 500 lei

Pentru o determinare de inalta calitate si profesionala a unei defectiuni a transmisiei automate, este important sa intelegeti cum functioneaza transmisia si, ca urmare, poate fi deteriorata. Diagnosticarea unei transmisii automate este o sarcina extrem de dificila. Dificultatea consta in faptul ca acelasi simptom poate indica atat un contact defectuos, cat si un alt motiv. Autodiagnosticarea unei transmisii automate fara abilitati si educatie corespunzatoare nu poate decat sa agraveze problema, asa ca daca gasiti probleme cu aceasta piesa, ar trebui sa contactati cel mai apropiat service auto din apropiere.

Diagnosticare transmisie automata in service auto Anvelopele

Diagnosticarea eficienta si de inalta calitate a transmisiilor automate, similar cu o transmisie mecanica, este imposibila. In acest caz, este necesara o diagnoza mai detaliata si amanuntita a transmisiei automate pentru a obtine rezultatul maxim. De asemenea, in anumite cazuri, este necesara utilizarea unor echipamente si unelte speciale. Daca nu aveti abilitati si cunostinte speciale, este mai bine sa solicitati ajutor de la atelierul nostru de reparatii auto din Chisinau Anvelopele.md. Echipa noastra este formata din profesionisti cu inalta calificare, cu o vasta experienta in spate. Avem la dispozitie si diagnosticare computerizata completa a masinii, care va ajuta la identificarea tuturor problemelor din masina. Pentru a face o programare suna la + 373 60 336 236 sau ne gasesti la Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea transmisiei automate 1Diagnosticarea transmisiei automate 2Diagnosticarea transmisiei automate 3Diagnosticarea transmisiei automate 4Diagnosticarea transmisiei automate 5Diagnosticarea transmisiei automate 6
Inregistrarea serviciului
Unde este disponibil serviciul de diagnosticare a transmisiei automate in Chisinau? Unde este disponibil serviciul de diagnosticare a transmisiei automate in Chisinau?

Este posibil sa se efectueze diagnosticarea transmisiei automate in service-ul auto de la Maria Dragan 1/1. Echipa noastra de specialisti este intotdeauna gata sa preia reparatii de orice complexitate.

Cum este procesul de diagnosticare a unei transmisii automata? Cum este procesul de diagnosticare a unei transmisii automata?

Procesul de diagnosticare include:

  • verificarea nivelului uleiului
  • test sub presiune
  • test drive in curs
Merita sa va preinregistrati pentru un service auto? Merita sa va preinregistrati pentru un service auto?

Este foarte recomandat sa faceti o programare in avans, deoarece acest lucru va va scuti de asteptarea indelungata la coada pentru reparatii. Pentru a va inscrie, trebuie sa lasati o cerere pe site sau sa suni la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Cum pot plati pentru serviciile oferite? Cum pot plati pentru serviciile oferite?

Pentru serviciile oferite, acceptam plata in numerar si transfer bancar. Plata este disponibila de pe toate cardurile bancare emise si valabile pe teritoriul Moldovei.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png