Vezi toate serviciile

Sudarea cu argon a tevii de esapament

Pret: din 500 lei

Sudarea cu argon a amortizoarelor auto combina atat sudarea cu gaz, cat si sudarea cu arc. Sudarea cu arc foloseste un arc electric, in timp ce sudarea cu gaz foloseste gaz. Caracteristicile sudarii tobelor de esapament cu argon includ:posibilitatea de a utiliza componente din materiale care nu pot fi sudate prin alte metode de combinare;se garanteaza protectia eficienta a zonei de lucru pentru sudare;creste impresionant viteza de executie a lucrarilor de sudare datorita utilizarii unui arc. Sudarea cu argon este necesara si pentru blocul cilindrilor, galeria de admisie, rezervorul de gaz, radiatorul de racire. Sudarea tobelor in Chisinau este disponibila la un pret avantajos pentru tine!

Inregistrarea serviciului
Unde pot face sudarea cu argon a unui amortizor de zgomot?

Echipa Anvelopele ofera multe servicii de service auto, inclusiv argon

Care sunt avantajele sudarii cu argon?

Sudarea cu Argon are un numar mare de avantaje:

  • Cusaturile sunt cat mai exacte posibil
  • Nu exista supratensiuni pe suprafata inconjuratoare
  • Sudarea poate fi efectuata in orice unghi
  • Grosimea foilor metalice nu conteaza
Cat costa sudarea cu argon?

In serviciul nostru auto sudarea cu argon poate costa de la 300 de lei, dar pretul depinde de marimea pagubelor si de alti factori.

De ce trebuie sa va contactez?

Compania Anvelopele va ofera cele mai bune servicii la cele mai bune preturi, exista o garantie pentru toate lucrarile, iar reducerile sunt disponibile si pentru clientii obisnuiti

Sus