Vezi toate serviciile

Reparatie injector

Pret: din 500 lei

Majoritatea vehiculelor de astazi sunt echipate cu un sistem de injectie de combustibil. Injectoarele de combustibil injecteaza o portiune pulverizata de combustibil in camera de ardere sub o anumita presiune. La inceput, au fost inventate pentru motoarele diesel, dar apoi au inceput sa fie folosite pe motoarele pe benzina. Daca, in timpul functionarii, unitatea incepe treptat sa consume motorina in exces, evacuarea este mai fumoasa, forta scade, atunci sunt necesare diagnosticarea si repararea injectoarelor de combustibil. Exista o situatie in care duza incepe sa scoata un sunet ciudat. Acest lucru se datoreaza faptului ca, din cauza contaminarii si incarcarii, piesa devine inutilizabila. Daca apare o bataie in duza, aceasta poate duce la:defectarea pedalei de acceleratie, excesul de toxicitate a gazelor de esapament, viteza de inot, scaderea puterii unitatii. In service-ul nostru auto, totul se va face rapid si, cel mai important, calitativ la un pret accesibil! Avem la dispozitie si multe alte servicii, precum:revizia motorului, diagnosticarea sistemelor de injectie diesel si benzina, inlocuirea curelei alternatorului si multe altele. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde pot inlocui injectoarele auto in Chisinau?

Serviciile de service auto sunt disponibile in Chisinau la Maria Dragan 1/1. Aici lucreaza adevarati maestri ai mestesugurilor lor, care vor efectua rapid si eficient lucrari de reparatii de orice complexitate.

Care sunt simptomele injectoarelor proaste?

Puteti determina daca injectoarele sunt deteriorate de urmatoarele semne:

  • Combustibilul nu ajunge la injectoare
  • Scurgeri de duze
  • Duza de la da un ciocanit si un ciocanit strain
Pentru ce sunt injectoarele intr-o masina?

Duzele auto sunt necesare pentru a furniza combustibil unitatii de alimentare prin injectarea unei anumite portiuni de combustibil sub presiunea necesara.

Cat de des trebuie schimbate injectoarele la o masina?

Se recomanda schimbarea duzelor la fiecare 100.000 km, dar in practica acest lucru se intampla la fiecare 80.000 km, din cauza calitatii proaste a combustibilului cu care ne umplem masina.

Sus