Izolarea fonica a capacului portbagajului

V-ati dorit vreodata sa va bucurati de muzica sau de radio fara sa mariti volumul pentru a inabusi zgomotul de pe sosea? Daca da, s-ar putea sa fiti interesat de izolarea fonica a portbagajului.

Ce este izolarea fonica a capacului portbagajului?

Izolarea fonica este procesul de reducere a cantitatii de zgomot care calatoreste prin caroseria masinii dvs. in habitaclu. In cazul unui capac de portbagaj auto, izolarea fonica poate fi realizata prin adaugarea de materiale care absorb sau blocheaza undele sonore. Materialele obisnuite de izolare fonica includ:

  • Spuma. Un bun absorbant de sunet, deoarece are multe buzunare mici de aer. Aceste buzunare de aer retin undele sonore, impiedicandu-le sa treaca prin spuma.
  • Vinil. Este un material gros si greu care blocheaza undele sonore. Este adesea folosit impreuna cu spuma pentru a crea o bariera fonica mai eficienta.
  • Cauciuc. Un alt material bun pentru izolarea fonica, deoarece este dens si flexibil. Elasticitatea face ca undele sonore sa treaca cu greu prin cauciuc.

De ce ati putea avea nevoie de izolarea fonica a capacului portbagajului?

Iata cateva dintre cele mai frecvente motive:

  • Pentru a imbunatati sistemul de sunet al masinii dvs. Ati montat un sistem audio bun in masina, dar nu va puteti bucura de el din cauza zgomotului produs de carosabil.
  • In general, pentru a reduce zgomotul rutier.
  • Pentru a imbunatati confortul la volan.
  • Pentru a creste valoarea de revanzare a masinii dumneavoastra.

Nivelul de insonorizare de care aveti nevoie va depinde de nevoile si preferintele dumneavoastra individuale.

Nu stiti unde sa va faceti izolarea fonica a portbagajului in Moldova? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a imbunatati calitatea sonora a sistemului audio al masinii dumneavoastra, de a reduce zgomotul rutier si de a creste confortul la volan, atunci izolarea fonica a capacului portbagajului va va satisface toate nevoile!

Daca sunteti interesat de izolarea fonica a capacului portbagajului, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md! 

Vom fi bucurosi sa discutam despre necesitatile dvs. si sa va recomandam cele mai bune materiale de izolare fonica pentru masina dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Izolarea fonica a capacului portbagajului 1Izolarea fonica a capacului portbagajului 2Izolarea fonica a capacului portbagajului 3Izolarea fonica a capacului portbagajului 4Izolarea fonica a capacului portbagajului 5Izolarea fonica a capacului portbagajului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png