Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare proprietar de masina stie ca sunt necesare anvelope grozave pentru a conduce confortabil. Cu intentia de a cumpara corect anvelopele 235/50 R18, ar trebui sa intelegem un numar mare de caracteristici, si anume: valoarea vitezei sau fiabilitatea. Sezonalitatea este un parametru extrem de semnificativ. Clima nepotrivita a anvelopelor poate duce la consecinte triste pe pista! Ce distinge anvelopele all-season, vara si iarna 235/50 R18?

Partii de vara 235/50 R18

In Moldova, anvelopele sunt schimbate in mod obisnuit cand vine primavara. Vremea arata provizoriu 9 grade sau mai mult. Anvelopele de vara 235/50 R18 au multe caracteristici care indeplinesc conditiile meteo din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ce tradeaza oprirea automata a fulgerului. 
  2. Management de incredere. Acest parametru va va permite sa rezolvati situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele auto raspund mai bine la actiunile soferului, cu atat calatoria va deveni mai favorabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Mai precis, in ce masura anvelopele auto sunt reglate pentru a se deplasa pe suprafete umede.

Tara noastra este conditionata de un numar mare de ploi in sezonul estival, drept urmare este importanta punerea in functiune a acestor proprietati..

Anvelope de iarna 235/50 R18

In momentul in care temperatura scade sub 5 grade, ar trebui sa schimbati partiile pentru sezonul de iarna. Anvelopele de iarna 235/50 R18 - o compozitie chimica speciala. Aceasta compozitie va permite sa mentineti moliciunea in inghet. Internet magazinul nostru ofera produse cu parametri excelenti si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. De asemenea, se descurca bine pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Durabilitate. Depozitate corespunzator, razele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama provine din produse de la furnizori de incredere!

Pentru a conduce in siguranta iarna, ar trebui sa cumparati cauciucuri de iarna 235/50 R18!

Cauciucuri pentru toate anotimpurile 235/50 R18

In ciuda conceptiilor gresite, anvelopele pentru toate anotimpurile 235/50 R18 nu sunt facute pentru condusul pe tot parcursul anului. Ei fac fata perfect temperaturilor din regiune de la -7 la +10 grade. Adesea sunt operate in sezonul de primavara si in perioada de toamna. Aceste roti contin caracteristici de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema depozitarii unui al doilea set de roti, acum puteti opera doar una. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru toate anotimpurile 235/50 R18, sunati un consultant de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png