Vezi toate serviciile

Repararea anvelopelor

Serviciul nostru de anvelope ofera reparatii de inalta calificare la perforarea rotilor. Repararea perforatiilor este disponibila la cel mai bun pret pentru toti proprietarii de masini, iar calitatea muncii noastre asigura o durata lunga de viata a anvelopei reinnoite. Deteriorarile anvelopelor se pot datora diferitelor elemente, cum ar fi cioburi de sticla, cuie, bucati de armatura si multe altele. Exista diferite moduri de a repara intepaturile. Specialistii nostri cu experienta folosesc metode precum:eliminarea unei punctie cu ajutorul ciupercilor, eliminarea unei punctie cu ajutorul unui garou intarit. Expertii nostri folosesc numai instrumente profesionale care asigura reparatii de cea mai inalta calitate.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot aplica pentru un serviciu de reparatii anvelope perforate?

Anvelopele.md este un magazin de anvelope din Chisinau care ofera servicii de reparatii anvelope perforate. Servicii profesionale la cele mai accesibile preturi in Chisinau si in toata Moldova.

Cum pot comanda un serviciu de reparare a anvelopelor gaurite de la dumneavoastra?

Va puteti inscrie la serviciul nostru de anvelope completand o cerere pe acest site sau formand + 373 60 337 037. Maestrii nostri va vor elimina toate problemele cat mai curand posibil si, de asemenea, va vor oferi o garantie pentru munca depusa.

De ce sa ne alegeti pentru repararea anvelopelor perforate?

Principalele noastre avantaje sunt preturile accesibile, lucrul non-stop si garantia muncii de calitate. Oriunde te-ai afla, Chisinau sau in alta parte a Moldovei, poti oricand sa ai incredere in noi. Vom face totul calitativ in cel mai scurt timp posibil.

Sus