Indreptarea capacului portbagajului

Un capac de portbagaj zdrobit sau dislocat poate arata inestetic si poate afecta, de asemenea, functionalitatea masinii dumneavoastra. Daca ati fost lovit din spate sau daca portbagajul dvs. a fost deteriorat in alt mod, este posibil sa aveti nevoie de o indreptare a capacului portbagajului.

Nuantele redresarii capacului portbagajului?

Indreptarea capacului portbagajului este o procedura care presupune utilizarea unor instrumente specializate pentru a va indrepta capacul portbagajului, dandu-i forma sa originala. Procesul este de obicei efectuat de un tehnician calificat in domeniul caroseriei auto.

Tipul de metal al caroseriei, va afecta modul in care este indreptat capacul portbagajului. In plus, gravitatea deteriorarii va afecta, de asemenea, procedura. De exemplu, daca incuietoarea a fost sparta, va trebui sa fie inlocuita.

De ce am nevoie de o indreptare a capacului portbagajului?

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie sa va indreptati capacul portbagajului. Un capac de portbagaj incretit sau nealiniati poate arata inestetic. Si poate afecta, de asemenea, functionalitatea masinii dumneavoastra. De exemplu, daca capacul portbagajului nu este bine aliniat, este posibil ca acesta sa nu se inchida corect sau sa aiba scurgeri.

Indreptarea capacului portbagajului ofera o serie de beneficii. Aceste beneficii includ:

  • Un aspect mai placut din punct de vedere estetic al autoturismului.
  • Imbunatatirea performantelor aerodinamice ale masinii dumneavoastra.
  • Cresterea valorii de revanzare a autovehiculului dumneavoastra.
  • Linistea de a sti ca capacul portbagajului este in stare buna si se inchide corect.
  • Indreptarea capacului portbagajului va va imbunatati vizibilitatea si va face ca sofatul masinii dumneavoastra sa fie mai sigur.

Daca aveti un capac de portbagaj indoit sau nealiniati, ar trebui sa luati in considerare indreptarea acestuia. Procedura este relativ rapida si usoara, iar beneficiile merita.

Nu sunteti sigur unde sa va indreptati capacul portbagajului la un pret scazut? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Indreptarea unei caroserii auto este un proces necomplicat si destul de rapid. In service-ul auto Anvelopele maestrii sunt pregatiti sa indrepte caroseria masinii dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, pentru ca dispunem de cele mai moderne echipamente de lucru pe metal!

Maestrii nostri au o experienta uriasa in lucrul cu caroseriile auto. Un lucru atat de mic precum un capac de portbagaj nu este o problema pentru ei!

Aveti nevoie de indreptarea capacului de portbagaj, dar sunteti ingrijorat de pret? Sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Indreptarea capacului portbagajului 1Indreptarea capacului portbagajului 2Indreptarea capacului portbagajului 3Indreptarea capacului portbagajului 4Indreptarea capacului portbagajului 5Indreptarea capacului portbagajului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png