Vopsirea franei de mana

Frana de mana a masinii noastre este un element de siguranta important, dar poate fi si o atractie pentru ochi. Daca frana de mana este decolorata, crapata sau deteriorata, poate avea un aspect inestetic si chiar poate fi dificil de utilizat.

Ce este si de ce am nevoie de o vopsire a franei de mana?

Vopsirea franei de mana este o modalitate relativ simpla de a imbunatati aspectul interiorului masinii dumneavoastra. Procesul implica indepartarea franei de mana, slefuirea acesteia si aplicarea unui nou strat de vopsea.

De ce merita sa va vopsiti frana de mana?

Exista mai multe motive pentru care ati putea dori sa va vopsiti frana de mana. Iata cateva dintre cele mai frecvente:

  • Pentru a imbunatati aspectul vehiculului dumneavoastra. Un strat proaspat de vopsea va da franei dvs. de mana un aspect nou si va adauga puncte de stil interiorului dvs.
  • Pentru a va proteja frana de mana de deteriorari. Vopseaua va ajuta la prevenirea decolorarii, ciobirii si zgarierii franei de mana.
  • Pentru a face frana de mana mai confortabila la utilizare. Un strat nou de vopsea poate face frana de mana mai tenace.

Nu stiti unde sa va vopsiti frana de mana in Chisinau? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Vopsirea franei de mana este o modalitate excelenta si ieftina de a imbunatati aspectul interiorului masinii si de a adauga o nota de individualitate vehiculului dumneavoastra. Este o procedura simpla, care poate fi efectuata de mecanicii auto calificati de la Anvelopele Car Service.

Specialistii de la service-ul auto Anvelopele vor vopsi frana de mana din interiorul masinii dumneavoastra la cel mai mic pret din Moldova! Suntem profesionisti in personalizare si tuning auto. Vopsirea franei de mana este o sarcina de cinci minute pentru noi!

Daca sunteti interesat de vopsirea franei de mana, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Vopsirea franei de mana 1Vopsirea franei de mana 2Vopsirea franei de mana 3Vopsirea franei de mana 4Vopsirea franei de mana 5Vopsirea franei de mana 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png