Diagnostic tehnic auto in Chisinau

In lumea de astazi, masina a devenit o parte integranta a vietii noastre de zi cu zi. Aceasta aduce confort si libertate de miscare, dar necesita, de asemenea, o atentie si o ingrijire constanta. O etapa importanta in intretinerea masinii dvs. este diagnosticarea tehnica, care ajuta la identificarea si prevenirea problemelor, asigurand siguranta si fiabilitatea pe sosea.

Avantajele diagnosticarii tehnice a masinii:

  • Detectarea timpurie a problemelor: Diagnosticarea tehnica ajuta la identificarea defectiunilor minore care pot duce la probleme majore in viitor.
  • Mentinerea sigurantei: Va mentine masina in siguranta si securitate, reducand riscul de accidente si defectiuni.
  • Economisirea de bani: Diagnosticarea regulata poate evita reparatiile costisitoare, deoarece problemele sunt detectate din timp.
  • Respectarea mediului: Diagnosticarea ajuta la mentinerea emisiilor la un nivel scazut si economiseste combustibil.

Sunati la

Diagnosticarea tehnica a vehiculelor

Pentru ca o diagnoza tehnica a autovehiculului sa dea un rezultat cat mai pozitiv posibil, sunt necesare echipamente si instrumente moderne. Daca nu aveti posibilitatea de a veni la service-ul auto, avem un serviciu disponibil: diagnosticarea tehnica a autovehiculelor cu plecare in Chisinau. Se recomanda efectuarea periodica a diagnozei auto la fata locului pentru a evita situatiile neprevazute pe drum. Amintiti-va ca diagnosticarea tehnica la timp a automobilului dvs. nu numai ca va va spori confortul si siguranta, dar si va poate reduce semnificativ costurile financiare in viitor.

Ce include diagnosticul nostru tehnic:

  • Verificarea sistemelor electronice si a diagnosticului computerizat.
  • Analiza motorului si a transmisiei.
  • Verificarea sistemului de franare si a suspensiei.
  • Diagnosticarea sistemului de racire si a sistemului de climatizare.
  • Verificarea bateriei si a sursei de alimentare.
  • Analiza emisiilor si a performantelor de mediu ale vehiculului.

Diagnosticarea autoturismului la fata locului

Autodiagnoza la fata locului este un serviciu care castiga popularitate in randul proprietarilor de vehicule obisnuite. Diagnoza auto la fata locului este extrem de convenabila si va poate economisi timp. In acest caz, diagnoza auto va fi efectuata intr-un loc convenabil pentru dumneavoastra si nu este nevoie sa vizitati un service specializat sau sa asteptati mult timp sa va vina randul. In plus fata de diagnosticarea la fata locului, putem oferi serviciul de diagnosticare computerizata completa. In cadrul service-ului nostru auto, pretul diagnozei auto este optim pentru fiecare client in parte. Pentru diagnoza auto la fata locului in Chisinau sunati la + 373 60 336 236, iar daca masina dumneavoastra are nevoie de diagnoza tehnica auto in Chisinau, va asteptam pe Calea Basarabiei 46 str.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticul tehnic al vehiculelor 1Diagnosticul tehnic al vehiculelor 2Diagnosticul tehnic al vehiculelor 3Diagnosticul tehnic al vehiculelor 4Diagnosticul tehnic al vehiculelor 5Diagnosticul tehnic al vehiculelor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png