Montare si demontare rezervor de combustibil a automobilului

Pret: din 350 lei

Ai observat o defectiune a rezervorului de combustibil? Ai o multime de intrebari despre demontare rezervor combustibil? Lasa totul in grija specialistilor de la Anvelopele.md

Demontare rezervor combustibil poate fi dificila, in functie de vehiculul in care se afla si de cat de mult combustibil este in rezervor. Atunci cand o masina parcurge sute de mii de kilometri pe an, cu toate ca rezervoarele de combustibil sunt concepute pentru functionarea pe termen lung, la un moment dat se uzeaza si apare necesitatea demontarii si schimbarii rezervorului de combustibil.

In ce situatii e necesara demontarea rezervorului de combustibil?

Demontarea rezervorului de combustibil are la baza cateva motive, printre care cel mai frecvent necesitatea inlocuirii pompei de combustibil. Alte motive care duc la demontarea rezervorului de conbustibil sunt acumularea de murdarile in partea inferioara a rezervorului, combustibilul de rea calitate, scurgeri ale rezervorului, contaminarea cu apa a acestuia sau cu alte substante.

Demontare rezervor combustibil in Moldova

De ce sa alegeti rezervoarele de la Anvelopele.md?

Avem o echipa de experti profesionisti care se mandresc cu rezolvarea problemelor si gasirea de solutii eficiente. Personalul service auto Anvelopele.md este instruit in spatii inchise, lucrand pentru a opera in interiorul rezervoarelor, iar sanatatea si siguranta se afla in centrul oricarei lucrari. Suntem mandri de gradul inalt de siguranta si calitate pe care il oferim.  Totodata ne asiguram sa nu cream incoveniente oamenilor din jur cat si mediului inconjurator.

Alte servicii pe care le oferim includ:

  • Inlocuirea pompei de combustibil 
  • Reparatie injector 
  • Repararea conductelor de combustibil 
  • Curatarea sistemului de alimentare cu combustibil 

Ne concentram sa oferim calitate clientilor nostri, pentru a satisface orice cerinta. Daca aveti o problema cu masina dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati la +373 60 336 236 sau ne puteti gasi la adresa Calea basarabiei 46, Chisinau.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Montare si demontare rezervor de combustibil 1Montare si demontare rezervor de combustibil 2Montare si demontare rezervor de combustibil 3Montare si demontare rezervor de combustibil 4Montare si demontare rezervor de combustibil 5Montare si demontare rezervor de combustibil 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova pot inlocui rezervorul de combustibil al unei masini? Unde in Moldova pot inlocui rezervorul de combustibil al unei masini?

Rezervorul de combustibil al masinii il puteti inlocui in service auto Chisinau de pe strada Calea basarabiei 46. Este necesar sa faceti o programare intr-un service auto, dupa care stapanii nostri va vor putea primi si efectua lucrari de reparatii.

Pentru ce este un rezervor de combustibil? Pentru ce este un rezervor de combustibil?

Scopul principal al rezervorului de combustibil este depozitarea in siguranta a combustibilului turnat in el: benzina, motorina, gaz. Desi are un design simplu si indeplineste functii destul de simple, importanta sa in intregul sistem de alimentare este semnificativa.

Ce poate cauza o defectiune a rezervorului de combustibil? Ce poate cauza o defectiune a rezervorului de combustibil?

Principalele cauze ale defectiunii rezervorului de combustibil pot fi:

  • utilizarea combustibilului de calitate scazuta
  • murdarie, praf si piese mici
  • uzura garniturilor si garniturilor
Cat costa inlocuirea unui rezervor de combustibil? Cat costa inlocuirea unui rezervor de combustibil?

Numai comandantul poate raspunde la aceasta intrebare dupa o examinare detaliata si determinarea cauzelor defectiunii. Va puteti inscrie la serviciul nostru auto sunand la +373 60 336 236

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png