Schimbarea motorului

Motorul este inima unei masini, asigurand functia sa principala - miscarea si, desi problemele initiale ale motorului pot fi identificate cu usurinta, dar nu sunt deloc usor de rezolvat manual, atunci cand aveti probleme specifice - trebuie sa contactati de urgenta expertii, este posibil sa aveti daune grave la sistemul de ardere interna.

Cum stiti daca aveti nevoie de o inlocuire a motorului?

Exista semne specifice care arata ca un motor nu mai poate fi reparat prin mijloace conventionale:

  • Zgomote puternice care vin de sub capota in timpul conducerii. Ar putea fi vorba de o uzura critica a rulmentilor. Problema este extrem de periculoasa - trebuie consultat un mecanic, altfel ar putea fi fatala.

  • Fumul care iese de sub capota. Fluctuatiile de temperatura pot deforma iremediabil piesele metalice ale motorului.

  • Fumuri de esapament groase, negre si vascoase.

  • Daca observati ca masina dumneavoastra se blocheaza atunci cand apasati pe acceleratie, este posibil sa existe o deteriorare grava a sistemului de alimentare.

  • Scurgeri severe de ulei. Observati o balta de ulei sub motor dupa ce ati parcat.

Toate aceste simptome pot fi semne ale unor probleme minore sau majore, pentru un verdict final va recomandam sa contactati un expert si sa faceti o programare pentru o revizie a motorului.

Cum functioneaza o inlocuire de motor la cheie?

Sa spunem ca rezultatul inspectiei finale nu este concludent - motorul dvs. este ireparabil sau costul reparatiei poate fi mai mare decat pretul unei masini noi. Ce trebuie sa faceti? Sunteti confruntat cu mai multe intrebari:

Ce motor? Unde sa il inlocuiti? Cum se inlocuieste motorul, care este pretul? Cum se legalizeaza noul motor? Da, daca schimbati motorul, va trebui sa il inspectati din nou.

Raspunsurile la aceste intrebari le puteti obtine la centrul nostru de service Anvelopele.md la numarul de telefon +373 60 336 236. Dupa cum intelegeti lucrul cu motorul este un proces de precizie aproape chirurgicala, care necesita o echipa de mecanici de inalta calificare, precum si echipamente complexe pentru asamblarea si dezasamblarea motorului cu ardere interna.

Poate ca sunteti interesat sa va inlocuiti motorul, dar sunteti ingrijorat de pret? La service-ul nostru auto, veti avea parte de un pret mic si de un nivel ridicat de profesionalism. Inlocuirea motorului in Moldova este usor, vizitati service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea motorului 1Schimbarea motorului 2Schimbarea motorului 3Schimbarea motorului 4Schimbarea motorului 5Schimbarea motorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png