Vezi toate serviciile

Schimbarea uleiului la transmisia automata

Pret: din 280 lei

Lista lucrarilor de intretinere pentru orice vehicul include schimbarea uleiului de motor. Dar nu uitati ca transmisia automata are si ulei. Toate tipurile de uleiuri, chiar si pentru transmisii, chiar si pentru motoare, constau dintr-un pachet de aditivi si ulei de baza. Caracteristicile uleiurilor sunt determinate de calitatea compozitiei chimice. Pe langa lubrifiere, uleiurile de viteze au o alta functie esentiala, care este indepartarea caldurii din angrenajele situate in cuplare. Uleiul trebuie schimbat, in primul rand, din cauza pierderii de performanta a pachetelor de aditivi. In timpul functionarii, aditivii isi pierd caracteristicile si nu mai garanteaza o buna protectie a suprafetelor functionale. In service-ul nostru auto, vei schimba uleiul intr-o transmisie automata la un pret accesibil. De asemenea, va putem oferi si alte servicii, precum:repararea unitatilor de comanda, diagnosticarea variatoarelor, ozonarea cabinei si a sistemelor de aer conditionat si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde oferiti servicii de schimbare a uleiului de transmisie automata?

Service auto Anvelopele.md ofera servicii de schimbare a uleiului transmisiei automate, acest serviciu nu este costisitor, nu este complicat si dureaza putin.

Care sunt semnele ca ar trebui sa schimbi uleiul in transmisia automata?

Semnele ca ar trebui sa schimbati uleiul in transmisia automata sunt:

  • zgomote straine
  • mai greu de pus in treapta potrivita
  • vibratia se simte in parghie
Cat de des trebuie sa schimbati uleiul intr-o transmisie automata?

Se recomanda schimbarea uleiului in transmisia automata la fiecare 60-70.000 km. Nu neglija aceasta recomandare, altfel reparatia te poate costa mult mai mult.

Ce alt serviciu auto poti oferi?

Intretinerea include urmatoarele servicii:

  • Reparatie aer conditionat
  • Schimb ulei motor
  • Schimbarea uleiului intr-o transmisie manuala
  • Inlocuire lichid de frana
Sus