Lustruirea partilor caroserie

Pret: din 300 lei

De-a lungul timpului, vopseaua masinii dumneavoastra poate fi expusa la diferite influente externe: crengi de copaci cazute, pietricele de sub roti, murdarie. Toate acestea duc la deteriorarea invelisurilor anumitor parti ale corpului. Pentru a scapa de aceste momente neplacute, vei fi ajutat de un astfel de serviciu precum lustruirea partilor corpului.

Cel mai bine este sa incredintati o astfel de munca unor mesteri experimentati, cu o experienta vasta, aceasta munca necesita ingrijire si precautie deosebita. Este necesar sa efectuati aceasta lucrare, astfel incat partea lustruita a partii corpului sa nu iasa in evidenta pe fundalul intregului corp. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto.

Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Lustruirea partilor caroserie 1Lustruirea partilor caroserie 2Lustruirea partilor caroserie 3Lustruirea partilor caroserie 4Lustruirea partilor caroserie 5Lustruirea partilor caroserie 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot merge pentru a lustrui parti individuale ale corpului? Unde pot merge pentru a lustrui parti individuale ale corpului?

Pentru lustruirea partilor caroseriei, trebuie sa contactati centrul de reparatii auto Chisinau la Maria Dragan 1/1. Suntem mereu gata sa va ajutam si sa va oferim serviciile la preturi competitive.

Cat costa lustruirea unei parti a corpului? Cat costa lustruirea unei parti a corpului?

Lustruirea unei parti separate a corpului poate fi de la 500 lei. Cu toate acestea, acest pret nu poate fi numit exact. Numai maestrii vor putea numi costul final dupa ce au examinat partea problematica a masinii si au evaluat volumul lucrarilor viitoare.

Merita sa lustruiti o parte a corpului daca defectul nu este critic? Merita sa lustruiti o parte a corpului daca defectul nu este critic?

Chiar daca exista un mic defect intr-un element separat al corpului, lucrarile de reparatie sunt pur si simplu necesare. In orice caz, masina devine vulnerabila, ceea ce poate duce la o agravare a situatiei.

Merita sa va preinregistrati pentru servicii in atelierul dumneavoastra?  Merita sa va preinregistrati pentru servicii in atelierul dumneavoastra?

Inregistrarea prealabila este obligatorie daca nu doriti sa petreceti ore intregi asteptand la coada. Inregistrarea nu dureaza mult. Puteti face o programare atat pe site-ul propriu-zis, cat si apeland direct la service-ul auto la + 373 60 336 236.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png