Vezi toate serviciile

Schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala

Pret: din 280 lei

Lista lucrărilor de întreținere pentru orice vehicul include schimbarea uleiului de motor. Dar nu uitați că există ulei și în transmisia manuală. Toate tipurile de uleiuri, chiar și pentru transmisii, chiar și pentru motoare, constau dintr-un pachet de aditivi și ulei de bază. Caracteristicile uleiurilor sunt determinate de calitatea compoziției chimice. Pe lângă lubrifiere, uleiurile de viteze au o altă funcție esențială, care este îndepărtarea căldurii din angrenajele situate în cuplare. Uleiul trebuie schimbat, în primul rând, din cauza pierderii de performanță a pachetelor de aditivi. În timpul funcționării, aditivii își pierd caracteristicile și nu mai garantează o bună protecție a suprafețelor funcționale. În service-ul nostru auto, vei schimba uleiul într-o transmisie manuală la un preț accesibil. De asemenea, vă putem oferi și alte servicii, precum:repararea unităților de comandă, diagnosticarea variatoarelor, ozonarea cabinei și a sistemelor de aer condiționat și multe altele. Dacă aveți întrebări, sunați la +37368257576 sau trimiteți un mesaj completând formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde ofera servicii de schimbare a uleiului in transmisia manuala?

Service auto Anvelopele.md ofera servicii de schimbare ulei transmisie automata, specialistii nostri va asigura serviciile necesare in cel mai scurt timp la cele mai bune preturi din Moldova.

Care sunt semnele ca trebuie sa schimbi uleiul in transmisia manuala?

Semnele ca ar trebui sa schimbati uleiul in transmisia manuala sunt:

  • Zgomot strain puternic cand masina se misca, intensificandu-se atunci cand se incearca schimbarea vitezelor
  • Dificultati in incercarea de a schimba vitezele
  • Incapacitatea de a include orice transmisie
Cat de des ar trebui sa schimbi uleiul intr-o transmisie manuala?

Se recomanda schimbarea uleiului in transmisia manuala la fiecare 60-70.000 km. Nu neglija aceasta recomandare, altfel reparatia te poate costa mult mai mult.

Ce alt serviciu auto poti oferi?

Intretinerea include urmatoarele servicii:

  • Schimb ulei motor
  • Schimbarea uleiului la transmisia automata
  • Inlocuire lichid de frana
  • Inlocuire lichid servodirectie
Sus