Vezi toate serviciile

Inlocuire si reparare ambreiaj

Pret: din 1780 lei

Ambreiajul, la baza sa, este un fel de intermediar intre cutia de viteze si motor. Ambreiajul este o componentă necesară pentru orice vehicul. Acest mecanism preia șocuri și sarcini primare. Ansamblul transmite impulsul de rotație între părțile cheie ale vehiculului, care sunt motorul și transmisia. Nodul este format dintr-un număr mic de discuri. Dacă ambreiajul funcționează corect, nu vă va atrage atenția. Dar în cazul unei defecțiuni, proprietarul mașinii nu va putea deplasa sau porni treapta de viteză. Sunt diverse probleme la ambreiaj. De exemplu, decuplarea defectuoasă a ambreiajului. Alunecarea ambreiajului este, de asemenea, cauza defectării ambreiajului. În service-ul nostru auto, totul se va face pentru tine la un preț plăcut pentru tine! Avem o echipă de specialiști care vor face totul rapid și, cel mai important, calitativ. Avem si multe alte servicii, precum:diagnoza sistemului de incalzire, inlocuirea curelei si lantului de distributie, diagnosticare motor si multe altele. Dacă aveți întrebări, sunați la +37368257576 sau trimiteți un mesaj completând formularul.

Inregistrarea serviciului
Ce factori afecteaza durata de viata a ambreiajului?

Durata de viata a ambreiajului este afectata de factori precum:

Stilul de conducere (stilul agresiv are un efect daunator)
Calitatea ambreiajului in sine
Lichide straine

Unde pot repara ambreiajul?

Pe site-ul nostru va puteti inscrie pentru reparatii auto online chiar acum! Vom repara ambreiajul masinii dvs. cat mai repede posibil si la cele mai bune preturi.

Cum sa inteleg ca ambreiajul este defect?

Semnele de defectare a ambreiajului sunt:

  • Zgomot de eliberare a ambreiajului
  • Mirosul de ardere in cabina
  • Vibratii si sunete straine
  • Accelerare grea
Cat timp va dura pentru a repara ambreiajul?

De obicei dureaza de la 4 ore pentru a repara ambreiajul in serviciul nostru auto. Mesterii nostri lucreaza cu cele mai bune instrumente si se ofera o garantie pentru toate lucrarile.

Sus