Diagnostic auto in chisinau

Diagnosticarea tehnica a unei masini este un set de scopuri si obiective care vizeaza detectarea elementelor defecte ale vehiculelor pentru eliminarea ulterioara a acestora. Este important ca diagnosticarea vehiculului sa fie efectuata de mecanici auto de inalta profesie, cu echipamentul de diagnosticare necesar. Doar astfel de masuri vor contribui la o determinare exacta si corecta a starii componentelor masinii. Diagnosticarea regulata a masinii garanteaza economii tangibile in finantele dumneavoastra pentru intretinerea masinii prin reducerea timpului de nefunctionare a acestora in timpul intretinerii, reducerea consumului de piese de schimb si combustibil.

Diagnosticare tehnica a masinilor

Pentru ca diagnosticarea tehnica a masinilor sa dea cel mai pozitiv rezultat, sunt necesare echipamente si instrumente moderne. Daca nu aveti ocazia sa veniti la un service auto, avem un serviciu accesibil: diagnosticarea tehnica a unui autoturism cu vizita in Chisinau. Acest eveniment este recomandat a fi desfasurat in mod regulat pentru a evita situatiile neprevazute pe drum. Amintiti-va ca diagnosticarea la timp a masinii nu numai ca va creste confortul si siguranta, dar va poate reduce semnificativ costurile financiare in viitor.

Autodiagnosticarea masinii la plecare

Diagnosticarea auto la fata locului este un serviciu care castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul proprietarilor obisnuiti de vehicule. Acest serviciu este extrem de convenabil si va poate economisi mult timp. In acest caz, auto-diagnosticarea masinii va fi efectuata intr-un loc convenabil pentru dvs. si nu este nevoie sa vizitati un service specializat sau asteptari lungi pentru randul dvs. Pe langa autodiagnosticarea la fata locului, putem oferi un serviciu complet de diagnosticare computerizata. Pentru o programare, formati + 373 60 336 236 sau ne puteti gasi la st. Calea basarabiei 46.

Inregistrarea serviciului
Sus to-top.png