Inregistrare pentru serviciu Reparatia suspensiei

Repararea sasiului auto

Sasiul este considerat pe buna dreptate „inima” oricarei masini. Acest sistem are cea mai mare incarcatura in timpul miscarii. Nu numai „sanatatea” generala a vehiculului, ci si siguranta proprietarului sau depinde de cat de bine functioneaza. Nu este greu de inteles cand este necesar sa reparati sasiul unei masini. Unele dintre „simptome” sunt ca: masina a devenit zgomotoasa, au aparut diverse batai, automobilul trage in lateral, tremura la viraje, iar pedala de frana a devenit rigida sau elastica. Aceasta inseamna ca fara ajutorul unui specialist nu va veti descurca. Este necesara diagnosticarea si remedierea problemei. Reparatia suspensiei este un proces complex si necesita o abordare atenta. Profesionistii nostri vor inspecta, identifica si elimina nu numai probleme evidente, ci si cele ascunse.

Serviciu
Pret
Inlocuirea placutelor de frana de mana
din lei
Inlocuirea rulmentului butucului
din lei
Inlocuirea rulmentului compresorului
din lei
Inlocuirea rulmentului exterior
din lei
Inlocuirea silentblock-urilor cu brat de parghie
din lei
Inlocuirea suspensiei pneumatice
din lei
Reglarea rulmentului butucului
din lei
Repararea suspensiei pneumatice
din lei
Schimbarea suportului amortizorului de socuri
din lei
Geometria rotilor
din 550 lei
Inlocuirea blocurilor silentioase
din 150 lei
Inlocuirea amortizoarelor
din 600 lei
Schimbarea articulatiei sferice
din 200 lei
Schimbarea parghiilor auto
din 280 lei
Schimbarea butucului
din 750 lei
Schimbarea bucselor stabilizatoare
din 200 lei
Serviciu
Pret
Inlocuirea arcurilor suspensiei
din 210 lei
Inlocuire resoare
din 500 lei
Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate
din 190 lei
Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata
din 190 lei
Inlocuirea articulatiei de directie
Inlocuire simering puntii din spate
Inlocuire etansare butuc
Inlocuire garnituri la semiaxa
Schimbare sau reparare stabilizatorului de bară antiruliu
Reglajul direcției pentru camioane
Indepartarea cadrului secundar
Inlocuirea blocurilor silentioase ale amortizorului
Inlocuirea blocurilor silentioase ale montantilor spate
Inlocuirea cutiei de viteze
Inlocuirea garniturii de ulei a furcii

Cum sa remediati singur suspensia

Cea mai usoara modalitate este de a identifica independent o discordie in functionarea amortizoarelor. Apasati intens pe aripa, leganand masina. De indata ce va opriti, corpul automobilului ar trebui sa se ridice si el. Daca izvoraste mai departe, aveti un drum direct catre serviciul auto. De asemenea, inspectati vizual amortizorul. Petele de ulei ar trebui sa lipseasca pe corpul sau. De asemenea, puteti verifica reactia totala - asa-numita directie libera. Acest lucru este foarte important, deoarece cu o cursa crescuta devine dificil de controlat - automobilul reactioneaza cu intarziere la controlul sau. Veti avea nevoie de o rigla obisnuita. Rezemati-o pe panoul de instrumente, atingand si suprafata exterioara a jantei volanului. Rotiti rotile pana la viraj si marcati. Apoi masurati distanta dintre marcaje. Daca depaseste 40 mm - bun venit la statia de autoservice. De asemenea, puteti afla despre starea balamalelor cu viteze unghiulare egale. Rotiti volanul pe partile laterale ale nodurilor. Daca auziti un zgomot, atunci reparatia suspensiei este neaparata.

Unde va puteti adresa pentru repararea sasiului auto

Sistemul de rulare este format din suspensii din spate si din fata, anvelope, roti, osii si cadru. De functionalitatea unei componente atat de importante depinde cat de usor si lin va merge vehiculul.

Daca aveti nevoie o reparatia sasiu auto in Chisinau, va rugam sa contactati serviciul nostru auto. Specialistii cu experienta vor verifica si repara, sau inlocui amortizoarele, parghiile, articulatiile sferice, butucii, silent block-urile, placutele de frana, articulatiile cu viteza constanta si varfurile de directie. Profesionistii din domeniul lor vor repara sasiul rapid si eficient.

Nu asteptati pana cand masina dumneavoastra incepe sa semnalizeze defectiuni. Intretinerea automobilului trebuie efectuata cel putin la fiecare 10-15 mii de rulari.

Unde se poate repara trenul de rulare in Chisinau? Unde se poate repara trenul de rulare in Chisinau?

Puteti repara trenul de rulare al masinii in atelierul anvelopele.md. Oferim servicii de calitate la un pret accesibil. Atelierul nostru angajeaza adevarati profesionisti care vor aduce trenul de rulare al masinii dumneavoastra in stare deplina in cel mai scurt timp posibil.

Cat costa repararea suspensiei unei masini? Cat costa repararea suspensiei unei masini?

Nu este posibil sa raspundem fara echivoc la aceasta intrebare; acest lucru necesita o verificare amanuntita a comandantilor de la service-ul auto. Suspensia include multe componente, iar in functie de defectiunea specifica, costul final va depinde. Pentru a face acest lucru, contactati un service auto. La noi puteti sa reparati suspensia la preturi accesibile si de calitate.

Cum sa intelegeti ca ar trebui sa verificati sasiul masinii? Cum sa intelegeti ca ar trebui sa verificati sasiul masinii?

Daca masina dvs. a devenit zgomotoasa, au aparut diverse batai, pedala de frana s-a tare, masina smucitura cand se misca - acestea sunt semne ale unei defectiuni a sistemului de rulare. Intr-o astfel de situatie, functionarea ulterioara a masinii este extrem de periculoasa. Acest lucru poate duce la consecinte neplacute pe drum, care vor atrage costuri financiare inutile. Ar trebui sa contactati imediat un specialist pentru depanare.

Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto?  Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto?

Pe langa repararea trenului de rulare, oferim urmatoarele servicii:

  • intretinere
  • repararea caroseriei
  • repararea sistemului de racire
  • repararea transmisiei
  • repararea motorului
  • diagnosticare tehnica si computerizata
  • reparatie electrica
  • reparatie sistem de combustibil

Precum si alte servicii suplimentare.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png