Izolatie fonica auto

Aveti vreodata senzatia ca conduceti inconjurat de zgomot? Indiferent daca conduceti in afara drumului sau doar prin oras, zgomotul de pe sosea poate fi foarte deranjant.

Daca v-ati saturat de zgomotul constant, exista o solutie universala: izolarea fonica a masinii. 

Ce este izolarea impotriva zgomotului auto?

Izolarea fonica a masinii este procesul de adaugare de materiale la masina dvs. pentru a reduce zgomotul. Acest lucru se poate face prin adaugarea de materiale care absorb sunetul la podeaua, usile si acoperisul masinii dvs.

Izolarea fonica a masinii: Materiale.

Exista multe materiale de izolare fonica disponibile, haideti sa aruncam o privire la cele mai populare.

Spuma este un material usor si flexibil care absoarbe eficient undele sonore. Este disponibila in foi sau in role si poate fi usor de taiat pentru a se potrivi formei podelei portbagajului dumneavoastra.

Avantajele spumei:

 • Material usor si usor de instalat.
 • Absoarbe in mod eficient undele sonore.
 • Rezistent la umezeala si la substante chimice.

Vinil. Acesta este un material mai greu care asigura o absorbtie si mai mare a sunetului. Este disponibil in foi sau role si poate fi taiat cu usurinta pentru a se adapta la forma podelei portbagajului.

Avantajele vinilului:

 • Absoarbe foarte eficient undele sonore.
 • Rezistent la umiditate si la substante chimice.
 • Este, de asemenea, un bun izolator termic.

Bitum. Un material lipicios, asemanator rasinii, care este utilizat pentru a etansa orice spatii sau fisuri din podeaua portbagajului. Acest lucru ajuta la impiedicarea patrunderii undelor sonore in habitaclu.

Avantajele bitumului:

 • Etanseaza golurile si fisurile din podeaua portbagajului.
 • Impiedica patrunderea undelor sonore.
 • Functioneaza bine ca un strat suplimentar la alte tipuri de izolare fonica.

De asemenea, puteti alege o optiune bugetara pentru izolarea fonica a masinii. Optiunile ieftine se refera la materialele de constructie.

 • Izolarea fonica a masinii Isolon. Aceasta este o izolatie fonica de constructie de tip semilichid. Intr-un sens - un substitut ieftin pentru bitum. Dezavantajul este ca miroase a ulei pana cand se usuca si dureaza mult timp sa se usuce.
 • Izolarea fonica a masinii cu hidroizol. Este o rola de material asemanator cauciucului. Izoleaza bine, dar necesita abilitati speciale pentru instalare. Este foarte dificil sa lucrezi cu el!
 • Izolarea fonica a masinii cu antiskrip - banda adeziva impermeabila. Se lipeste in principal in torpedoul masinii pentru ca sunetele motorului sa nu ajunga in interior. Uneori actioneaza ca. O buna izolare fonica si termica a masinii.

Beneficiile izolarii fonice a masinii.

Exista mai multe motive pentru care ati putea avea nevoie de izolarea fonica a masinii. Iata cateva dintre cele mai frecvente motive:

 • Pentru a reduce zgomotul rutier.
 • Pentru a imbunatati calitatea sunetului sistemului stereo al masinii.
 • Pentru a crea o experienta de conducere mai confortabila si mai relaxanta.
 • Pentru a reduce oboseala in timpul calatoriilor lungi.

Nu stii unde poti izola zgomotul masinii tale in Chisinau la un pret mic? Serviciul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Izolarea la cheie a zgomotului auto este o modalitate excelenta de a reduce oboseala la volan si de a creste confortul la volan. 

Nu stii unde sa-ti izolezi fonic masina? Profesionistii in modificari si tuning auto va asteapta la Anvelopele car service! Izolarea fonica auto ieftina nu este un mit! Contacteaza service-ul auto si convinge-te singur!

Daca v-ati saturat de zgomot, nu trebuie sa mai suferiti! Contactati-ne la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultatii si programari. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md! 

Te putem ajuta sa alegi materialele de izolare fonica potrivite pentru masina ta si sa le instalezi corect.

Izolatie fonica auto 1Izolatie fonica auto 2Izolatie fonica auto 3Izolatie fonica auto 4Izolatie fonica auto 5Izolatie fonica auto 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png