Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Dobindeste pneuri Voltyre in Moldova

Cauciuc auto Voltyre a capatat larga popularitate la proprietari de masini, care tind sa cumpere pneuri de calitate magnifica la un pret atractiv. Marfa lansata a acestui brand se dezvolta folosind materialul exclusiv de calitate inalta, la instalatii industriale dotate cu utilaj relevant astazi. Compania sugereaza selectie mare de cauciuc de iarna, de vara si pe tot sezonul.

Cauciucuri pe sezonul de vara Voltyre

Cauciucurile de vara Voltyre constata stabilizarea termica marita. Datorita tehnologiilor recente de productie, anvelopa isi mentine proprietatile de mobilizare chiar si la temperaturi inalte . Acest moment da sansa producatorului sa implementeze produsele in peste 60 de state din toata lumea. Nivelul mic de galagie e alta caracteristica, care a fost primita prin crearea designlui moderat si asimetric a benzii de rulare. Cu scopul de a vedea toate avantajele, achizitionati chiar acum pneurile de sezonul de vara Voltyre .

Pneuri pe sezonul de iarna Voltyre

Producatorul pe anotimpul rece a creat cauciuc Voltyre pentru iarna ce au o cantitate imensa de avantaje . Trebuie, mai intii, de accentuat miscarea stabila a automobilului la marirea vitezei si franare pe drum inzapezit. Modelul individual a benzii de rulare ofera o aderenta cu buna calitate pe pista. La fel, forma benzii reduce lipirea murdariei si a zapezii . Aiesta este o iesire superba pentru a conduce in sezonul rece si in conditii dificile. Sunteti gata sa cumparati cauciucuri Voltyre pentru iarna? In magazinul anvelopele.md faceti rost de cea mai ampla gama!

Pe tot anotimpul anvelope Voltyre

Fabricantul de cauciucuri allseason Voltyre a reusit sa creeze o posibilitate favorabila pentru conducere in orice anotimp. Aceste anvelope se evidentiaza prin proprietatile lor perfecte de conducere pe traseuri ude si uscacioase, la temperaturi extinse si mici. Este adaptat pentru utilizare orasaneasca si mediu rural. Importantul profit este legatura calitate-cost. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa procurati anvelope allseason Voltyre ca sa le examinati singuri. Suntem siguri ca veti fi multumit!

De ce anvelopele de vara Voltyre? De ce anvelopele de vara Voltyre?

Anvelopele Voltyre de vara se remarca prin performanta lor excelenta de condus. Anvelopele au o flotabilitate excelenta pe orice suprafata. Toate anvelopele de vara Voltyre acestei marci trec printr-o serie de teste si verificari inainte de a intra pe piata.

Ce au special anvelopele de iarna Voltyre? Ce au special anvelopele de iarna Voltyre?

Principalele caracteristici ale anvelopelor de iarna Voltyre sunt:

 • aderenta excelenta pe drumurile inzapezite si inghetate
 • rezistenta la temperaturi critic scazute
 • aspect atractiv
 • design unic al benzii de rulare
Care sunt avantajele anvelopelor all-season Voltyre? Care sunt avantajele anvelopelor all-season Voltyre?

Principalele avantaje ale anvelopelor Voltyre all season includ:

 • aderenta excelenta pe orice suprafata a drumului
 • consum redus de combustibil
 • rezistenta la hidroplanare
 • nivel scazut de zgomot extern
Ce alternative exista la brandul cauciucuri Voltyre? Ce alternative exista la brandul cauciucuri Voltyre?

Ca alternativa la anvelopele Voltyre, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

 • OZKA
 • Armour
 • BKT
 • Dneproshina

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope agricole prezentate pe site-ul nostru.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png