Repararea conductelor de combustibil

Pret: din 500 lei

Pe masura ce masina se invecheste, sansele ca conductele de combustibil sa provoace o scurgere devin mai mari. Principalul motiv pentru care conductele de combustibil se defecteaza este coroziunea, dar cea mai mare parte a coroziunii incepe atunci cand materialele abrazive incep sa indeparteze vopseaua sau stratul de pe conducta. Acest lucru se poate intampla de la resturile ridicate din anvelopa.

Cauzele care provoaca necesitatea inlocuirii conductei de combustibil

 • Scurgerea combustibilului pe pamant sub masina dumneavoastra.
 • Motorul nu porneste.
 • Motorul se poticneste de la acceleratie moderata pana la puternica.

Cat de importanta este inlocuirea conductelor de combustibil?

Este clar faptul ca o scurgere de combustibil din masina dumneavoastra este o situatie extrem de periculoasa, un risc inerent de ardere. Fie ca este vorba despre un incendiu de masina din cauza unei scurgeri de combustibil sau ca masina se blocheaza din cauza prabusirii conductei de combustibil, este o situatie care te pune pe tine si pe ceilalti pe drum in pericol, de aceea trebuie sa purcedeti la repararea conductelor de combustibil. Inlocuirea conductelor de combustibil trebuie efectuata imediat cum ati descoperit o problema la masina. Acest lucru va va oferi liniste sufleteasca oricand veti conduce.

Repararea conductelor de combustibil in Moldova

Cat costa inlocuirea conductei de combustibil?

Pentru ca motorul sa functioneze, combustibilul din rezervor trebuie sa se indrepte spre motor. Conductele de combustibil sunt folosite drept cale de livrare pentru combustibilul motorului dumneavoastra. In timpul utilizarii zilnice, conductele de combustibil se deterioreaza lent si devin nerezistente si, in cele din urma, ar putea fi necesar sa fie inlocuite daca apar fisuri. Conductele de combustibil pot sa reziste cel putin 100.000 pana la 200.000 km. Daca aveti nevoie de repararea conductelor de combustibil in Chisinau, costul mediu poate varia foarte mult in functie de marca si model, de la 1000 lei la 10 000 lei sau chiar mai mult.

Cum se efectueaza inlocuirea conductei de combustibil?

 1. Mecanicul Anvelopele.md ridica masina si identifica sursa scurgerii de combustibil sau a restrictiei.
 2. Presiunea combustibilului este eliberata la conducta de combustibil a motorului.
 3. Combustibilul din conducta este colectat.
 4. Conducta de combustibil este complet scoasa si montata alta noua.
 5. Motorul este pornit si sistemul de combustibil este inspectat pentru scurgeri.

Daca ati ajuns pana aici, evident ca iti pasa de masina ta. Mult. Prin urmare, daca aveti nevoie de un service auto pentru repararea conductelor de combustibil in Chisinau sau diagnosticare, vizitati Anvelopele.md.

Va lasam sa contactati specialistii nostri calificati, care rezolva orice probleme ale masinii dumneavoastra, la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea conductelor de combustibil 1Repararea conductelor de combustibil 2Repararea conductelor de combustibil 3Repararea conductelor de combustibil 4Repararea conductelor de combustibil 5Repararea conductelor de combustibil 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot merge pentru a inlocui conductele de combustibil? Unde pot merge pentru a inlocui conductele de combustibil?

Puteti inlocui conductele de combustibil in atelierul nostru de la Calea basarabiei 46. Reparatia auto de inalta calitate se va face in scurt timp. Cu siguranta vei fi multumit de rezultat.

Ce sunt conductele de combustibil si de ce sunt necesare? Ce sunt conductele de combustibil si de ce sunt necesare?

Conductele de combustibil sunt tuburi mici concepute pentru a transporta combustibil intre componentele din sistemul de combustibil al unui vehicul.

Cat costa inlocuirea conductelor de combustibil? Cat costa inlocuirea conductelor de combustibil?

Costul inlocuirii conductelor de combustibil va poate fi anuntat numai de catre un specialist dupa o examinare detaliata a starii sistemului dumneavoastra de combustibil.

Ce indica conductele de combustibil infundate? Ce indica conductele de combustibil infundate?

Semnele conductelor de combustibil infundate pot include:

 • probleme de pornire a motorului
 • fum in masina
 • oprirea brusca a motorului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png