Reparatie injectoare in Chisinau

Pret: din 500 lei

Duza de injectie este o supapa care controleaza cantitatea de combustibil care este eliberata in motor pentru procesul de ardere in cilindri. Parcurgand un kilometraj foarte mare, duzele injectorului se intampla sa se strice? De ce? Pentru ca aceste elemente functioneaza la temperaturi ridicate, si de multe ori se intampla ca, combustibilul in sine contine multe impuritati. Ca rezultat, in interiorul duzei sunt depozitate aceste substante nocive. Prin urmare pot aparea probleme cu atat cu deschiderea, cat si inchiderea duzei. In astfel de situatii, motorul pierde puterea iar consumul de combustibil se mareste. Avand in vedere cele de mai sus, apare necesitatea periodic de reparatie injector sau inlocuire.

Cum sa verificati injectorii de combustibil

In domeniul reparatie injectoare Chisinau sunt mai multe optiuni de a verifica dispozitivele de injectie a combustibilului. Cu ajutorul echipamentelor profesionale pe care le avem in servis auto nostru, putem identifica eficienta fiecarui elemenent din cadrul sistemului de alimentare a masinii. In asa mod obtinem o imagine ampla asupra performantei duzei si a problemelor acesteia daca este cazul.

Reparatie injector in Chisinau

Cauzele care duc la inlocuirea duzei

Cateva dintre cele mai vizibile cauze pentru un sofer, atunci cand duzele nu mai au capacitate de functionare sunt:

  • Motorul nu are stabilitate si porneste greu indiferent de conditiile meteorologice;
  • Pierderea puterii a motorului;
  • Consum crescut de combustibil.

Totodata aceste situatii pot aparea si cand alte parti ale sistemului de alimentare cu combustibil au probleme, cum ar fi pompa de combustibil, filtrul de combustibil si supapele motorului. Atunci cand duzele sunt contaminate cu diferite impuritati, acestea trebuie de inlocuit sau curatat.

Ce rezultat se obtine in urma procesului de inlocuire a duzelor?

Cu siguranta, schimbarile produse in functionarea unui motor depind se starea elementelor injectorului. Atunci cand duzele se deterioreaza, curatarea sau inlocuire injector, aduc un aport semnificativ in functionarea corecta a motorului.

In mod normal, rezultatele inlocuirii duzelor sunt:

  • Lansarea usoara a motorului la rece.

Pentru reparatie injector pret accesibil apelati cu incredere la echipa noastra de profesionalisti, iar motorul masinii dumneavoastra va functiona la cel mai inalt nivel. Nu trebuie decat sa ne sunati la +373 60 336 236, si stabilim cand ne puteti aduce masina la reparatie.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatie injector 1Reparatie injector 2Reparatie injector 3Reparatie injector 4Reparatie injector 5Reparatie injector 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot inlocui injectoarele auto in Chisinau? Unde pot inlocui injectoarele auto in Chisinau?

Serviciile de service auto sunt disponibile in Chisinau la Calea basarabiei 46. Aici lucreaza adevarati maestri ai mestesugurilor lor, care vor efectua rapid si eficient lucrari de reparatii de orice complexitate.

Care sunt simptomele injectoarelor proaste? Care sunt simptomele injectoarelor proaste?

Puteti determina daca injectoarele sunt deteriorate de urmatoarele semne:

  • Combustibilul nu ajunge la injectoare
  • Scurgeri de duze
  • Duza de la da un ciocanit si un ciocanit strain
Pentru ce sunt injectoarele intr-o masina? Pentru ce sunt injectoarele intr-o masina?

Duzele auto sunt necesare pentru a furniza combustibil unitatii de alimentare prin injectarea unei anumite portiuni de combustibil sub presiunea necesara.

Care este pret injectoare diesel de schimb? Care este pret injectoare diesel de schimb?

Pretul pentru inlocuirea acestei piese poate fi de la 500 lei. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la telefon + 373 60 336 236. Suntem pregatiti sa oferim serviciile noastre la cele mai accesibile preturi.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png