Colorarea farurilor cu poliuretan

Farurile sunt o parte integranta a oricarui vehicul, dar in timp acestea se pot estompa si se pot ingalbeni. Coloratia farurilor din poliuretan este o modalitate excelenta de a imbunatati aspectul farurilor si de a le proteja de deteriorarea mediului.

Ce este poliuretanul?

Poliuretanul este o pelicula transparenta, flexibila, care se aplica pe farurile dvs. Aceasta blocheaza razele ultraviolete care fac ca farurile sa se ingalbeneasca si sa se opacifieze. Poliuretanul ajuta, de asemenea, la protejarea farurilor de zgarieturi si alte deteriorari.

De ce este colorarea farurilor cu poliuretan cea mai buna optiune?

Beneficiile poliuretanului pentru vopsirea farurilor:

  • Aspect imbunatatit. Coloratia cu poliuretan confera farurilor dvs. un aspect nou, curat si mat.
  • Protectie UV. Poliuretanul blocheaza razele UV care provoaca ingalbenirea si arderea farurilor.
  • Protectie impotriva zgarieturilor. Poliuretanul ajuta la protejarea farurilor de zgarieturi si alte deteriorari.
  • Vizibilitate crescuta. Poliuretanul ajuta la imbunatatirea vizibilitatii pe timp de noapte, reducand stralucirea farurilor din fata.
  • Durabilitate. Poliuretanul va va servi timp de multi ani, poate chiar mai mult decat masina in ansamblul ei.

Nu stii unde in Chisinau poti obtine colorarea farurilor cu poliuretan? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Coloratia farurilor cu poliuretan este o modalitate simpla de a imbunatati aspectul, de a proteja si de a creste vizibilitatea farurilor tale. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a va pastra farurile in cea mai buna forma pentru anii urmatori, vopsirea farurilor din poliuretan este calea de urmat.

Iar service-ul nostru auto Anvelopele dispune de cei mai buni mecanici auto din Moldova, gata sa efectueze orice lucrare de tuning la masina ta. Vopsirea farurilor cu poliuretan este un proces rapid si usor, asa ca pretul va fi minim.

Daca sunteti interesati de oferta noastra, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultatie si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Colorarea opticii cu poliuretan 1Colorarea opticii cu poliuretan 2Colorarea opticii cu poliuretan 3Colorarea opticii cu poliuretan 4Colorarea opticii cu poliuretan 5Colorarea opticii cu poliuretan 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png