Schimbarea uleiului la cutia automata

Pret: din 280 lei

Vanzarea de masini cu transmisie automata este in crestere. Potrivit unui sondaj realizat de Bright Consulting, in perioada ianuarie iunie 2021, 55,5% dintre vehiculele licentiate in tara sunt echipate cu transmisii automate si variatiile acestora, in timp ce manualele reprezinta 44,5% din placutele de inmatriculare. Si atunci apare intrebarea despre schimbarea uleiului in cutie automata.

Schimbarea uleiului in cutia automata in Moldova

Simptome pentru schimbarea uleiului la cutia automata Chisinau

Este important de retinut ca o inlocuire de ulei in cutia automata, precum si toate componentele vehiculului, trebuie urmate cu strictete in conformitate cu instructiunile din manualul de utilizare. Fie pentru a se asigura ca executia are loc in termenele prevazute de asamblator, fie pentru a se asigura ca uleiul corespunzator este utilizat si aprobat de catre marca.

Astfel, atunci cand vehiculul are smucituri, alunecari sau zgomote in timpul functionarii, este un indiciu ca timpul de utilizare a uleiului a fost deja depasit si ca este ncesar de a se schimba uleiul la cutie automata.

Care este timpul recomandat pentru inlocuirea uleiului in cutie automata pret

La fiecare 4 ani, masina dumneavoastra va avea aproximativ 60.000 km parcursi, acesta ar trebui sa fie momentul ideal sa se schimbe uleiul la cutie automata. Principala relevanta este timpul de utilizare a uleiului si nu kilometrajul parcurs.

Pachetul de aditivi pentru fluidul transmisiei automate consta dintr-o gama de douazeci sau mai multe substante chimice combinate cu materialul de baza. Pe masura ce uleiul este utilizat, aditivii se epuizeaza si se dezactiveaza si in cele din urma uleiul se uzeaza si trebuie schimbat. Degradarea uleiului este o retea complexa cu multe procese care au loc simultan. Chiar si cel mai bun ulei, cu cele mai bune echipamente, care functioneaza intr-un mediu ideal, cu practici de intretinere perfecte, se va degrada in cele din urma. La noi puteti sa scimbati uleiul la cutia de viteza automata si sa aflati pretul de schimb a uleiului la cutie automata.

Service auto unde poti sa schimbi uleiul la cutie automata, Anvelopele.md va asteapta pe str. Calea Basarabiei pentru servicii profesionale de schimbare a uleiului la transmisia automata.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea uleiului in cutie automata 1Schimbarea uleiului in cutie automata 2Schimbarea uleiului in cutie automata 3Schimbarea uleiului in cutie automata 4Schimbarea uleiului in cutie automata 5Schimbarea uleiului in cutie automata 6
Inregistrarea serviciului
Unde oferiti servicii de schimbare a uleiului de transmisie automata? Unde oferiti servicii de schimbare a uleiului de transmisie automata?

Service auto Anvelopele.md ofera servicii de schimbare a uleiului transmisiei automate, acest serviciu nu este costisitor, nu este complicat si dureaza putin.

Care este pretul unui schimb de ulei intr-o cutie? Care este pretul unui schimb de ulei intr-o cutie?

Costul prestarii acestui serviciu incepe de la 280 de lei. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la + 373 60 336 236.

Cat de des trebuie schimbat lichidul? Cat de des trebuie schimbat lichidul?

Se recomanda schimbarea lichidului la fiecare 60-70.000 km. Nu neglija aceasta recomandare, altfel reparatia te poate costa mult mai mult.

Ce alt serviciu auto poti oferi? Ce alt serviciu auto poti oferi?

Intretinerea include urmatoarele servicii:

  • Reparatie aer conditionat
  • Schimb ulei motor
  • Schimbarea uleiului intr-o transmisie manuala
  • Inlocuire lichid de frana
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png