Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Pneuri Achilles in Chisinau

Cauciuc auto Achilles a capatat popularitate larga intre automobilisti, care vreau sa cumpere cauciuc de calitate nemaipomenita la un pret necostisitor. Produsele fabricate a acestei marci comerciale se dezvolta utilizind materia prima doar de calitate inalta, la instalatii industriale echipate cu echipament modern. Compania ofera sortiment larg de cauciuc pe tot sezonul, de iarna si de vara.

Anvelope pe sezonul de vara Achilles

Cauciucurile de vara atrag atentia cu stabilitatea termica ridicata. Anvelopa isi rezerva proprietatile de mobilizare la temperaturi ridicate multumita tehnologiilor contemporane de bunuri . Aiest lucru face posibil companiei sa implementeze produsele in peste 100 de state din intreaga lume. Alta caracteristica este nivelul scazut de galagie, care a fost obtinut prin crearea proiectului simplificat si neregulat a benzii de rulare. . Pentru a aprecia toate beneficiile, achizitionati chiar acum pneurile de sezonul de vara Achilles .

Cauciuc pe sezonul de iarna Achilles

Compania pe clima rece a dezvoltat cauciucuri Achilles pe iarna ce au multe avantaje . E nevoie, mai intii, de evidentiat miscarea fixa a masinii la accelerare si oprire pe suprafata inzapezita. Modelul exclusiv al benzii ofera o aderenta de inalta calitate pe autostrada. Modelul benzii de asemenea minimizeaza lipirea murdariei si a ninsorii. Aiesta e o iesire grozava pentru a sofa in sezonul rece si in conditii dificile. Planificati sa comandati cauciuc Achilles pentru iarna? Pe site-ul nostru faceti rost de cea mai mare gama!

Anvelope pe tot anul Achilles

Producatorul a izbutit sa proiecteze o cale grozava pentru conducere pe orice vreme. Aceste anvelope se remarca prin caracteristicile lor bune de conducere pe drumuri umede si uscate, la temperaturi ridicate si mici. Este adaptat pentru utilizare orasaneasca si off-road. Importantul profit e legatura calitate-cost. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa comandati anvelope pentru toate anotimpurile si sa le testati desinestatator. Fara indoiala ca veti fi multumit!

Care sunt beneficiile anvelopelor de vara Ahile?

Principalele avantaje ale anvelopelor de vara Ahile includ tractiune excelenta, performante ridicate si costuri reduse. Ofera o calatorie confortabila si lina.

Ar trebui sa cumparati anvelope de iarna Ahile?

Anvelopele de iarna Ahile sunt foarte populare si solicitate in randul proprietarilor de masini. Dintre principalele caracteristici, merita subliniata performanta si aderenta sporite, care asigura o miscare confortabila si sigura pe suprafete alunecoase si inzapezite.

Ce au special anvelopele pentru toate anotimpurile Ahile?

Anvelopele Achilles pentru toate anotimpurile sunt concepute pentru utilizare pe tot parcursul anului. Contine principalele proprietati ale anvelopelor de vara si de iarna. Acest cauciuc se simte confortabil la temperaturi scazute si ridicate. Cu toate acestea, daca locuiti intr-o regiune cu temperaturi extrem de scazute, atunci este mai bine sa luati in considerare versiunea de iarna.

Ce alternative la brandul Ahile poti oferi?

Anvelope de la marci precum:

De asemenea, puteti vedea intreaga selectie de anvelope pentru pasageri in magazinul nostru.

Sus