Vezi toate serviciile

Diagnosticare transmisie manuala auto

Pret: din 500 lei

Diagnosticarea transmisiei manuale este necesara atunci cand exista dificultati la pornirea unei viteze adecvate, apar zgomote necunoscute. Diagnosticul unei transmisii manuale este un pas foarte important. fara ea, este dificil sa treci direct la repararea transmisiei manuale. Transmisiile manuale sunt caracterizate de probleme precum:este dificil sa porniti treapta de viteza, scurgeri de ulei din cutia de viteze, decuplarea nerezonabila a vitezei. Motivele pentru care apar aceste probleme se pot datora intretinerii neregulate, folosirii uleiului de calitate scazuta si intretinerii analfabete a transmisiei. La fel, pentru a identifica cu exactitate problema, trebuie sa diagnosticati cutia de viteze. In service-ul nostru auto vei fi diagnosticat cu transmisie manuala de cei mai buni specialisti si la un pret rezonabil.

Inregistrarea serviciului
Care sunt semnele unei transmisii manuale defectuoase?

Semnele unei defectiuni ale transmisiei manuale sunt urmatoarele:

  • sunet neobisnuit in cutia de viteze
  • dificultate la schimbarea vitezelor
  • scurgere de ulei
Ce actiuni se intreprind la diagnosticarea unei cutii mecanice?

Cand diagnosticati o transmisie manuala, sunt luate urmatoarele actiuni:

  • verifica nivelul uleiului
  • se verifica uzura elementului
  • verificati uzura garniturii
  • verifica starea angrenajelor
Cum sa va inscrieti la service-ul auto?

Pentru a face o programare in atelierul nostru auto, trebuie sa lasi o solicitare pe site-ul nostru sau sa suni la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Ce metode de plata furnizati?

Puteti plati pentru serviciile oferite in serviciul nostru auto atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Acceptam la plata orice card bancar valabil pe teritoriul Moldovei.

Sus