Reparatii aparate de aer conditionat auto

Pret: din 480 lei

Aerul conditionat a devenit un element, putem spune obligatoriu in confortul calatoriei cu masina. Faptul ca aerul care iese din bord ne racoreslte are insa riscurile ei. Aerul conditionat aparent inofensiv poate cauza cateva probleme grave sanatatii si mediului daca nu sunt luate unele masuri de precautie.

Principalele semnale care indica faptul ca este nevoie de repararea conditionerelor auto

 • Temperatura interioara dureaza mult pana scade: poate fi din cauza unei pierderi de lichid de racire, a unui filtru infundat din habitaclu sau a unei defectiuni a unor sisteme de control al temperaturii.
 • Mirosul din habitaclu este neplacut
 • Condens care se acumuleaza pe geamuri
 • Debitul de aer de intrare este insuficient

Daca ati observat oricare dintre aceste semne, este indicat sa veniti la atelierul nostru auto, Anvelopepe.md, pentru reparatie conditioner auto Chisinau.

Cat timp dureaza, in medie, reparatie aer conditionat Chisinau?

Timpul pentru repararea conditionerelor auto variaza foarte mult si depinde deproblema masinii dumneavoastra. Daca este o problema mai simpla, serviciul poate dura aproximativ 1,5 ore. Daca problema dumneavoastra este mai complicata, poate dura o zi sau mai mult pentru a rezolva.

Reparatii aparate de aer conditionat in Moldova

Repararea conditionerelor auto in atelierul nostru este efectuata de profesionisti calificati si instrumente adecvate. Potrivit mecanicului specialist in aer conditionat de la Anvelopele.md, majoritatea oamenilor care au aer conditionat in masina cred ca o simpla incarcare cu gaz este solutia atunci cand dispozitivul se opreste din racire. Dar nu este atat de simplu. Atunci cand aerul conditionat auto are probleme, este intotdeauna bine sa fiti atenti si sa cunoasteti riscurile si daunele pe care le poate cauza intretinerea necorespunzatoare.

Cand se recomanda repararea conditionerelor auto?

In general, se recomanda curatarea aerului conditionat auto cel putin o data pe an sau la fiecare 20 de mii de kilometri parcursi. Cu toate acestea, este important sa cunoasteti unele semne care pot indica necesitatea de a anticipa aceasta intretinere pentru a corecta eventualele probleme. Intretinerea periodica a aerului conditionat auto este esentiala pentru a mentine sistemul sa functioneze corect. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care le puteti face pe cont propriu pentru a avea si mai multa grija de masina dvs., printer care:

 • uscarea conductelor de aer, pornirea aerului cald si lasarea echipamentului in functiune la viteza maxima timp de un minut.
 • deschideti orificiile de aerisire a plansei de bord cu geamurile masinii complet inchise.
 • utilizati un produs bactericid cu aerul conditionat pornit pentru a va asigura ca nu mai circula microorganisme prin sistem.

Un lucru important este ca, la identificarea oricarei defectiuni, sa apelati la un auto car service pentru un mecanic de incredere pentru a preveni agravarea situatiei si trebuie efectuate reparatii aer conditionat auto Chisinau.

Va asteptam la Anvelopele.md!

Reparatie aer conditionat 1Reparatie aer conditionat 2Reparatie aer conditionat 3Reparatie aer conditionat 4Reparatie aer conditionat 5Reparatie aer conditionat 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot repara aparatul de aer conditionat? Unde in Chisinau pot repara aparatul de aer conditionat?

Poti repara aparatul de aer conditionat in service-ul nostru auto, unde asigura servicii de intretinere auto la cele mai atractive preturi din Moldova. Echipa noastra este formata din specialisti de inalt nivel care vor oferi toate serviciile necesare intr-un timp scurt.

Ce poate cauza defectarea unui aparat de aer conditionat? Ce poate cauza defectarea unui aparat de aer conditionat?

Cauza unei defectiuni a aparatului de aer conditionat auto poate fi:

 • scurgere de freon
 • filtre infundate
 • defectarea compresorului
 • defectiune a senzorului de temperatura
Cât costă reparația unui aparat de aer condiționat? Cât costă reparația unui aparat de aer condiționat?

Dupa o examinare detaliata a problemei, un specialist poate numi cantitatea de reparatie a unui aparat de aer conditionat auto. Pretul poate varia foarte mult si depinde de gradul de complexitate al reparatiei sale.

Ce alte servicii poti oferi? Ce alte servicii poti oferi?

Gama noastra de servicii de intretinere a vehiculelor include:

 • Reparatie aragaz
 • Dezinfectarea sistemului de ventilatie
 • Schimb ulei motor
 • Schimbarea uleiului la transmisia automata
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png