Inlocuirea garnitura si etansarilor de compresor

Aerul conditionat se raceste mai rau? Dureaza mai mult timp pentru a raci habitaclul?

Este posibil sa aveti garnituri uzate si sa se scurga freon din sistemul de racire.

Haideti sa aflam de ce sunt responsabile garniturile de ulei si care sunt simptomele unei garnituri uzate.

Ce este o garnitura de compresor si de ce este necesara?

Garniturile de ulei si garniturile de compresor servesc ca parti importante ale sistemului de aer conditionat al masinii dumneavoastra. Acestea previn scurgerile de agent frigorific si mentin presiunea corecta pentru o racire eficienta. In timp, garnitura se poate uza, provocand scurgeri si reducand performanta aparatului dumneavoastra de aer conditionat.

Cum stiti daca aveti nevoie de inlocuirea garniturii si a etansarilor compresorului?

Pentru a proteja sistemul de racire al autovehiculului dumneavoastra, este important sa fiti constienti de semnele care indica o garnitura de ulei a compresorului defecta. Ignorarea urmatoarelor simptome poate duce la o eficienta redusa a sistemului de racire si la potentiale deteriorari ale altor componente ale sistemului de aer conditionat:

Racire insuficienta: daca aparatul de aer conditionat al autovehiculului dvs. nu sufla aer rece sau ii ia mai mult timp decat de obicei pentru a raci habitaclul, acest lucru ar putea fi un semn al unei garnituri sau al unui guler de compresor deteriorat, ceea ce duce la o scurgere de agent frigorific.

Zgomote anormale. Zgomotele neobisnuite de galgaieli, batai provenind de la sistemul de aer conditionat ar putea indica o scurgere de agent frigorific din cauza unei garnituri uzate.

Scurgeri vizibile de agent frigorific: Daca observati balti sau pete de agent frigorific sub o masina parcata, acesta este un indiciu clar ca exista o problema de scurgere prin glanda compresorului.

Miros si umiditate. Un miros neplacut sau o umiditate excesiva in habitaclu pot fi rezultatul unei scurgeri de agent frigorific.

 

Acordand atentie acestor simptome, puteti identifica eventualele probleme si puteti lua masuri pentru a mentine integritatea si performanta sistemului de racire al vehiculului dumneavoastra. Si obtineti rapid inlocuirea garniturilor si etansarilor compresorului de la Anvelopele!

De ce ar trebui sa apelati la service-ul auto Anvelopele?

Procesul de inlocuire implica indepartarea garniturilor uzate si montarea unora noi pentru a restabili etanseitatea sistemului. Investind in aceasta inlocuire, nu numai ca previi scurgerile de agent frigorific, dar te asiguri si ca sistemul tau de aer conditionat functioneaza la potential maxim, oferind o eficienta optima a racirii si reducand riscul de deteriorare ulterioara.

Inlocuirea garniturilor si garniturilor compresorului la atelierul auto Anvelopele se face la cel mai mic pret din Chisinau.

Cel mai mic cost si cea mai mare viteza este motto-ul atelierului de reparatii auto Anvelopele. Reparatia oricarui tip de defectiuni la aparatul de aer conditionat nu este o problema pentru noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa faceti o programare la numarul de telefon +373 60 336 236 sau sa vizitati atelierul nostru de reparatii din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii si etansarilor compresorului 1Inlocuirea garniturii si etansarilor compresorului 2Inlocuirea garniturii si etansarilor compresorului 3Inlocuirea garniturii si etansarilor compresorului 4Inlocuirea garniturii si etansarilor compresorului 5Inlocuirea garniturii si etansarilor compresorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png