Pomparea servodirectie

Pret: din 500 lei

Eliberarea aerului dintr-un sistem de servodirectie este necesara ori de cate ori este inlocuita o pompa de servodirectie. Aerul deplaseaza lichidul din sistem si produce un zgomot ascutit atunci cand se roteste volanul. Un sistem de directie care face zgomot la intoarcerea volanului si care nu a fost inlocuit anterior, fie are o scurgere pe unde intra aer, fie are o problema interna. Pomparea servodirectiei este o procedura care trebuie efectuata exclusiv de catre un mecanic specializat in domeniu.

Verificarea aerului din sistem

Daca experienta obisnuita a servodirectiei fara efort a devenit mai zgomotoasa si mai laborioasa, este posibil sa existe putin aer acolo. Un semn clar de aer in sistem este ceea ce suna ca un marait de pisica. Acest sforait va fi mai puternic in timpul miscarilor intensive ale servodirectiei, cum ar fi parcarea paralela.

Primul lucru de verificat cand servodirectia incepe sa geama este nivelul lichidului. Daca reumplerea lichidului calmeaza zgomotul si readuce functionarea servodirectiei la normal, este in regula. Daca zgomotul revine imediat dupa si lipseste lichidul, atunci o scurgere este motivul scurgerii de lichid si a patrunderii aerului in sistem si aveti nevoie de pomparea servodirectie.

Suspectul obisnuit in scurgerile de lichid de servodirectie este furtunul de presiune a servodirectiei. Dupa pomparea servodirectie sau inlocuirea unui furtun de presiune, este intotdeauna o idee buna sa spalati si sa eliminati aerul sistemului de servodirectie. Pentru majoritatea vehiculelor cu servodirectie, acesta este un proces simplu. Rotirea de cateva ori a blocarii volanului pentru a-l bloca va elimina aerul nedorit.

Pomparea servodirectie in Moldove

Ce se intampla daca nu sangerati servodirectia?

Aerul blocat in sistem poate cauza defectarea prematura a pompei, directia accidentata, cavitatia fluidului si o pompa zgomotoasa. NU conduceti autovehiculul fara sa scurgeti sistemul, deoarece riscati sa deteriorati pompa.

Pentru servicii de pomparea servodirectiei, auto car service Anvelopele.md va sta la dispozitie 24/24. Daca intampinati o problema cu servodirectia sau alta defectiune a masinii nu ezitati sa veniti la noi. Trebuie doar sa ne sunati la numarul + 373 60 336 236 pentru a vedea daca suntem liberi in ziua respectiva sau urmatoare.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Pomparea servodirectie 1Pomparea servodirectie 2Pomparea servodirectie 3Pomparea servodirectie 4Pomparea servodirectie 5Pomparea servodirectie 6
Inregistrarea serviciului
De ce trebuie sa pompez GUR? De ce trebuie sa pompez GUR?

Pomparea GUR se face in timpul lucrarilor de reparatii, la inlocuirea fluidului, precum si in cazul dezumidificarii, deoarece aerul reduce eficienta rapelului hidraulic.

Care ar putea fi semnele sufocarii GUR? Care ar putea fi semnele sufocarii GUR?

Semnele de sufocare sunt:

  • Zgomot puternic in zona GUR sau a pompei
  • Gur fluid flow
  • Aparitia dificultatilor la rotirea rotii
Este posibil sa faceti singur pomparea gurului? Este posibil sa faceti singur pomparea gurului?

Pomparea GUR se poate face independent, dar lipsa de experienta poate duce la o defectiune, deci este mai bine sa contactati comandantii din serviciul auto.

Cat costa acest serviciu? Cat costa acest serviciu?

Pretul de inlocuire cu pompare ulterioara in service-ul nostru auto costa de la 500 lei, puteti verifica telefonic la manager pentru detalii.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png