Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Lățime
Diametru
Offset (ET)
Întărire (PCD)
ЦО (Dia):
Количество лучей
Цвет
Для автомобиля
Стиль лучей/диска
Cauta
Reseteaza

anvelopele.md este un magazin online popular de anvelope, roti, uleiuri, accesorii si alte bunuri pentru masini. Ne-am ocupat ferm nisa pe piata din Moldova, ne-am castigat o reputatie pozitiva si am dobandit multi clienti. In magazinul nostru exista peste 1000 de modele de jante auto. In fiecare zi extindem gama de produse pentru ca toata lumea sa poata comanda roti pentru masina sa.

Cand este timpul sa schimbi rotile

Discurile, spre deosebire de cauciuc, au o resursa mare. De obicei, proprietarii de masini solicita o inlocuire doar daca acestea sunt deteriorate nereparabile. Si este imposibil sa spui ce sa faci corect:este convenabil ca cineva sa cumpere roti pentru fiecare set de anvelope, cineva prefera sa rebordeze rotile sezonier pentru a economisi bani, iar cineva schimba rotile ca accesoriu. Va recomandam sa inlocuiti cel putin o data la 2 ani si, de asemenea, dupa ce au aparut daune semnificative.

Ce sunt jantele

Rotile pentru masini pe piata moderna sunt reprezentate de o gama larga. Va fi usor pentru un proprietar de masina fara experienta sa se incurce atunci cand alege modelul potrivit. Prin urmare, am identificat principalele tipuri.

 1. Optiune de buget - modele stampilate.
 2. Categoria de pret mediu este jantele din aliaj.
 3. Categoria premium - roti forjate.
 4. Optiunile alternative sunt modele compozite.

Cum sa alegi discurile

Fiecare tip are propriile sale avantaje si dezavantaje. Cum sa faci alegerea corecta si sa cumperi roti de masina in Moldova?

 • Pret. In primul rand, decideti-va asupra unui buget.
 • Material. Depinde nu numai de cat vor dura discurile, ci si de caracteristicile de conducere ale masinii.
 • Marimea. Latimea, diametrul, numarul de gauri - aceste date pot fi gasite pe discurile care sunt deja instalate pe masina dvs. sau in documentatia tehnica.
 • Cantitate. Nu va recomandam sa schimbati doar o unitate. Daca sunteti limitat financiar, atunci inlocuiti nu cu 4 roti, ci cu cel putin o osie.

Sfaturi de instalare si operare

Nu este suficient sa cumparati discuri ieftin, este de asemenea important sa respectati regulile de instalare si functionare. In primul rand, trebuie sa alegi modelul potrivit, astfel incat sa se potriveasca anvelopelor. Rotile trebuie inlocuite numai la un vulcanizare mobila. Daca se constata vreo deteriorare, lucrarile de reparatie trebuie efectuate imediat. Urmand aceste reguli simple, veti prelungi durata de viata a discurilor si veti asigura o calatorie sigura si confortabila.

De ce sa cumparati de la noi

In magazinul nostru online puteti cumpara discuri din Chisinau cu livrare in cele mai avantajoase conditii. Si iata inca 5 motive pentru care sa devii clientul nostru:

 • 4 forme de calcul;
 • livrare in capitala si in toate regiunile;
 • o gama larga de produse numai originale;
 • marfuri de la marci celebre din catalog;
 • asigurarea calitatii, posibilitatea de returnare si schimb.

Va invitam sa vizitati catalogul nostru si va dorim cumparaturi placute!

De unde pot cumpara roti pentru o masina?

Anvelopele.md este un magazin online cu o gama larga de jante auto de orice dimensiune. Gama include roti turnate, forjate si stantate.

Ce marci sunt cele mai populare acum?

Cele mai solicitate discuri sunt discuri cu marci precum:

Cum sa cumpar de la tine roti pentru o masina?

Puteti cumpara roti turnate, forjate sau stantate pentru o masina prin plasarea unei comenzi pe site sau contactand departamentul de vanzari la telefon + 373 68 257 576. Avem doar produse originale care indeplinesc toate cerintele necesare, livrarea se efectueaza in Chisinau si in toata Moldova.

Ce alte categorii de produse sunt disponibile pe site-ul dvs.?

Avem o gama larga de anvelope auto (vara, iarna, orice vreme), anvelope motoanvelope camioaneanvelope agricoleuleiuri de motor (sintetice, minerale, semisintetice), baterii si o varietate de accesorii auto

Sus