Diagnosticarea cutiei de viteze manuala

Pret: din 500 lei

Cu mai bine de 15 ani in urma, aproape fiecare proprietar de masina a putut auto-diagnostica o transmisie manuala. Pana in prezent, acest eveniment a devenit mult mai complicat. Procesul tehnic nu sta pe loc, iar partea cu transmisie manuala a suferit modificari majore. Inainte de a efectua reparatii, trebuie gasite toate defectiunile acestui dispozitiv si numai diagnosticarea de inalta calitate a unei transmisii manuale poate ajuta in acest sens. Abia dupa aceea se va intelege daca merita sa faceti reparatii sau este mai bine sa cumparati o copie noua.

Diagnosticarea cutiei de transmisie manuala

Trebuie remarcat faptul ca diagnosticarea profesionala a transmisiei manuale necesita dezasamblarea mecanismului in sine, deoarece nu este posibila detectarea vizuala a problemei. Pentru ca diagnosticarea cutiei de transmisie manuala sa dea rezultatul maxim, este important sa intelegeti motivul defectiunii acestei piese. Prin urmare, principalele simptome ale unei defectiuni sunt urmatoarele:

  • Prezenta zgomotului in timpul functionarii dispozitivului;
  • Dificultati la comutare;
  • Dificultati cu maneta schimbatorului de viteze.

Diagnosticarea transmisiei manuale este o sarcina mai dificila decat lucrul cu alte componente ale masinii. Aceasta munca este extrem de dificil de realizat independent fara experienta, cunostintele si echipamentele necesare. De asemenea, nu ignorati calatoria la atelierul de reparatii auto, deoarece acest lucru va duce la reparatii costisitoare in viitor, diagnosticarea cutiei de transmisie manuala trebuie finalizata in timp util.

Cautati ajutor de la profesionisti

Daca aveti nevoie de reparatii auto in Chisinau, nu ezitati sa contactati serviciul nostru auto. Vom face tot ce este necesar in cel mai scurt timp si la cel mai accesibil cost din Moldova. Avem la dispozitie, de asemenea, un serviciu atat de popular precum diagnosticarea computerului pe drum. Contactati-ne la + 373 60 336 236 sau ne puteti gasi la st. Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare transmisie manuala 1Diagnosticare transmisie manuala 2Diagnosticare transmisie manuala 3Diagnosticare transmisie manuala 4Diagnosticare transmisie manuala 5Diagnosticare transmisie manuala 6
Inregistrarea serviciului
Care sunt semnele unei transmisii manuale defectuoase? Care sunt semnele unei transmisii manuale defectuoase?

Semnele unei defectiuni ale transmisiei manuale sunt urmatoarele:

  • sunet neobisnuit in cutia de viteze
  • dificultate la schimbarea vitezelor
  • scurgere de ulei
Ce actiuni se intreprind la diagnosticarea unei cutii mecanice? Ce actiuni se intreprind la diagnosticarea unei cutii mecanice?

Cand diagnosticati o transmisie manuala, sunt luate urmatoarele actiuni:

  • verifica nivelul uleiului
  • se verifica uzura elementului
  • verificati uzura garniturii
  • verifica starea angrenajelor
Cum sa va inscrieti la service-ul auto? Cum sa va inscrieti la service-ul auto?

Pentru a face o programare in atelierul nostru auto, trebuie sa lasi o solicitare pe site-ul nostru sau sa suni la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Ce metode de plata furnizati? Ce metode de plata furnizati?

Puteti plati pentru serviciile oferite in serviciul nostru auto atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Acceptam la plata orice card bancar valabil pe teritoriul Moldovei.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png