Pret ieftine pentru schimb ulei in cutie manuala

Pret: din 280 lei

Rolul uleiului de transmisie manuala este de a garanta protectia angrenajelor de transmisie impotriva uzurii, oxidarii si coroziunii, pe langa faptul ca contribuie la curatare si ofera netezime la comutarea intre trepte. Uleiul de motor este supus unui stres teribil. Este responsabil pentru eliminarea frecarii dintre piston si cilindru, dintre rulmenti si arborele cotit si suporta temperaturi de sute de grade centigrade de la ardere chiar deasupra pistonului. Multi producatori de automobile spun: uleiul pentru cutia de viteze manuala dureaza cat masina. Unii recomanda schimbarea la un kilometraj foarte mare.

Ceea ce trebuie neaparat sa faceti in transmisia manuala este sa verificati nivelul uleiului. Daca nivelul a scazut complet atunci este necesara schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala. Desi nu este necesara, schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala nu afecteaza deloc functionarea transmisiei, atata timp cat aceasta este efectuata corespunzator.

Cand trebuie efectuata schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala?

Daca alegeti sa schimbati uleiul la cutia de viteza manuala la fiecare 100.000 de km parcursi pentru a va reinnoi proprietatile, nu este contraindicat, dar practica este consumabila. Cel mai important lucru este sa efectuati verificarea. Majoritatea manualelor indica faptul ca aceasta verificare ar trebui facuta la fiecare 10.000 sau 20.000 km parcursi. Cu toate acestea, atunci cand cumparati o masina uzata, este esential sa efectuati aceasta verificare la servis auto, Anvelopele.md, pentru a va asigura ca nu exista nicio defectiune a etansarii in sistem.

Scimbarea uleului la cutia de viteze manuala

Uleiul pe viata are o data de expirare?

Sunt cei care sustin ca tot uleiul are o anumita data de expirare si, la un moment sau altul, trebuie schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala - ceea ce nu este deloc incorect. La fel ca uleiul de servodirectie, uleiul de transmisie manuala are asa-numita tehnologie pe viata, care garanteaza aceeasi durabilitate pe toata durata de viata a masinii si nu necesita nicio intretinere sau schimbare preventiva.

Cu toate acestea, chiar si lubrifiantii pe viata au o data de expirare, stabilita la cel putin 400.000 de kilometri - un numar mare chiar si pentru cei care conduc mult cu masina, precum soferii de taxi. Prin urmare, uleiul de cutie de viteze manuala cu greu isi va pierde proprietatile de lubrifiere in mod natural in timp ce masina este in plina functionare.

Daca aveti nevoie de schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala ne gasiti pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala 1Schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala 2Schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala 3Schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala 4Schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala 5Schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala 6
Inregistrarea serviciului
Unde ofera servicii de schimbare a uleiului in transmisia manuala? Unde ofera servicii de schimbare a uleiului in transmisia manuala?

Service auto Anvelopele.md ofera servicii de schimbare ulei transmisie automata, specialistii nostri va asigura serviciile necesare in cel mai scurt timp la cele mai bune preturi din Moldova.

Care sunt semnele ca trebuie sa schimbi uleiul in transmisia manuala? Care sunt semnele ca trebuie sa schimbi uleiul in transmisia manuala?

Semnele ca ar trebui sa schimbati uleiul in transmisia manuala sunt:

  • Zgomot strain puternic cand masina se misca, intensificandu-se atunci cand se incearca schimbarea vitezelor
  • Dificultati in incercarea de a schimba vitezele
  • Incapacitatea de a include orice transmisie
Cat de des ar trebui sa schimbi uleiul intr-o transmisie manuala? Cat de des ar trebui sa schimbi uleiul intr-o transmisie manuala?

Se recomanda schimbarea uleiului in transmisia manuala la fiecare 60-70.000 km. Nu neglija aceasta recomandare, altfel reparatia te poate costa mult mai mult.

Ce alt serviciu auto poti oferi? Ce alt serviciu auto poti oferi?

Intretinerea include urmatoarele servicii:

  • Schimb ulei motor
  • Schimbarea uleiului la transmisia automata
  • Inlocuire lichid de frana
  • Inlocuire lichid servodirectie
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png