Repararea anvelopelor

Pana de cauciuc este o problema cu care se confrunta fiecare sofer mai devreme sau mai tarziu. Motivele sunt banale: suprafata drumului de calitate slaba, fragmente de sticla, cuie si alte obiecte care cad sub rotile masinii. Daca nu a fost posibil sa evitati lovirea cu un obiect ascutit si roata este deteriorata, va fi necesar serviciul reparatii cauciucuri taiate. Autoservice al nostru va face fata acestei sarcini in mod eficient, fara a lua mult timp de la sofer.

Modalitati de reparatii a anvelopelor deteriorate

Exista mai multe modalitati de reparatie a anvelopelor perforate. Mesterii nostri vor face reparatii anvelope taiate folosind un garou intarit sau asa-numitele ciuperci, o metoda dubla este de asemenea posibila. In primul rand, specialistul va efectua o inspectie, pe baza careia va determina complexitatea restaurarii anvelopei si costul lucrarilor viitoare. Angajatii nostri folosesc doar cele mai moderne instrumente si materiale de inalta calitate si aplica cele mai recente metode de restaurare a anvelopelor. Puteti fi sigur ca reparatia anvelopei in service-ul nostru auto va va servi inca mult timp inainte.

Alegerea tehnologiei va depinde de diametrul si unghiul axei defectului, precum si de indicele de viteza al anvelopei. Doar un profesionist poate determina metoda de reparatie cauciuc necesara.

Daca diametrul intepaturii sau taieturii este de pana la 5 milimetri, va fi necesar un garou special din cauciuc brut armat. Pentru a pregati orificiul pentru instalarea ulterioara a hamului, mesterul foloseste un instrument sub forma unei pile rotunde. Apoi proceseaza si aliniaza marginile intepaturii sau taieturii. Si numai dupa aceea repara elementele. La sfarsitul lucrarilor, anvelopa va fi verificata pentru etanseitate.

Daca dimensiunea deteriorarii mecanice este mai mare - pana la 15 milimetri, specialistul va folosi ciuperci. Ele au intotdeauna un picior cilindric indoit si o palarie de diferite forme - rotunde sau patrate. Aceasta metoda va oferi o fixare puternica. Ciupercile sunt diferite: stratul de vulcanizare este situat doar pe capac sau, de asemenea, pe tulpina. Exista, de asemenea, un picior de sarma si un cablu armat al palariei. In functie de natura intepaturii, specialistul va selecta materialul de vulcanizare potrivit.

Inainte de a efectua reparatii cauciucuri auto utilizand aceasta metoda, locul va fi curatat si degresat, deoarece va fi necesara aplicarea lipiciului.

Pentru cele mai mari defecte - pana la 25 de milimetri - se foloseste o metoda dubla. In primul rand, aveti nevoie de o ciuperca. In plus, trebuie sa instalati un patch special. Daca diametrul defectului depaseste 25 mm, trebuie sa inlocuiti anvelopa cu una noua.

Repararea anvelopelor in Moldova

Ce trebuie sa faceti daca s-a perforat o roata?

Daca apar avarii mecanice chiar pe drum, va trebui sa opriti masina si sa activati alarmele. In cazuri dificile, trebuie sa apelati un camion de remorcare. Daca taietura nu este foarte extinsa, incercati sa va conduceti la serviciu auto cu o viteza foarte mica - ar trebui sa fie de aproximativ zece kilometri pe ora. Puteti contacta serviciul de anvelope non-stop pentru reparatii cauciucuri urgente. Serviciul nostru auto va face reparatie anvelopa taiata cu o garantie de calitate si la un cost adecvat.

Avantajele reparatiei la noi

Mesterii cu experienta ai serviciului nostru auto vor repara o perforatie a unei roti de orice nivel de complexitate. Acestea vor elimina deteriorarile mecanice in cel mai scurt timp posibil, in timp ce calitatea serviciului va fi la cel mai inalt nivel. Preturi rezonabile, angajati calificati si politicosi, consultatii detaliate si un sistem de bonusuri sunt prioritatile noastre in colaborarea cu clientii. Cu siguranta veti primi un serviciu de inalta  calitate, prelungind durata de viata a rotii restaurate. Daca sunteti interesat de repararea fiabila a taieturilor de anvelope, al caror pret nu este prea mare, lasati o cerere de service pe site sau sunati-ne telefonic. Suntem intotdeauna bucurosi sa va raspundem la toate intrebarile.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot aplica pentru un serviciu de reparatii anvelope perforate? Unde in Chisinau pot aplica pentru un serviciu de reparatii anvelope perforate?

Anvelopele.md este un magazin de anvelope din Chisinau care ofera servicii de reparatii anvelope perforate. Servicii profesionale la cele mai accesibile preturi in Chisinau si in toata Moldova.

Cum pot comanda un serviciu de reparare a anvelopelor gaurite de la dumneavoastra? Cum pot comanda un serviciu de reparare a anvelopelor gaurite de la dumneavoastra?

Va puteti inscrie la serviciul nostru de anvelope completand o cerere pe acest site sau formand + 373 60 337 037. Maestrii nostri va vor elimina toate problemele cat mai curand posibil si, de asemenea, va vor oferi o garantie pentru munca depusa.

De ce sa ne alegeti pentru repararea anvelopelor perforate? De ce sa ne alegeti pentru repararea anvelopelor perforate?

Principalele noastre avantaje sunt preturile accesibile, lucrul non-stop si garantia muncii de calitate. Oriunde te-ai afla, Chisinau sau in alta parte a Moldovei, poti oricand sa ai incredere in noi. Vom face totul calitativ in cel mai scurt timp posibil.

Ce alte servicii sunt disponibile la magazinul dvs. de anvelope? Ce alte servicii sunt disponibile la magazinul dvs. de anvelope?

De asemenea, vom fi bucurosi sa va oferim urmatoarele servicii:

  • depozitare temporara a anvelopelor
  • vulcanizare mobila
  • sfaturi pentru alegerea masinii
  • realimentare in afara amplasamentului
  • schimbarea anvelopelor sezoniere
  • prestarea de servicii in caz de accident
  • asistenta rutiera
  • iluminarea bateriei

Oferim si servicii de vanzare de anvelope auto de orice dimensiune.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png