Vezi toate serviciile

Reparatii aparate de aer conditionat auto

Pret: din 480 lei

Aerul conditionat auto nu mai este lucrul care inainte nu era disponibil pentru toata lumea. Toate masinile de astazi sunt echipate cu acest dispozitiv. Este pur si simplu imposibil de imaginat absenta ei in realitatile de astazi. Prezenta aerului conditionat afecteaza confortul proprietarului masinii, mai ales pe vreme calda si moale. Repararea aparatelor de aer conditionat nu este cea mai dificila, dar necesita totusi anumite abilitati si cunostinte. In mod clar nu merita sa ignorati repararea unui aparat de aer conditionat, aceasta va afecteaza in mod direct confortul de conducere. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot repara aparatul de aer conditionat?

Poti repara aparatul de aer conditionat in service-ul nostru auto, unde asigura servicii de intretinere auto la cele mai atractive preturi din Moldova. Echipa noastra este formata din specialisti de inalt nivel care vor oferi toate serviciile necesare intr-un timp scurt.

Ce poate cauza defectarea unui aparat de aer conditionat?

Cauza unei defectiuni a aparatului de aer conditionat auto poate fi:

  • scurgere de freon
  • filtre infundate
  • defectarea compresorului
  • defectiune a senzorului de temperatura
Cat va costa reparatia unui aparat de aer conditionat?

Dupa o examinare detaliata a problemei, un specialist poate numi cantitatea de reparatie a unui aparat de aer conditionat auto. Pretul poate varia foarte mult si depinde de gradul de complexitate al reparatiei sale.

Ce alte servicii poti oferi?

Gama noastra de servicii de intretinere a vehiculelor include:

  • Reparatie aragaz
  • Dezinfectarea sistemului de ventilatie
  • Schimb ulei motor
  • Schimbarea uleiului la transmisia automata
Sus