Vezi toate serviciile

Lustruirea partilor caroserie

Pret: din 300 lei

De-a lungul timpului, vopseaua masinii dumneavoastra poate fi expusa la diferite influente externe:crengi de copaci cazute, pietricele de sub roti, murdarie. Toate acestea duc la deteriorarea invelisurilor anumitor parti ale corpului. Pentru a scapa de aceste momente neplacute, vei fi ajutat de un astfel de serviciu precum lustruirea partilor corpului. Cel mai bine este sa incredintati o astfel de munca unor mesteri experimentati, cu o experienta vasta, aceasta munca necesita ingrijire si precautie deosebita. Este necesar sa efectuati aceasta lucrare, astfel incat partea lustruita a partii corpului sa nu iasa in evidenta pe fundalul intregului corp. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge pentru a lustrui parti individuale ale corpului?

Pentru lustruirea partilor caroseriei, trebuie sa contactati centrul de reparatii auto Chisinau la Maria Dragan 1/1. Suntem mereu gata sa va ajutam si sa va oferim serviciile la preturi competitive.

Cat costa lustruirea unei parti a corpului?

Lustruirea unei parti separate a corpului poate fi de la 500 lei. Cu toate acestea, acest pret nu poate fi numit exact. Numai maestrii vor putea numi costul final dupa ce au examinat partea problematica a masinii si au evaluat volumul lucrarilor viitoare.

Merita sa lustruiti o parte a corpului daca defectul nu este critic?

Chiar daca exista un mic defect intr-un element separat al corpului, lucrarile de reparatie sunt pur si simplu necesare. In orice caz, masina devine vulnerabila, ceea ce poate duce la o agravare a situatiei.

Merita sa va preinregistrati pentru servicii in atelierul dumneavoastra?

Inregistrarea prealabila este obligatorie daca nu doriti sa petreceti ore intregi asteptand la coada. Inregistrarea nu dureaza mult. Puteti face o programare atat pe site-ul propriu-zis, cat si apeland direct la service-ul auto la + 373 60 336 236.

Sus