Vezi toate serviciile
Inregistrare pentru serviciu Repararea trenului de rulare

Reparatie sasiu auto

Sasiul este considerat pe buna dreptate inima oricarei masini. Acest sistem este cel care sufera cea mai mare sarcina in timpul miscarii. Nu numai „sanatatea”generala a vehiculului, ci si siguranta proprietarului acestuia depinde de cat de bine functioneaza. Este usor sa intelegi ca o masina care ruleaza are nevoie de reparatie. Unul dintre „simptome”este ca masina a devenit zgomotoasa, au aparut diferite batai, masina trage in lateral, tremura la viraj, iar pedala de frana a devenit rigida sau elastica. Aceasta inseamna ca nu te poti descurca fara ajutorul unui specialist. Trebuie sa diagnosticati si sa remediati problema. Sistemul de rulare este complex si necesita o abordare atenta. Profesionistii nostri vor inspecta, identifica si elimina nu numai problemele evidente, ci si ascunse.

Serviciu
Pret
Geometria rotilor
din 550 lei
Inlocuirea blocurilor silentioase
din 150 lei
Inlocuirea amortizoarelor
din 600 lei
Schimbarea articulatiei sferice
din 200 lei
Schimbarea parghiilor auto
din 280 lei
Schimbarea butucului
din 750 lei
Serviciu
Pret
schimbarea bucselor stabilizatoare
din 200 lei
Inlocuirea arcurilor suspensiei
din 210 lei
Inlocuire resoare
din 500 lei
Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate
din 190 lei
inlocuirea barelor stabilizatoare din fata
din 190 lei

Cum sa te depanezi singur

Cea mai usoara modalitate este de a identifica independent o discordie in functionarea amortizoarelor. Faceti clic pe aripa, balansand masina. Imediat ce te opresti, corpul ar trebui sa se ridice si el. Daca izvoraste mai departe, ai drum direct catre un service auto. De asemenea, inspectati vizual amortizorul. Petele de ulei de pe corpul sau ar trebui sa fie absente. De asemenea, puteti verifica jocul total - asa-numitul joc liber al volanului. Acest lucru este foarte important, deoarece cu o cursa crescuta devine dificil de controlat - masina reactioneaza la controlul masinii cu intarziere. Veti avea nevoie de o rigla obisnuita. Asezati-l pe panoul de bord, atingand si suprafata exterioara a jantei volanului. Apoi rotiti rotile pana la intoarcere si marcati. Apoi masurati distanta dintre semne. Daca depaseste 40 mm - bun venit la statia de service. De asemenea, puteti afla despre starea articulatiilor cu viteza constanta. Rotiti volanul spre noduri. Daca auziti un zgomot, acestea trebuie inlocuite.

Unde sa mergi pentru ajutor

Sistemul de rulare este format din suspensii spate si fata, anvelope, roti, osii si cadru. Capacitatea de functionare a unei componente atat de importante depinde de cat de usor si usor va merge vehiculul. Un sistem bine reglat va permite sa va deplasati fara sa tremurati.

Daca aveti nevoie de reparatie sasiu auto in Chisinau, va rugam sa contactati service-ul nostru auto. Specialistii cu experienta vor verifica si repara sau inlocui amortizoarele, parghiile, inlocuirea articulatiei sfericebutuci, silent block-urile, placutele de frana, articulatiile CV si varfurile de directie. Profesionistii din domeniul lor vor repara sasiul rapid si eficient.

Nu asteptati pana cand masina dvs. incepe sa semnaleze probleme. Intretinerea masinii trebuie efectuata cel putin la fiecare 10-15 mii de rulari.

Unde se poate repara trenul de rulare in Chisinau?

Puteti repara trenul de rulare al masinii in atelierul anvelopele.md. Oferim servicii de calitate la un pret accesibil. Atelierul nostru angajeaza adevarati profesionisti care vor aduce trenul de rulare al masinii dumneavoastra in stare deplina in cel mai scurt timp posibil.

Unde pot rezerva un service auto?

Va puteti inscrie la atelierul nostru de reparatii auto pentru a va repara trenul de rulare al masinii completand o aplicatie pe site-ul nostru sau sunand la + 373 60 336 236. Eliminam problemele de orice complexitate, tinand cont de toate nuantele si dorintele clientului .

Cum sa intelegeti ca ar trebui sa verificati sasiul masinii?

Daca masina dvs. a devenit zgomotoasa, au aparut diverse batai, pedala de frana s-a tare, masina smucitura cand se misca - acestea sunt semne ale unei defectiuni a sistemului de rulare. Intr-o astfel de situatie, functionarea ulterioara a masinii este extrem de periculoasa. Acest lucru poate duce la consecinte neplacute pe drum, care vor atrage costuri financiare inutile. Ar trebui sa contactati imediat un specialist pentru depanare.

Sus