Inlocuirea setului complet de ambreiaj

Pret: din 1780 lei

Funcționarea ambreiajului este destul de simplă. Ideea este de a face treptele care se rotesc la diferite viteze sincronizate pentru a decupla și cupla motorul și sistemul de transmisie cu un impact cit mai mic posibil. Practic, acest mecanism servește pentru a ajuta șoferul la pornirea și oprirea vehiculului, precum și la schimbarea vitezelor.

Ansamblul este situat intre motor și cutie de viteze, care, in loc să folosească trepte de viteză, se bazează pe frecarea dintre 2 discuri pentru a ușura schimbările de viteză. Prin urmare, in esență, ambreiajul este folosit ca o piesă intermediară care controlează conexiunea cuplului motorului și a sistemului de transmisie al mașinii.

Inlocuirea setului complet de ambreiaj

Care este durata de viață a ambreiajului pină va necesita reparație ambreiaj auto?

Durata de viață a sistemului de ambreiaj este legată de mai mulți factori, de la materialul folosit in sistem pină la locul in care vehiculul este cel mai folosit. Dacă mașina circulă mai mult in centrele urbane mari, de exemplu, uzura kitului este mai mare in comparație cu vehiculele care circulă mai mult pe drumuri, datorită faptului că schimbarea treptelor este mai mică in acest scenariu.

Conducerea mașinii cu piciorul sprijinit pe pedala de ambreiaj in orice moment, utilizarea sistemului de control al mașinii pe dealuri in loc să călcați pe frine și creșterea excesivă a turației motorului in timpul sprinturilor sunt acțiuni care pot reduce semnificativ durata de viață a componentelor, iar aici apare necesitatea de inlocuirea setului complet de ambreiaj.

Prin urmare, este foarte important să se adopte moduri corecte de conducere, ceea ce ajută la evitarea cheltuielilor premature cu intreținere și reparare ambreiaj auto.

Cind se face inlocuire ambreiaj?

Pentru a ințelege cind ar trebui să schimbați ambreiajul și ce intreținere trebuie făcută periodic, trebuie doar să urmați instrucțiunile conținute in manualul de utilizare al vehiculului. In orice caz, unii factori pot indica necesitatea intreținerii setului, cum ar fi:

  • pedală tare, care indică probleme in sistemul de transmisie prin cablu sau hidraulic;
  • alunecarea ambreiajului, care poate fi cauzată de uzura severă sau scurgerile de ulei;
  • zgomot excesiv, care reprezintă asamblare defectuoasă, uzură sau spargere a componentelor;
  • ambreiaj blocat, care, de regulă, este cauzat de sfirșitul duratei de viață a rulmentului.
  • dificultate de cuplare, provoacă acele zgomote cunoscute popular sub numele de zgirieturi. Pentru a ști dacă acest lucru se intimplă, trebuie doar să porniți motorul și, cu piciorul pe pedala de ambreiaj, incercați să cuplați prima treaptă de viteză sau marșarierul.

Service auto Buiucani, Anvelopele.md  este un centru auto specializat in instalarea de accesorii auto, care are profesioniști pregătiți, pe lingă faptul că oferă o garanție de 1 an la toate serviciile, și cele de inlocuire ambreiaj Chișinău.

Costul inlocuirii setului de ambreiaj include costul pieseleor schimbate și costul manoperei, care poate ajunge pină la 6000 lei. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul + 373 60 336 236.

Inlocuire si reparare ambreiaj 1Inlocuire si reparare ambreiaj 2Inlocuire si reparare ambreiaj 3Inlocuire si reparare ambreiaj 4Inlocuire si reparare ambreiaj 5Inlocuire si reparare ambreiaj 6
Inregistrarea serviciului
Ce factori afecteaza durata de viata a ambreiajului? Ce factori afecteaza durata de viata a ambreiajului?

Durata de viata a ambreiajului este afectata de factori precum:

Stilul de conducere (stilul agresiv are un efect daunator)
Calitatea ambreiajului in sine
Lichide straine

Unde pot repara ambreiajul? Unde pot repara ambreiajul?

Pe site-ul nostru va puteti inscrie pentru reparatii auto online chiar acum! Vom repara ambreiajul masinii dvs. cat mai repede posibil si la cele mai bune preturi.

Cum sa inteleg ca ambreiajul este defect? Cum sa inteleg ca ambreiajul este defect?

Semnele de defectare a ambreiajului sunt:

  • Zgomot de eliberare a ambreiajului
  • Mirosul de ardere in cabina
  • Vibratii si sunete straine
  • Accelerare grea
Cat timp va dura pentru a repara ambreiajul? Cat timp va dura pentru a repara ambreiajul?

De obicei dureaza de la 4 ore pentru a repara ambreiajul in serviciul nostru auto. Mesterii nostri lucreaza cu cele mai bune instrumente si se ofera o garantie pentru toate lucrarile.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png